Nu, defenitivt sista ...

Packar förfullt, har aslite med tid, men hinner iallfall med en kort uppdatering. Det vart inge krattning för det hann jag inte med, om nån timme kommer pappa och hämtar mig, och då måste jag till mamma och hämta grejer och pengar. Sen måste pappa fixa pengar så jag får av han med. Sen måste jag hem till farmor, ska duscha och kolla så jag har allt, och sen ska jag väl bara sova.

Fick sms från Pattis, hon skrev att hon inte visste om hon fick följa för Catharina, men det var i morse hon skrev det. Sen när jag var påväg hem ringde hon. Hon lät så jäkla ledsen så jag trodde verkligen att hon inte fick följa, men sen SKREK hon i telefon att hon fick följa! Ja vart så glad så jag hade kunna börja gråta glädetårar, det blir inte samma sak utan Pattis.

Ha de bra i regniga vansbro så drar vi till 27 grader varma göteborg ;D
nästa på lörda

Puss

packning

Sista inlägget innan göteborg antar jag.

Det var kallt på fotbollen, mina händer håller fortfarande på att frysa sönder. Pappa fick näsbenet knäckt, det var ju lite roligt, haha
Stackars Pattis har åkt in till Mora för hon hade nånting med magen, men hon ringde mig när ja var påväg hem från Äppelbo, hon hade fått komma hem iallfall, men blev det värre skulle hon få lov att åka och operera. Fan va allt ska komma nu till skolresan. Fyfan, allt för att det ska bli mindre roligt :/ Så imorn kommer hon inte till skolan, så jag lär väl klara mig utan henne. Men det går ju bra, för jag har ju elin & elin ;D haha
Och ja, nu för tiden kallas hon faktiskt Pattis.

Imorn lär vi till gullängen och kratta också. Och jag måste packa, och sen lär jag till mamma och hämta pengar, och sen ska jag till farmor för ja ska sova där så jag slipper gå upp så jäkla tidigt. Tåget går ju kl 06:00 på torsdag morgon, så det blir en jäkla tidig morgon, men det får man väl ta, får sova på tåget.

jag antar att jag inte kommer hinna uppdatera i morron, och sen åker jag ju och har ingen dator med mig, så det bir inge skrivande förs söndag gissar jag...

Då lär jag vä säga ha en bra helg och valborg till alla, och hälsa grattistill bror min som fyller 14 år på valborg, fan han är ikapp mig snart känns det som. Så ja, GRATTIS TILL HONOM!

Nej, nu blir det väl godnatt, hörs på söndag :*

fötterna demostrer, fötterna har fått nog, fötterna vill ha frihet, här i sin egen .. ?

Nu är jag hemma från skolan. Sitter hemma vid farmor med henne och Elvira.
idag var jag ner till blå huset och fixade tån. Eller ja, fixade och fixade, hon spräckte iallfall den äckliga blåsan och borra ett brett och djupt hål i nageln, och det var inte direkt mysigt. Jag fick så ont så tårarna rann, tur jag inte började snyfta, haha. Det känns inte direkt bättre nu, det känndes bara värre att dra på mig skona och gå hem. Men det blir säkert bättre.

Om nån timme åker jag till Äppelbo, men får inte träna. Ska iallfall kolla när tjejerna tränar. vi skulle visst ha en träningsmatch mot vansbro på fredag, men då kan ju inte jag vara med, för om 2 dagar åker vi ju :D Fyfan va roligt de ska bli, men det vore kanske roligare om man kunde gå riktigt och inte som en vaggande anka.

Nej, nu lär jag tvätta håret, har gått med skitlortigt hår hela dagen och det hatar jag, men hann inte tvätta håret i morse eftersom jag försov mig.

vi hörs sen :*

Öppet hus, wow vilken hitt

Jag glömde säga att vi hade en sån här konstig dag i skolan idag. Ja, en konstig dag därför att vi började skolan kl kvart över 12, och slutade 10 över 5. Konstiga tider fick vi därför att det var "öppet hus". En dag då föräldrarna hade chansen att komma till skolan och kolla under lektionerna. I våran klass hade vi sammanlagt två föräldrar där. En på mattelektionen, och en på slöjden, så ja, det var kanske inte nån jättehitt. Jag vet ju inte hur många det var i dom andra klasserna, men för våran klass var det alltså inte så populärt.
Iallafall så vart ju dagen kortare än en vanlig måndag. Våran svenska var även inställd, så vi hade bara 3 lektioner, och två av dom var faktist roliga lektioner. Spelade bedminton på gympan, men det vart lite svårt när jag inte kan springa. Åkte typ ur förta alla gånger.

Imorgon ska jag iallfall till hon i blå huset brevid skolan och kolla min tå. Antar att hon inte kan göra nånting om tån är bruten, men hon kan iallfall kolla på den tyckte farmor.

Nu ska jag gå och ta ut min banan med choklad ur frysen, och äta upp den med lite glass :D  haha

Vi hörs senare tror jag :*


brrr

De var inte så varmt ute idag, satt ute i solen ett tag och den värmde väl, men samtidigt blåste det många kalla vindar, så det var inte länge man kunde sitta där. Så jag har plockat ihop tvätt och städat lite istället, finns inte så mycket annat att göra. Hungrig är jag också, så hoppas det blir mat snart.
Nej nu lär jag hitta på något annat, det här var inge roligt. 
 
:*

Sömnlös natt

Godmorgon, jag är redan vaken, eller ja, det har jag varit sen halv 10. Har inte sovit mycket inatt, det har typ bultat i tån hela jävla natten. Det är antagligen inte en blånagel utan jag har brutit tån, men det finns inte mycket att göra åt det. Så jag får väl lida nån dag nu då.
Idag ska jag sitta ute och sola, det har jag inte gjort nån dag under dom här som har varit så fina, så det är väl dags jag gör det innan solen försvinner. Annars har jag nog ingenting för mig, kanske lär plocka undan all tvätt som ligger i sängen, pappa har ju tvättat allt förra veckan, så det är ju en del.

Jaja, vi kanske hörs sen
puss

CUP!

Ja så var man hemma efter sesongens första matcher utomhus, Och för min del gick det väl ungefär... käpprätt åt hellvete. 
Jag tror att jag jag har kommit in en sån här period när man inte kan göra nånting utan att oturen ska komma på en. Mitt knä har äntligen blivit bra, min blånagel gör inte längre ont, jag har inte sträckt mig någonstans, så idag var det liksom givet att allt skulle gå bra, jag skulle kunna göra 2 superbra matcher, ta i fullt ut, men nejdå, inte skulle det kunna gå för en gångs skull?
Självklart jag jag fått EN TILL blånagel, fast på andra foten, jag kunde inte ha i foten i fotbollskon, men pappa spreja på en halv flaska kylspray ingefär kändes de som, så jag fick väl i foten tillslut, värmde upp och slog en tåna och poff så var sista matchen inte att räkna med för min del. Vi skulle liksom möta JÄRNA, en gång skulle vi möta järna, men jag kan inte vara med. Är inte det otur? Jo...
Tjejerna spöade iallfall järnatjejerna med 3-0 ! Härligt flickor, så jävla duktiga när det gäller. Malung fick vi stryk av med 2-3, men som Emma sa, vi vann spelmässigt, det var en rolig match, väldigt rolig!

Jaja, vädret var iallfall på topp, härliga människor och fotboll iallfall att titta på, så dagen kan man ju nästan inte kalla misslyckad hur som haver.

Nu hade jag tänkt gå, det är fortfarande fint väder ute, och pappa är ute och grillar, det är GOTT.

Later Alligator♥


Vårrus

Sådär, nu är jag hemma från dansen, dom var duktiga, men jag hade förväntat mig mer. Det höll bara på i 40 minuter så de var ju inte så mycket. Sen var det vårrus i vansbro, så det var mycket reor och erbjudanden på dom få affärer vi har här, så vi gick väl runt och kollade lite, hittade en massa kläder på kollektion som jag gjärna hade köpt direkt, men har man inga pengar kvar, får man gå med rumpan bar. Men till Göteborg ska jag ju iallfall få med mig lite pengar, så jag får shoppa där :) SHIT, tänk det är bara 6 dagar kvar tills vi drar !!!! :D

Och i morgon är det fotboll också, hoppas på superbra väder, med massa sol, det är då det är som roligast att spela. Så det blir en halvdag i malung, sen ska vi nog hem och grilla. Hoppas det iallfall, om vädret är som det ska.

Nej, nu tror jag väl inte att jag hade så mycket mer att komma med, så sov så gott nu, kanske jag har tid att skriva lite innan vi åker i morgon, vi får allt se hur trött jag är ;D

Godnatt ♥

Vädret är underbart!

Åh, vilken härlig dag, det är underbart väder ute, och det känns verkligen som att det vore mitt i sommaren.

Min dag idag har varit ganska ok, inget speciellt kanske, men helt ok, så länge jag slipper den där irriterande människan så går det bara fint.
Idrotten var skitrolig, vi hade dans med 9b, dom skulle ju vara så hemskt duktiga på att dansa bugg, så dom skulle lära oss i 9c. Fast, jag fick väl inte lära mig så himla mycket, men det vart nån ny tur iallfall. Mickis och jag var riktigt hajj på de där.

Jag har iallfall inte hunnit duscha än efter idrotten för de vart så brottom hem, så dusch blir det, sen måste jag ner på byn och möta cattis, hon är här med bussen vid halv 5 kanske, och då lär vi väl gå till Zoom´s för cattis ska såklart ha nytt smink, haha
Sen klockan 19 tror jag, var det treornas avslutningsuppvisning på estetiska, så vi ska dit och kolla. dans var det visst, få se om dom är så duktiga som Anna säger ;p

Ja, men nu lär jag väl ta och duscha om jag ska hinna klart, så vi får höras senare .

Pussipuss

Sommar nu tack?

allt och ingenting.

Sådär, nu är jag hemma från träningen, eller ja det va jag väl för en timme sen också. Det var roligt, Tony är nog värlens bästa fotbolstränare!  Vi fick våra nya dressar idag också, dom var ju mycke snyggare än dom förra tycker jag,lite mer detaljer och sånt.
 

jag är lite stolt för att jag lyckades precis få Freja att somna. När man går upp med henne så måste hon först ligga i mammas säng, för lägger man hon i hennes reser hon sig upp och skriker, och då är mitt tålamod slut. Men man får iallfall ligga brevid henne ett tag och sjunga trollmor-låten. Idag har jag nog sjungit den 20 gånger innan hon tillslut sov som en stock, sötnos
nyvkan liten fröken!
här är en nyvkan liten sötnos :*

Nej, nu är det nog dags att sova, får väl se om jag är lika trött som igår och i morse i mon, de är jag säkert.

Puss på er

Kort inlägg

hejsan hoppsan, hinner inte med nått långt inlägg, men ett kort får de bli.
Om trekvart eller nånting åker jag till Äppelbo på träning, så jag får väl skriva efter det.

idag hade vi iallfall nationella prov i matte. Jag tror det gick ganska bra, det var iallfall lättare än vad jag hade väntat mig, så det var ju skönt.

Åh, sen är jag GRYMT sur på ElinA, hon är sur på mig helt utan anledning. Fyfan va sur jag blir, jag har ju inte gjort nånting, så varför sk ajag få ut för det. Jag kan bli så jävla irriterad på dig elin om du läser det här, men nu förtjänar du faktiskt att jag är sur på dig.

Nej, jag lär väl hitta träningskläder nu, och sedan cykla och möta sandra.

Hörs ikväll!

Kaspar i nudådalen

Nu har jag suttit och kollar på kaspar i Nudådalen, hur många avsnitt som helst, fast det egentligen inte var särskilt bra. Bästa julkalendern, vilken var det? Ja har för migatt jag vet vilken jag tycker men jag kan inte komma på det.
Nu är min bogg lite roligare också, inte sådär enfärgad och tråkig, men jag skulle fortfarande vilja ha en header, men jag kanvarken göra någon eller sätta dit en, kan inte någon hjälpa mig? :(

Nu ska jag se på sommer, sen blir det nog gaddarna och läggdags, vill inte vara lika trött i morgon.

Godnatt ♥

                                                                                   hihi ful bild
Åh, ge tillbaks dagarna,veckorna,månaderna ...

FOTBOLL I HELGEN ;D

Härligt, till helgn blir det fotboll! Det var visst en liten träningscup i malung med några lag, blandade, både kill-lag och tjej-lag allså, som ska vara med och spela. Vi ska iallfall spela två matcher, en mot malung och en mot järna, så nu ska järna få stryk! haha och ja, malung med för den delen ;D

morse när jag vaknade känne jag hur fruktansvärt trött jag var, jag var så trött att jag nog höll på att göra vad om helst för att få ligga kvar till en början, men jag ångrade mig, kom på att det nog inte var nån bra idé, jag ska stå ut dom sista dagarna i skolan, och göra allt som ska göras! Hoppas jag orkar bara. Jag tror alla tycker det är otroligt jobigt med skolan nu, och jag fattade inte vad dom menade riktigt förs förra veckan, för det har ju inte varit jobbigare än tidigare tyckte jag, men ja, sen räknade jag ihop alla rester och då vart det jobbigt, men jag ska fixa det. Nu när man vet att man är intagen preliminärt så känns det ju som att man vill behålla betygen, så som sagt, hoppas man lyckas.

Nu tänkte jag gå ut och gå, ska till Hugos träning och hämta en tröja, fast idag har jag ingen freja med mig, så vet inte vart jag ska göra av tröjan.. haha inte så stort problem!

jaja, vi får väl höras


Öhm, ja är väl rätt negativ idag, alltid

Hejsan hoppsan !


Kan ju kanske inte direkt kalla dagen den bästa, eftersom det är som det är. Önskar jag kunde berätta, iallfall för någon, men gör jag det känns det säkert ännu fånigare. och prata med mamma är ju ingen idé, hon säger bara att vi är som vi är, och att vi alltid håller på såhär. Men jag är faktiskt seriös den här gången, det är riktigt jobbigt.
jag ska iallfall på träning om två timmar, det blir då iallfall kul, förhoppningsvis. Vi är ju på gräs äntligen, då kan det nästan inte bli tråkigt tur nog.

Hm, ja sen ska jag väl hem från träningen också, och då tänkte jag styrketräna lite. Och göra toast och smootie, gottgott.

Nej, jag har ignet mer att säga, blir mer sen efter träningen, så kolla in igen sen ;D

CatharinaElinAElinSMikaelaIdaAmanda
BÄST ♥

Klumpig lillasyster

Sådär, hemma efter första skoldagen efter påsklovet. Det gick bra, men trött har jag varit, tröttare än nån gång i skolan tror jag, men det gick ändå utan att somna.
Det var asrolig gympa, va nån från Irak med som skulle praktisera i 2 veckor, så vi delade upp klassen på två, så fick vi dansa med anna halva och spela saimboll med han andra halva lektionen. Och jag är då totalt värdelös på att dansa foxtrott, tro mig!
Ja, sen åkte jag hem på min snygga cykel till farfar, för att låna telefon och ringa pappa, skulle säga att han skulle ta med mina kapslar till träningen, men jag tror jag glömde det, för han började prata om Elvira istället. (Ni ska veta att det känns jäkligt konstigt at skriva Elvira, men det känns dummare att skriva Beja, för då vet inte alla vem de är, haha)
Hon hade visst åkt upp till läkarstation, för hon har ju haft lite ont i en fotvi ca 3 veckor. Så mamma följde iallfall med henne dit, och då fick dom reda på att hon har en spricka i foten, den var alltså bruten. haha
Knäppjäken har ju knappt klagat nånting, mer än att hon har sagt att det gör ont och att hon har kunnar gå riktigt på den, men vi har inte tagit det så allvarligt, utan jag har lurat ut henne på studsmattan och spelat fotboll med henne och allt, men hon hade visst ganska ont, oops.
ja hon har iallfall gips nu, och ska ha i 3 veckor, för det har ju redan börjat läka, har gjort i 3 veckor redan så det blev inte 6 veckor med gips, det var ju tur för henne.

elvirus gips
Gud så hon älskar mig ^^ haha

Nog pratat om Fröken Elvira. Ikväll ska jag iallfall gå runt byn med Freja och Simon, för jag är barnvakt, och Freja är inte tyst om jag inte går ut med henne. Så då ska jag gå till Hugos träning och hämta kapslarna, eller så kollar jag bara, kom på att han ska ju hit iallfall efter träningen. Vi får se vart jag tar vägen. Sen ska jag se Tonårsliv, har missat assa program, men ikväll ska jag se, tror jag. haha

Ja, vi kanske hörs när lillungen har somnat
puss på er.

Morning sunshines

Godmorgon, nu hade jag tänkt gå ut och spela fäbodtennis med Hugo och Elvira, sen in göra läxan. Måste som sagt göras idag. Men kanske ska gå ner till Freja först, hon låter inte så jätteglad...

see you later

Om Gunnar är i farten ;D hhaha

Idag har jag vart tråkig och inte skrivit alls. dagen har iallfall varit superbra. Förta fotbollsträningen på gräs. Härligt. Sen hem och då kom lilla Mikaela. Det vart en massa stoj och stim med henne. Synd att det var något fel på kameran. Vi hade nämligen spelat in en superbra musikvideo som skulle upp på youtube, men det gick visst inte att spela upp filmen på min dator, så det sket sig väl såklart. Nu är klockan 20 i 12, och jag har presic gått med mickis en bit för hon skulle hem. Och JÄKLARS va rädd jag var när jag skulle hem. Pratade med Mickis i telefon när jag lämnat henne, men hon gjorde mig inte direkt säkrare, haha. Men som tur var klarade jag mig. Man vet aldrig om Gunnar är i farten, hahah

Imorgon ska jag inte sova länge, för jag SKA göra soläxan. Måste faktiskt bli klar med den, sen har jag inge mer planer, vi får se om de ändras.

godnatt :*

2009-04-17

Har inte orkat blogga, men gör det nu iallfall.
Igår kväll när jag gick och la mig var jag så skakis i hela kroppen, jag visste inte vad det var för fel. Och jag frös så jäkla mycket om fötterna att jag inte visste vad jag skulle göra. Trodde aldrig jag skulle somna, men jag måste väl ha gjort det efter ett tag. Idag när jag vakna mådde jag inte alls lika illa dåligt som igår och förrgår, så jag antar det var en kort förkylning, det var skönt det iallfall. Frisknar till när det blir bra väder. För det har ju varit ganska fint idag iallfall. Blåste lite, men solen värme bra ändå.
Jag,lillasyrran och grannen anna fick för oss att vi skulle baka, men Hugo hade såklart gjort slut på alla ägg när han och drösen gjorde nått eget recept. Men vi kunde iallfall göra havreflan på ett egg, så det gjorde vi. Sen smälte vi choklad och hade på dom, så dom vart jättegoda, men dom tog även slut fort, haha.
Ja sen är det ju fredag och e.m.d. Blidde ju inget för mig för jag har inge pengar kvar, så jag får väl sitta hemma jag. Ska retas med cattis på måndag :P hehe
Lägger ut en bild på jackan i morgon, för nu hinner jag inte ta någon.
Men nej, jag har väl inget mer att komma med,

puss och godnatt

spring of 2009

Tihi, jag kunde inte låta bli (a) :)

Jahapp nu är jag hemma, efter en himla rolig dag i borlänge. Hade ju lovat både mig själv och pappa att inte köpa nånting, men jag fick bara lov. Efter kupolen åkte vi till Insjön och gick på lager 70, och jag hittade en skinnjacka som var nedsatt från 1000:- till 300:- . Tror ni inte jag fick lov att köpa den? Joho du! Så nu har jag ju äntligen en sån också, sen köpte jag ett par tosor där också, såna kan man aldrig ha för många av som jag sa till pappa, och på kupolen hittade jag en tshirt. Men det vart inget kastanjevatten, kanske kan åka med mamma till Mora och kolla om dom har nått där, hoppas hon går med på det. Annars kanske man kan beställa nått, om det går?

Ja nu hade jag iallfall tänkt gå och lägga mig, för jag har så jäklans ont i benen. Imorgon måste jag göra lite läxa, har lovat Anneli att göra den.

Puss och godnatt på er :) ♥


kupolen, the centrum of shopping!

Om 45 minuter drar jag till borlänge. vet inte riktigt när jag kommer hem, men det blir väl runt 9 får vi gissa. Snorig är jag fortfarande, en får hoppas att jag inte blir lika som igår, då blir det drygt. Förresten så har jag räknat både igår och i förrgår hur många gånger jag nyste, haha . I förrgår nyste jag 108 gånger och igår 56, så det har kanske blivit lite bättre ;p Seriöst, 108 gånger, det är inte några gånger det. jaja, det var ju inte direkt nånting att skryta om, vem vill gå runt och nysa hela dagarna?
Ja, jag fick iallfall med mig lite pengar från pappa, så jag har väl råd med mat och kastanjevattnet, kanske man kan köpa nånting mer också, vi får väl se.

Nej puss på er, sen hörs vi senare

SJUKIS

Åh gud va näsan rinner och rinner. Svider i ögonen gör det också och så fort jag reser mig blir jag yr, men jag ska iallfall till Borlänge i morgon med bästa Ellen. Tänkte köpa sånthär kastanjevatten så man kan få lite bruna ben till Göteborgresan ;D Men annars har jag inte tänkt shoppa, för jag har inge pengar.
Just nu är jag GRYMT irriterad på en viss person. Hon härmar ALLT jag gör. Men de ska vi inte skriva o här.
Har nyss klämt i mig en felixpizza, och det äräven det enda jag har ätit idag! :o det är då fan inte likt mig att inte äta på hela dagen, men det är väl för att jag är sjuk gissar jag. Sen drack jag i och för sig upp en hel tillbringare med päron och krusbärssaft :p

ska hoppa in i duschen nu så det här får vara godnattinlägget, puss på er och sov gott.

Youtube klipp

Helt fantasskt jävla underbar är denna lilla tös.
GÅSHUD

jag är tråkig

Hej
nu ska jag städa mitt rum klart, sen ska jag spela fotboll.
vi höres i kväll mina kära vänner
puss J

Now I´m Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy Happy

I´m so happy happy, I´m so happy happy  :D jag har kmmit in preliminärt på barn och fritid. Nu slipper jag gå och oroa mig. Gud så skönt.
Fick precis reda på att det blir träning på Gullängen på lördag, härligt att få dra på sig fotbollsskorna igen. Hoppas jag hittar dom bara. Ska köpa nya nästa vecka tror jag, om vi kan åka till borlänge.

Just ja, vi har hämtat kläderna också, hittade väl lite smått och gott som tros kan passa. Skönt att fylla på garderoben lite :)

Nej, jag har nog inget mer att komma med. Sov så gott sötnosar, för det ska jag.
Puss J

Knivar på posten

Fick paket på posten idag, ett knivsett. Vet inte riktigt vad jag ska ed det till, men det var antagligen nånting jag hade vunnit för att jag svarat på några frågor om min kamera. haha den är ju mycket att skryta om. Jag får väl vara snäll och ge knivarna till pappa, han kan ju behöva ett par nya.
Nu är jag iallfall påväg till farmor snart. Har hunnit städa lite i mitt rum, men det får fortsättas när jag kommer hem. Det är så skönt när det är nystädat, det luktar så gott då, haha.

jaja, vi hörs sen, nu ska jag hämta kläder :D

knivar

jag är en sömntuta

jaha då var jag vaken, vaknade gansa sent idag som vanligt, men jag hade ingen lust att gå upp tigt iallfall. Jag hade klockan på 10, men det var tråkigt väder så jag sov vidare.
Idag har jag nog inga planer. ska till farmor och kolla om vår kusin har lämnat kvar några kläder till mig och elvira. Man hittar alltid något som man kan använda när man får begagnade kläder, för dom rensar ju ganska ofta, och jag
som inte följer modet så ofta gör det ju inte så mycket om det är lite äldre kläder ;D
Ja iallafall ska jag vänta tills pappa kommer hem så han kan skjutsa oss till vansbro. Sen blir det säkert lika som igår att vi spelar fotboll sent in på natten, vi får väl se.

V hörs
Puss J

Personlig blogg ska vara personlig.

Känns inte som det har varit en speciellt bra bloggdag idag. Orkar liksom inte, och är inte på humör. Det är så tråkigt med negativa inlägg, men när allting är negativt så blir det så. I en blogg ska man få ut känslor. Man ska inte låtsas vara nån man inte är, då blir inte bloggen personlig, tycker jag.

Jag vill ha sommar. Det känns ju som att den här sommar kommer bli så underbart bra. 

*göteborg med klassen, då börjar det iallfall bli sommar!
*skolavslutning, furuvik och hemlig resa
*camping i orsa med familjen och kusinerna
*Bort med pappa, vart vet vi inte
*Cup med världen bästa fotbollslag
*Ludvikafesten med Cattis och Elinarna
*vansbrosimmning som alltid blir bra tillsut
*Pepe, om man är hemma
*självklart en massa massa fotboll och en massa massa underbara kompisar ! <3

Nu ska jag sova, trött som trötter

Puss J


en hård smäll i magen...

Åh, jag visste inte att jag kunde ta en sån här sak såhär hårt.
Det var jobbig läsning, helt klart. Och ja, jag är ledsen.


Uppdatering

Hejsanhoppsan, ett mirakel att jag redan är uppe, vi la oss inte direkt tidigt igår.
Elin Andersson och Cattis kom på den dumma idén att vi skulle åk ahem till pappa ungefär kvart i 9 igår kväll. Jaha tänkte jag då, hur fan ska jag ta mig dit då? Och inte visste jag om jag hade nån nyckel. Men jag sa iallfall till mamma att jag skulle ta cykeln till pappa. Hon tyckte jag var dum i huvudet, så hon fick Roger att skjutsa mig istället. Så jag kom hit ungefär kvart över 9. Det känndes skitkonstigt för jag har inte varit här på rätt länge, så jag kännde mig helt vilsen, haha .
Men Cattis och Elin kom iallfall på moped efter ett tag. Inte gick det fort inte, men dom kom iallfall. haha jag satt och tänkte "tänk om dom inte kommer?" . Men det gjorde dom.
Vi gjorde inte så mycket. jag visade väl huset för Elin eftersom hon inte har varit här förut, sen såg vi på nån film om Hitler. Eller ja det var iallfall meningen, men vi skratta mest och retades med Cattis. Hon var hur jävla rädd som helst.
Ja just ja, pappa och Hugo kom hem inatt också. Så nu har vi fått massor med godis ;D haha så mycket var det inte, men det räcker då ett tag iallfall :D

Nu ska jag ut och spela fotboll med Hugo ett tag, sen blir det kanske brännboll.
Vi höres
Puss J

Uppdatering

Åh va mysigt det är ute, det känns lite hemskt att jag sitter inne med datorn nu. Måste verkligen ut igen innan solen försvinner. Jag och syrran drog fram studsmattan igår så vi har väl hoppat lite, men mitt knä klarar inte länge, så jag får ligga och sola istället. Hoppas verkligen jag kan få ordning på det där knät innan sommaren kommer på riktigt. Det är ju inge roligt om man inte kan springa och hoppa utan att vara säker på att knät håller, för ja, det känns verkligen som att det ska gå av när det gör ont. Vi får se hur det går, fotbollen lägger jag då inte av med ett tag som mamma sa, det vill jag verkligen inte!
Ja, kusinerna åkte hem för nån timme sedan. Jag fick höra så grymt mycket igår, vissa saker som var roliga, men sen sånt som jag nog egentligen inte ville höra... Men vi bestämde även att vi ska ha en filmkväll med gamla filmer sen jag var liten. Det ska bli roligt att äntligen få se mig själv sjunga "dantar tå mycke pattenpöl" som dom har retat mig för så länge. Vi får väl se när det blir.
Nej, nu måste jag nog dra ut i friska luften, lite sol i ansitet gör ju ingenting.
Åhhh va sur jag blir, min punktknapp på datorn funkar inte som den ska, det är RIKTIGT irriternade att hela tiden behöva kolla om det har lbivit en punkt eller inte. Nu vet det de iallfall.

Puss J

trött är jag, men här kommer ett litet inlägg

Ojojoj vad trött jag är! Men jag vill inte lägga mig när det är så mycket folk här. Mamma,Roger,Fia,Mathias,mormor och morfar sitter i köket och spelar kort och dricker öl, så det är mycket skratt och skrik därinifrån. Tilde och Tim ligger och sover brevid mig och Beja hon sitter i mammas knä och ser ut som ett frågetecken, för hon har nog aldrig hört morfar prata så mycket som nu, haha. Det är allt bra sjukt vad man kan påverkas av alkohol. Vissa blir jäteroliga, ja sen finns det ju vissa andra som inte blir riktigt lika roliga... säger inga namn, men jag antar att ni som läser bloggen fattar vem jag menar. höhh  Men dom som är äldre brukar ju vara rätt vana vid det och blir därför bara roliga och typ berättar om hela deras liv, liksom vad som helst. Som sagt, roligt är det :) haha
Åh, reklam om sängar, nu var tjag ännu mer trött. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på så jag slipper somna. Men nått lär det bli, hoppas dom är klar där inne snart.

Nej godnatt peoples ♥
Puss J

Glad-påsk!

Glad-påsk!
Idag vart jag såklart väckt tidigt. Ut och leta påskägg. Och hon hade för sjutton gömt det i skogen ! Så jag fick springa runt i skogen och leta efter ett litet påskägg, det va rju inte det lättaste, men jag hittade det iallafall.
Det är ju sånt himla härligt väder ute, så jag och Syrran bestämmde oss för att ta fram studsmattan. Det var lite krångligt att göra det själv, men det gick tillslut, eller ja, Roger fick hjälpa med fjädrarna, jag är livrädd för att klämma mig i dom där :S
kl 3 har vi blivit bjudna på påskfika hos mormor. Så det är bäst jag hoppar in i duschen nu så jag är klar när vi ska åka.
efteråt kommer Fia,Mathias,Tilde och Tim hit och ska spela kort så dom blir kvar här inatt också, för jag antar att dom inte är i skick för att köra hem efteråt.
Jag kanske återkommer med lite uppdatering senare :)

påsk

E.M.D

jäklar var fort dagarna går. Långfredagen som man tycker ska vara lång, har ju gått som en blixt. Jag antar att det är för att vi snart slutar skolan. Det brukar gå fort då, och jag vill inte, jag vill inte sluta 9an och börja i en helt annan klass med folk som man kanske inte känner. Jag älskar 9c, på slutet har vi haft så himla roligt, och nu är det snart slut. Jag kommer ju att gråta slut på alla tårar på skolavslutningen. Förresten, vilken dag är det vi slutar?

E.M.D kanske på torsdag. Om jag har pengar. Det kosta ju inte mycket, men jag vill ju spara det mesta till skolresan. Vi får se om pappa kanske är snäll och ger mig lite.  Är det någon mer som ska dit?

mamma är på grymt dåligt humör, så det typ inte att prata med henne. Det är så jävla jobbigt. Jag önska bara att Roger nån gång kunde göra nått bra och ta han om Freja så mamma fick sova. Åh jag blir så sur på han.

Puss J

Långfredag

Godmorgon, eller eftermiddag säger man väl.
Idag äe de alltså långfredag, har inga planer inför dagen, men funderar på om jag ska ta och möblera om mitt rum. Det är alltid roligt med lite omväxling ju. Sen är det ju lite finare väder ute, så det får bli en promenad lite senare också. Ikväll ska vi steka glöstekt sill. ja och sen sa mamma att vi faktiskt skulle få leta påskägg imorron, och det har vi i våran familj aldrig gjort förut. Antar att de är för att Freja ska få göra det. Sen blir det såklart påskmat hos mormor. Hoppas amanda ska med annars kommer det inte bli särsklit kul...

Nej nu går jag upp i mitt rum, hörs sen.
Puss J

allt och inget skulle jag säga

Mickis var här hela dagen igår, så vi skyller på henne för att jag inte har skrivit nånting då, idag har jag nog ingenting att skylla på, lat bara ;D

Det var ju tråkigt att äggsläppsskiten gick åt hellvete då, alla äggen höll i vår klass, men det var visst 9D som var bäst, det kan då aldrig vara sant ;D
Juste, ni kanske inte vet de, men vi hade ju VVV hela dagen eftersom de var sista innan påsklovet. Vilda vansbro Vinkeln är något vi har här i vansbro bara (ja, de hörs ju på namnet..). Det gäller att gnugga geniknölarna och komma på minst en riktigt bra uppfinning, så är det stor chans att vinna mycket pengar för den. Det finns en stor summa pengar som ska delas ut och det brukar ske nångång i Juni. Själv har jag än så länge bara kommit på 3, men får hoppas att jag har lika mycket tur som förra året. Lyckades vinna 2000 kr, och då hade jag bara lämnat in 1, så det var ju ganska bra gjort, och en riktigt stor chock :P

Förresten så ringde pappa för några timmar sen, från Holland alltså. Han fick väl lov att skryta lite, eller ja, det fanns inte så mycket att skryta om, men han sa iallfall att det var god mat och att det såg väldigt "prydligt" ut. Inga ord han brukar använda så vad han menar med det de vet jag inte riktigt. Sen hade hugo fått betala i kassan för att pappa inte kunde särskilt bra engelska. HUGO SOM KNAPPT PRATAR MED MÄNNISKOR I SKOLAN LIKSOM. haha det trodde jag inte han skulle våga, men så var det antagligen.
Nu tänker jag tvinga mamma att ta med mig och virus på en utlandsresa, jag vart så avundsjuk när han ringde att jag nästan började grina .. :( hah

Thja, vad finns det mer att säga, jo just de, det är ju bara 22 dagar kvar till GÖTEBORG :D världens bästa klass åker på världens bästa skolresa. Hoppas bara mamma fixar med såna där piller, då slipper iallfall jag vara på asdåligt humör :p

Nej, nu vart de stopp
godnatt och förresten, glad påsk :)
Puss J


VAIKare påväg att bli Holländare.

17:06 . Nu har dom åkt, ska dom ha gjort iallfall. ha det så kul, och ja, jag är avundsjuk!
Hoppas det blir jordbävning så ni dör hela bunten. Eller nej, nånting fick mig att ångra mig. Hoppas ni köper en trisslott och vinner några miljoner och låter mig följa med nästa gång.

För er som inte vet, dom ska på fotbollsläger till holland. Som om inte alla vill det? :O Plus att det iallfall är 20 grader i skuggan ....

Mer plugg, tänkte variera lite med engelska.

PLUGG

Hm, kl är snart 4 och jag har fortfarande inte börjat plugga, dags att göra det, men först lite om skoldagen.
Första lektionen So, fick tillbaka hemtentan och den fick jag iallfall G+ på, så jag slapp bli på dåligt humör av ett sketet prov. Matten vart de inte mycket gjort på eftersom jag satt brevis Mickis. Då blir det alltid bara massa prat. Men jag är på repetition så jag kan sega lite. ja och sen svenska. Finns inte mycket att säga om den.
Språkvalet var väl heller ingenting att babbla om, vi gjorde inget. Men på bilden fick vi glasera våra skålar. och ja, det ser ut som Freja har gjort min...

Ja juste, pappa och hugo åker till holland nu också. Kul att sitta hemma och känna sig avundsjuk på det också. Men jag ska iallfall till göteborg om 23 dagar så :) 

Nu ska jag ta och plugga lite, sen blir det en promenad med Mickis tror jag. Och ikväll springer jag med mamma igen.

vi höres, Puss J


ett godnatt och kort uppdatering

det blev en vända ner på byn med barn och hund. Mötte Amanda och vi gick och kollade på Elvira och Tildes träning ett tag. Men Freja blev på dåligt humör så vi gick ut igen och gick ett varv till runt byn.
Ja, sen hann jag komma hem med en sovande Freja, kl kanske var halv 8, då tvinga mamma med mig ut på en vända runt byn. Jag har inte den bästa konditionen, men jag ska ha snart! Så nu blir det träna. Känner nån för att gå ut och springa så säg bara till.

Nu har jag väl inte mycket mer att säga. har fortfarande itne duschat efter springturen eftersom det är kö till duschen, men nu lär de väl vara min tur snart.

Sov gott ♥ J

Gud va allt är eländigt.

Jag tror ingen någonsin kommer förstå hur trött jag är på det här. Det spelar ingen roll hur många gånger jag förklarar så kommer inte mitt budskap att gå fram ändå. Det går inte att förklara vad det är som är fel, jag orkar bara inte med det här längre, att vara andra hand hela tiden.

Det var inte så positivt, men det har inte dagen varit heller. Eller till en början var den väl som vanligt, jag var glad och skrattade som jag brukar. Men sen förstörde det där jävla provet alltihopa. Jag ville ju inte ha fler IGn sa jag ju. Då blir jag såklart missnöjd med det, och blir jag missnöjd med det så kommer jag på allt annat som jag borde vara missnöjd över också. Så tillslut satt jag som en påse potatis i soffan i skolan och bara deppa, och det känns inge bättre när dom kommer fram och säger att det inte var så farligt, det är ju precis det de är. man ska inte berömma sig själv och säga att man är duktig när man inte är det. Då går man och inbillar sig det sen, och sen är det raka motsattsen. Då får man inge bra betyg. Åh, ni ser jag kan inte få fram ett budskap!

nej, det här är inte min dag. Ont i huvudet har jag nu också.
Sen måste jag vara barnvakt nu. Ska slänga in ett senare ikväll.
Puss J

Söndag

ja då var det söndag. Det vart inget mer inlägg igår kväll när alla hade åkt även fast jag hade tänkt det. Satte mig och spelade kort med Hugo, Lucas och Elvira, och ja av nån anledning så blir jag alltid trött när jag spelar plump. Jag höll verkligne på att somna vid köksbordet, och mamma och roger var nästan påväg att bära upp mig för trappen för jag inte orkade gå. Sen var jag så jäkla snurrig och velig att man nästan kunna trott att jag var full, men nej så var det verkligen inte.
Kalaset var iallfall ganska så roligt. Det kom en jäkla massa folk, och jag tror det var bortåt 10 småbarn mellan 1-11 år som sprang omkring och lekte nån ballonglek att den inte fick nudda golvet. Jag satt mest i chocktillstånd känndes det iallfall som, bara satt i soffan och stirra på dom, det känndes som nånting skulle gå sönder och visst gjorde det det tillslut. Jag är synsk.

idag har det varit en riktig slappdag. Efter utvecklingssamtalet i fredags bestämde jag, trazan och mamma att jag i helgen skulle göra klart det här med första världskriget, och sen fick jag en läxa av han också. Eller okej det var ingen läxa, utan en extrauppgift. Jag fick med mig en lerklump hem, och med den skulle jag göra en skulle jag göra ett skulptur att djur eller nånting. Om jag nu gör det bra så har jag stor chans att ta mig upp till ett mvg i bild också. Så jag har gjort en liten skulptur nu, och den ska föreställa en panda men det kommer itne synas förs jag har målat den.
Så nu är det första världskriget kvar ja ...

Nyss var jag ute och gick en vända runt byn med Freja. Hon var så himla grinig så jag gick en vända så hon fick sova. Det kanske blir en springvända med mamma i kväll om jag blir klar med so:n och om hon vill och jag orkar, vi får väl se :)
Och jag längtar faktist till skolan i morgon av nån anledning..?

Är det något bra på tv ikväll?

Nej, nu får jag ta och börja, hoppas mamma vill hjälpa.

Kram J

Frejas födelsedag! :)

Nu var det lördag igen. Men inte vilken lördag som hellst, utan lillfrejsans födelsedag :)  Ett helt år blir hon idag. Det går så otroligt fort, det är lite synd. Men det blir iallfall kalas lite mitt på dagen med släktingar och så, sen om en halvtimme åker jag på träning, och ikväll ska jag på rockslaget med sötaste malin och nån mer som hon kännde som skulle med. Hoppas jag hinner bara, vill ju helst inte åka iväg om det är massa folk här. Vi får se hur det går. Men nu måste jag iallfall packa fotbollsväskan och kanske slänga på mig lite smink så jag inte ser helt död ut, men vi får se hur det blir med den saken ;p

see you later )
Kram J

Hmm

Nu sitter jag hemma vid farmor, sluta skolan för en timme sen ungefär. Och vi har äntligen fått tröjorna :D Kan ju inte lägga in kort för har ingen sladd, men de kommer ikväll :) Dom vart ju jättebra!

Det är så himla härligt väder ute, så vi har suttit ute och solat och ätit glass idag i skolan. Mysigt.

Nej jag hade visst inget mer att säga

hörs senare J

Yes yes yes, nu blir det tröjor :D

Nu är det snart läggdags, men ska hinna med en kort sammanfattning av dagen.

Hela dagen har mest gått ut på att vara sur på Joel som var den enda som inte lämnat pengarna till skoltröjorna inte dök upp i skolan. Klasskamraterna ringde han ungefär 40 gånger utan svar skulle jag tro. Men nu för nån timme sedan skicka jag och fråga Cattis om hon fixat pengar från han, och hon hade visst redan hämtat tröjorna, så nu är jag glad :D

Torsdag betyder fotbollsträning. Imorse hitta jag inte dom vanliga skorna så jag fick lov att att ta mina gamla som är en eller två storlekar för små, och jag vet att det inte låter såå mycket, men ska man springa och sparka på en boll och göra tvärnitar så tar de på tårna vill jag säga. Blodblåsan som försvann för nån vecka sedan är tillbaka, och nageln är blå igen... Men jag älskar de, fotboll alltså, inte blånaglar ;)
Förresten hade vi träning med vår gamla tränare som kanske ska komma tillbaka! :D Det är så grymt mycket roligar med han, och ja, sen blir det ju lite roligare om man är fler än 5 stycken på träningen.

Hur kommer det sig att man är så trött på torsdagar? Är det för att veckan nästan är slut? Varje torsdag har jag extra svårt för att ta mig upp ur sängen på morgon, men sen blir det fredag och då är man pigg som en lärka igen. Eller nästan iallfall ... ;)
tjaha ja, eftersom jag är så trött är det kanske idé att lägga sig?

kram J

P.s Imorgon ha rjag möte med min otroligt roliga mentor, nämligen trazan... Ska vi gissa på 2½ timme?
D.s

Första April

Jag blev lurad, självklart.
Jag klara mig nästan hela dagen, men på lunchen kom malin och drog något man fick lov att gå på, men sen APRIL APRIL. Jaja
Jag lyckades lura cattis att björn skiffs var på skolan iaf ;)

Första april betyder att det bara är 30 dagar tills vi åker till Göteborg på klassresan. Åh så grymt kul de kommer bli! Våra skoltröjor och byxor har äntligen kommit nu också, hoppas alla kan lämna pengarna i mon så får vi ha dom på oss på fredag . Dom är assnygga, ni får se ;)

Ikväll ska jag verkligen plugga. vet inte riktigt vad, men vi har hemkunskapsprov i morgon så jag antar att det är det där med betalning. Har ganska bra koll på det, men det skadar ju inte att plugga på lite extra. Sen har jag faktiskt gjort klart lite So också. Känns gött

Och vårväder har vi också, riktigt som det ska vara i påsktiderna, oh jag älskar det :D !

nej nu har jag inge mer..

vår

Kram J

RSS 2.0