:)

Datakunskap! skola till 20 över 3 idag, sen träning :D

Bra spelat flickor!

Laget vann med 2-1. Bra spelat flickor!
Åkte ju hem till amanda på kalas efter. Kollade på hennes nya rum och de va assnyggt :D Sen käka vi tårta och jag höll på att somna. Nu sitter jag hemma vid pappa och håller även nu på att somna. ska gå ner och äta lite, sen blir de kväller.

Sov gott, de ska jag!

<3


Ganska trevlig helg.

Ganska så trevlig helg. Gårdagen kanske kunde ha slutat lite bättre, men vart iallafall omhändertagen när de gick för långt. Tack :)
Idag har jag precis kommit hem. Gick från Andreas vid 2 nångång, sen hem till Mickis och hämta mina grejer. Snart ska jag åka till Äppelbo och kolla på våran match. själv är jag inte med p.g.a min fot. Olivia fick spela istället :) Så jag ska åka dit och heja på "brudarna" ;D Vi vill ha 3 poäng nu, ochde vore gött om de blev mot mora!
Efter matchen så ska jag till amanda och fira henne. Hon fyller år på tisdag tror ja de är, så vi ska väl dit och ge henne nånting och kanske få lite fika. Gottt

Nej, ska försöka skriva en gång till innan jag somnar ikväll :*


Skolan

Godmorgon! Sitter i skolan och har en fet håltimme till halv 1. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir väl datorn skulle jag tro. Idag är de fredag och tältning med fotbollslaget. Kommer säkert bli askul :D Hoppas de iaf, och vi hoppas verkligen inte på regn!! :P

Annars är läget bara bra. Vet att jag är skitdålig på att skriva nu för tiden, men spelar roll om man inte har sådär jättemycket besökare liksom ;p haha

vi höres flickor och pojkar :* 

nu blir de många rader!

halloj :) 

haft en bra helg? de har då jag :) Eller ja typ. Hänt mkt har de gjort iallafall, och de är ju roligare än om man bara skulle sitta och göra ingenting.
Igår va de släktträff. Trodde verkligen de skulle bli skittråkigt, och jag hade rätt. Gick lite långt för vissa, nämner inga namn. Man kan bara säga ett ord och de är pinsamt.
Idag var jag iväg till mockfjärd på fotboll med lillasyrran. Utklassning vart de, vansbrobrudarna vann med 16-0 ;D bra spelat tycker jag.
Ja, sen fredagen var ju bäst!

Imorgon är de skola igen. Börjar med vanliga lektioner den här veckan, vi får se hur de går ;) Gött schema (stavas?) hade vi iallafall, fast lite tråkigt med ett jättehål mellan dom två lektionerna på fredagen, känns som vi borde ha fått slagit domtvå lite närmare varann tycker ja :) Men annars ok.

Nej, de var väl länsta den häe veckan, nu ska jag sova och ladda inför skola och match i morgon, vi ska spöa malung ! :D

gnatt :)

hungrar ihjäl :O

okej, ja är så sjukligt hungrig just nu att jag skulle kunna klämma i mig vad som helst, till och med en häst :o (nej jag äter inte häst!)

vet inte vad jag ska hitta på, väntar på mat, mickis åkte nyss hem. Får se vad de blir. Dagen har väl iallafall varit bra, bortsett från att de regna. Vi har för sjutton slutat innan 12 varje dag hela veckan ;)

nej, ligger otroligt obekvämt just nu, så jag orkar inte skriva ;) haha

tagg tagg!

Hm, taggar inför match! Annars har jag inget att komma med, skriver mer sen :)

Mickis is the bbest (hon besämmde titel.)

okej, tråkig fotbollsträning. Eller de va väl kul att spela mot knattarna, men mindre rolitg att förlora... ;D
Ligger i husvagnen med mickis nu. Vi borde faktiskt sova så vi är pigga i morgon på vandringen ;p hah ser vi fram emot de? njaa

Visste ni att i våran husvagn ligger de 5 stycken hundar i våran husvagn? det ni...
dessutom har de väldigt stora huvuden och väldigt mycket mindre kroppar.
jaja
vi lyssnar på viva la Gloria med greenday, inte så bra, men den funkar. hejdå


I´m home!

Hemma från första dagen i skolan. Kändes väl rätt bra, eller ok, de va tråkigt.
Imorgon ska vi ut med klassen och tälta i malung där läraren (vad hon nu hette, har redan glömt.) hade nån fäbodstuga. Det blir säkert kul, lära känna vår lilla klass på 12 personer.
Vi får sovmorgon till kl 11 i morgon också, så mickis sover i husvagnen med mig inatt :) de blir roooligt, har inte vart med henne på jäättelänge ! Så efter träningen åker jag hem till henne och hjälper henne och få hem grejerna till mig :)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska ta med mig kamera i morgon, tror jag, om pappa kommer ihåg att ta med den hemifrån, så ska jag väl ta några kort i morgon :)

Några timmar....

Om några timmar är de dags att gå upp och ta klivet in i gymnasieskolan. Vi får se hur de går, jag kommer säkert stå där som en jävla tönt och inte veta vart jag ska ta vägen, men som sagt, vi får se ;) 

känns dom de får vara läggdags. Ska fixa väskan som ska med på träning i morgon, sen soooova. Imorgon kl 6 ringer klockan.


Orsa på semester

Lika bra att passa på att lagga upp ala bilder nu när jag ändå är så duktig, nu kommer några få bildern från orsa :)


min coola lillasyster :)


Söta hunden simon :)


campingen


tiden spenderades mestadels i husvagnen med hugo och en kortlek

haha, de va dom de :)

Kläderna från örebro

Inte mkt, men jag är nöjd över allt :)


Genomskinlig vit tunika från bikbok. Skitfin med ett vitt linne under och svart bälte i midjan :)


t-shirt / linne, vad man nu vill kalla det, från gina tricot. Rätt så nöjd, men den var lite lång och en storlek för stor.


linne från cubus, de är typ som en klänning egentligen, men jag knyter upp den så de blir ett linne :)


lite längre t-shirt från hm. Snygg till svarta leggins eller vanliga jeansleggins.

ja, sen köpte jag ju nåra linnen i karlstad också, men dom ligger i tvätten allihopa ;D haha


skorna, dom e snyggare på, jag lovar haha

Fotbollllllll, just like normal

Hemma från alla fotboll idag. Eller all och all, va bara två matcher, men de dög gött och väl. Blåser så in åt hellvete för er som inte vart ut och kännt de.. -.-

Sommarlovet e slut och jag har ändrat mig, ser INTE ALLS fram emot skolan. Fick hem en jävkla massa papper som skulle fyllas i också, vet inte ens om jag har skrivit rätt och om alla skulle in, vi får väl se vad som sker med dom.
Ja, sen had ejag lovat ta kort på kläder. Då kommer jag bli precis som alla andra bloggare, men skit samma, nu ska jag göra de snart.

Nej hörss

trött..

Börjar bli lite trött nu, men inte sådär så man vill sova. Får hitta på ngt, vad de nu skulle vara.


storängebilder del 2

jag har lovat fler bilder från storängefesten, nu kommer dom.






hm, ja jag bjuder väl på den.














Avslutningsvis
vi hade skavsår och ont i tåna så de vart strumlästen hem.


Äntligen!..

...Nu är ja hemma vid pappa. Han är och hämtar pizza så snart får jag mat! :D Serriöst, har typ vart hungrig hela dagen :S
Imorgon får de bli städning i mitt rum. Måste ju vara lite ordning om jag ska kunna hålla koll på alla saker till skolstarten ;D haha Förresten så tänkte jag ta kort på kläderna jag köpte när jag va till örebro, och den var de väl nånting jag köpte i karlstad också. Så håll utkik i morgon, då kommer de :) LOOVAR!

hörs!

Lat som ja är...

...orkade jag inte upp i morse. Tyckte jag skulle få ligga och dra mig i sängen nån timme istället, så jag struntade i att åka till äppelbo.
Skulle egentligen ha åkt till pappa nu, men fick inte åka om jag inte städade husvagnen, så jag är kvar fortfarande. Men ikväll drar jag iallafall till han :)

Jaha, annars är de ju lördag. Det är 1 ½ dag kvar på sommarlovet 2009. Känns inte gött, men samtidigt gör d de. Att börja på en ny skola är ju rätt intressant, men antar att de är bara dom första dagarna... Vi får väl se hur de blir! För er som inte vet de så ska jag gå barn och fritid här i vansbro på skolan som heter vuc. :)

Nej, hörs gör vi!  :)

Idag förlorade vi igen

Trevlig kväll med cattis igår. Synd att vi inte klarade av att få svensk text på filmen, den va skitbra, men de va lite svårt med dansk text (a) Tur att man är en sån naturbegåvning när det gäller engelska ;) 

Idag har vi varit på match i rättvik och spelat mot vikarbyn. Sista vi spela mot dom förlorade vi med 7-0. Nu vart det 4-0 till dom ist, och det var iaf lite bättre. Evelina gjorde de superbra i målet, så skyll INGENTING på dig själv! För som malin sa, fotboll är faktiskt en lagsport. jag tycker iaf att alla gjorde en bra match, vi skulle ha fått in några mål bara. Jaja, nu får vi ladda inför nästa match, då är de dags att ta poäng tycker jag!

Imorgon far jag till äppelbo vid halv 11 eller nått. Elvira ska spela match, och de va länge sen jag såg dom så tänkte åka med pappa och kolla. Sen följer jag med till vanåvallen och kollar hur de går för Hugo en vända också, han är med på sånt där zonlägret. Får hoppas han går vidare :) Ojj, visst låter de som jag är en himla snäll syster som åker mil för att kolla när dom spelar fotboll? Gör dom de för mig? nej.... hehe

Nej, dags att sova snart tror jag, hoppas förresten att mitt bredband börjar funka på något vis snart så jag kan uppdatera oftare, d blir väl ;D

puss


Ledsen för dålig uppdatering!

Sorry för dålig uppdatering, men mitt internet funkar inge vidare, så det känns inge roligt att skriva ett helt inlägg som helt plötsligt bara försvinner. Sitter iallafall på mammas dator nu (som iofs är ungefär lika dålig) så ska väl hinna med en liten text iaf ;)

Idag kommer cattis hit. Vi ska övernatta i husvagnen, mer vet jag inte. Vi får se vad vi hittar på :) Det var skit länge sen jag såg henne så de blir skönt att prata lite. Btw, saknar min klass och ja, alla :( Sorgligt de här, men vi får allt se till att ordna en klassfest eller nått, Måste få se alla igen snart !

Nu ska jag fylla på mobilen med lite musik, sen får vi se vad som händer :)


1 vecka kvar.....

Hej igen! Nu vill ni nog veta vad jag har gjort sen jag skrev sist, så det ska jag berätta :)
Jo, jag har flyttat mig en halvmeter, alltså bytt stol när jag skulle äta. Sen har jag sprungit och kissat 2 gånger, sen har jag inte gjort ett skit. Men vad sjutton ska jag hitta på?
Imorgon, då är det precis EN VECKA KVAR tills skolan börjar, en vecka! Det är ju ingenting. Den kommer ta slut på knäpp. Det gäller alltså att göra ALLT som man inte gjort under sommarlovet men som ska göras nu! Jag ska alltså inte sitta vid den här dammiga grejen........

Nej, snart är de väl dags för läggdags? Ska tvätta bort sminket, och sen tar jag med mig datorn ut i husvagnen och lägger mig där, för ja, de är mitt nya hem nu ;D

Vem vet, det kan ju komma ett inlägg till, livet är fullt av överaskningar *

Hemma!

Tillbaka efter en helg i Orsa! Glömde visst bort att berätta att jag skulle dit, men men ;D
Bott på Orsa camping iallafall, har väl inte haft så otroligt mycket att göra, men blev väl lite fotboll med Hugo, sen träffa vi på nån liten norsk, så jag vet att jag suger på norska. fattade typ ingenting :P Sen spelade vi bowling. Jag ledde genom hela, ända tills de var 5 minuter kvar att spela, då tog hugo över på toppen och jag slutade som 2 ;)

Jag är hungrig! Får väl beställa pizza eftersom ingen är hemma och lagar mat...

hörs!

Morning sunshines!

Godmorgon
Solen skiner idag igen! Härligt härligt!!

Fick nyss ett samtal från lisbeth från jordgubssodlingen. Hon påminnde mig om att jag hade lön kvar att hämta ut. Det hade jag helt glömt bort. Jaja, gött med lite mer pengar :D

Idag är det träning igen, roligt! :D Är de här bara något jag hört eller är det rätt många som tänkt sluta? De blir ju inge bra :/ Hoppas inte det iallafall!
Nej, nu ska jag väl ta och äta nånting, sen blir det en vända ut i solen igen. Ska träffa amanda innan bussen till träningen, hon skulle kolla efter hårfärg. Fån´t vi se om vi hittar nått passande :p

Puss på er :*


Iår var de iallafall sista året, de kan jag lova er ;D Nu ska jag bara ha mina pengar,
sen har jag ingenting med det där landet att göra ;D;D

SOL! <3

Godmorgon!
Glömde helt bort att säga att jag var på bio igår också. Var och såg den här "sommaren med göran".  Den var verkligen asroligt. Skrattade igenom hela filmen typ. Verkligen en film för mig! Så där har ni ett tips mina vänner, se den! :)

Idag skiner solen så jag ska väl ta mig ut snart igen. Har redan legat ute på studsmattan ett tag, men några timmar till ska det bli ;)

hörs senare :)

Ursäkta min dåliga uppdatering, men nu kommer de ;D

Är hemma från helgens bravader i karlstad. Gick inge vidare för oss vad de gäller resultaten av matcherna, men jag tycker vi spelade rätt så bra, även fast vi inte vann någon match.
Hur som helst har helgen varit rolig. Det blir ju lite som en semester det här med cup, man hinner liksom med annat när man inte spelar. Vi hann även få hem våran husvagn så mamma, roger, elvira och freja var med dom också. Nog pratat som helgen.
Igår var familjen iväg till örebro. Vi var till köpcentret där som heter marieberg. Riktigt stor vart det, men bra och stora affärer. Hittade lite linnen och t-shirtar där, köpte även fotbollsskor och ett par vanliga skor, så jag är nöjd :) Kommer bilder sen :) Efter shoppingen åkte vi in till centrum och letade reda på behrn arena. De var fotbollsmatch mellan ösk och öis. Egentligen en skitmatch eftersom öis ligger längst ner i tabellen, men de var väl bra ändå, slutade 2-2 och öis gjorde ju alla målen ;D haha

Och ja, idag har jag varit på träning. Jobbigare än vanligt, fast de kändes som de var åskväder för jag hade så ont i huvudet, men jag hörde inte av någon åska så I dont know ;D Det var kul iallafall, och slapp skavsår gjorde jag fast dom nya skorna :D

Nu väntar jag på mat, pappa skulle göra nånting med tortillas och karré, vi får väl se hur de blir :)
återkommer väl nån gång ♥


RSS 2.0