halloj!

Igår var vi till mora och kollade på friidrott för funktionshindrade. Man blev så glad när man såg dom, och när man tänker efter så har man de faktiskt inte så illa... När jag kom hem lekte jag med mickis några timmar och drog sen till pappa.

Idag har de väl egentligen varit en ganska värdelös dag, vi började halv 1 och slutade halv 4, alltså bara 2 lektioner. Företagsekonomin är så sjukt tråkig så vet inte vad jag gör där tänkte jag säga, men antar att jag inte har nått val. Känns som vi bara pratar om ridstövlar? haha Vi fick iaf fika gratis, de är väl nice eller vad säger ni? hehehee

Idrotten är lika tråkig den, HATAR teori och har alltid gjort, plus att jag inte kan konsentrera mig nu för tiden heller vilket är nått sjukt irriterande. Nästa vecka är de visst prov också, tror jag är den enda där som har noll koll på de där, dom andra 3 verkar kunna det där redan innan vi började... pest.

Nyss tog jag mig en promenad också, skönt men fy va kallt de har blivit! men visst, mysigt med höst kanske. Ska kolla vidare på disney nu antar jag, jag lär väl inte få bestämma kanal förs vid 8, då blir de IDOOOL! kyss på folket.


farmorankakaka är smaskens!

Sådär ja, nu har jag en blå fot också, hur fan kunde jag bli så jävla klumpig? Lyckas ju alltid..

idag har de varit en ganska bra dag faktiskt, gäller bara att strunta i all skit så trivs man ju. Senare ska jag åka hem till mamma för de blev aldrig av igår. Vi ska dra mot mora med klassen i morgon så då är de skönt o va i vansbro.
Har egentligen ingenting att skriva, utan går nog  ner och äter lite farmorankakaka som jag nyss har bakat till farmor, sen drar jag mot duvnäs o hämtar grejer. Nån som har lust o hänga med ut och gå en vända ikväll? hör av er isf :*

pusssar

puss o godnatt

De blir idol, varma smörgåsar och pappa och beja ikväll. Har redan sovit bort dagen vilket inte gjorde mig nånting.

Vi hörs i morgon, puss o godnatt

hemma

kan det bli sämre eller? FYFAN vad du bara förstör mer och mer för mig. Tänk lite på hur det känns för mig också och inte bara dig själv! Jag blir så jävla ledsen, jag vill verkligen inte det här :(

Ja, jag hoppade dansen idag, för jag hade ingen lust att dansa, verkligen inte. Så sitter hos farmor nu och hon håller på tvingar ner mig för lite mat, även fast jag inte är de minsta hungrig (eller nej jag lider av anorexia, eller förresten bullimi mena jag, eller jag har nog bara ätstörningar, kan inte riktigt bestämma mig, haha åh herregud.....).

Nu får hugan ta datorn, hörs sen! :*

nu sover vi

gokväll på er. Jag sitter själv nere och myser framför irene huss eller vad de heter. Jovisst de är väl trevligt..
I morgon är de internationella språkdagen, så tydligen lär vi hoppa våran sovmorgon och gå till skolan och ha engelska hela förmiddagen. Låter ju inte superspännande direkt, men visstvisst, får väl offra oss. Efter skolan ska jag träna, tror jag ska åka hem till mamma och gymma lite, sen kanske springa en vända senare. Jag saknar att bo i Vansbro....

Nej, sov så gott allehopa!

punkt

Folk som tror att alla älskar dom är nog det värsta jag vet.

I´m kind of great

Kvällen igår... tjaa, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Den var inte bra iallafall. Och jag har ont i kinden, riktigt ont i kinden.

Nu snart ska jag hoppa in duschen, sen ska jag gå ut och gå en vända med musik i öronen. Kommer hamna där jag brukar, vilket är bra, för jag behöver tänka. Men först ska jag limma fast några naglar för jag har tappat hälften av dom igår kväll.

hoppas ni har det bra.


mina söta syskon.


hoppar in i duschen

Det blev sent i morse, har nämligen tagit mig upp ganska nyss. Nu ska jag hoppa in i duschen, tänka lite, sen fixa allt som bör fixas. Sen tänker jag åka till vansbro och ha kul! glömma allt fungerar troligtvis inte, men kanske lösa problemen på något vis.


I´m home!

helllllu, nu är jag hemma från borlänge. Var sjukt gott med donken, och det var även sjuuuukt gott att köpa lite småsaker, nödvändigheter som man som dam kanske kan kalla det? ;) Fick med mig en transparent(?) skjorta, lösnaglar och ett par strumpbyxor hem. strumpbyxorna behövdes verkligen, för dom jag har haft på mig idag är då heeelt slut. Sprungit och visat halva skinkan för hela kupolen men vad tusan gör det en dag som denna.

Snart tänkter jag gå och lägga mig och tagga för morgondagen. Skoj ska vi ha då!

Bilderna får ni då inte förs i morgon nån gång, för dom finns ännu inte :*

i morgon far jag pch magnus till donken

orkar fan inte blogga idag.

I morgon åker jag och magnus till borlänge efter skolan och käkar på donken, sen drar vi hem igen. Sköönt att jag äntligen fått mitt busskort ;p haha Får ju tyvärr inte spendera några pengar eftersom jag snart drar till london, men min lön som ligger nere bara skriker efter att bli upphandlad....fånt vi se daa?

Nu blir de iaf läggdags, night


Här är sigge!


våran nya vovve hos mamma har kommit hem! :)


SNÄLLA

Jag orkar seriöst inte mera nu! Så snälla låt mig vara tills alla dessa bekymmer är ur vägen, sen får ni driva mig till vansinne bäst fan ni vill, eftersom det verkar vara största intresset. Men just nu är de faktiskt nog med det jag har. tack o bock.

Boule med pensionärerna!

happ, var meningen att jag skulle springa på gymmet men så blev de inte eftersom mitt sällskap inte kunde följa med. Istället ska vi gå ut och gå en vända, de är skönt de också!

Idag har vi på bf blivit ett snäpp äldre, vi var nämligen till grusplan vid vanåvallen och spelade boule med PRO. De av faktiskt skitkul, och väldigt trevliga pensionärer så, haha :) Dock förlora mitt lag, men jag skyller på dom andra för de var självklart inte mitt fel! ;) haha

Vi får höras när jag kommer hem, då ska ni även få en ny bild på mitt hår, för de ska färgas om idag.... Kommer antagligen tappa av hälften.

Puss

såhär var det..

ska sammanfatta helgen lite snabbt för kom på att jag aldrig skrev om lördagen igår :) Som ni vet blev de tidiga mornar för min och frejas del. På lördan så åkte jag, amanda och sofie iväg till malung, mest för att umgås med varandra, men även för o festa vilket jag ju inte skulle! Som tur var så var det inte hur mycket drag som helst i malung, utan vi kom hem ganska tidigt faktiskt, eller ja runt 3 tror jag. Dock blev de lite dyrt att komma hem, men de är sånt man får leva med..

Idag var jag ju som ni såg till mickis och färgade håret. Blev inte vidare bra, men de duger iaf, trodde de var värre när jag tog av handduken från håret, haha! Såg ut o va flintis på ena sidan men de är jag inte. höhö

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig. Länge sen jag mådde såhär, tjaa, ungefär ett år sedan om jag ska vara exakt. Trodde inte jag skulle behöva vara med om detta en gång till faktiskt, trodde att man blev visare ju äldre man blev..

Godnatt

Nyfärgat hår...


vilket ni iofs knappt ser på bilden, men njaa får se om jag dyker upp i skolan i morgon alltså... haha


levande zombie

Sådär, nu har jag suttit uppe sen 5 i morse med en snorig unge. Jätteskönt och jag har inte alls halvsovit hela dagen, nejdå.

Nyss var vi ute och gick en vända, förbi vid ica och köpte palle kuling till henne och dipp och morötter till moi. Gott. Desvärre blir jag nog inte hemma ikväll iallafall, jag och amanda tänkte dra iväg på nå kul. Vi vet dock inte vad, men till malung ska jag då inte! Lär ju fortfarande vara vaken vid 7 i morgon..

Men nu ska jag försöka ta mig till min papi, lär hämta lite grejer :)

puss

Godnatt!

Åkte iväg till järna en vända och umgicks med katta och anton. Världens gulligaste jävla par, tro mig! Vi kolla fotboll också, dock såg vi inte slutet, men vansbro vann iallafall :) Helt obesegrade, skönt för dom men glöm inte bort att dom spelade i lägsta divisionen, så aa ;) höhö

Nu ska iallafall jag lägga mig efter att ha skickat iväg ett argt mejl på fb. Ska upp kl 07 i morn och ta hand om Frejsa, så denna helgen blir de inge festande för min del. Är ni glada då alla släktingar och familjemedlemmar? :))))) Daaah, ta hand om er själva istället tycker jag. puss

Godnatt godingar ♥


älsklingar

regnet öser ner.

Sitter hos farmor och lyssnar på regnet som verkligen öser ner utanför och lite red hot chili peppers i bakgrunden. Tänker igenom alla jävla bekymmer, men kommer ändå bara fram till att de finns miljoner andra som har de värre, så vad är de att gråta över? Den här gången kan jag inte gråta, antar att det inte känns lika andra gången man är med om sånt här. Jag har väl helt enkelt insett att du inte är värd en enda tår egentligen om du ska beteé dig såhär.

Tänkte åka till järna lite senare och kolla på fotboll, VAIK - DJIK. Tror de är sista matchen för damerna? Men jag har aldrig haft nån koll så. Men mest åker jag dit för jag vill träffa katta, saknar henne fast hon bara har varit borta några dagar från skolan, hon är helt enkelt en sån kompis som man blir beroende av väldigt snabbt.

Puss

nu räcker det!

Helt jävla värdelös dag
tack o hej

easy day

hejsan! idag har det varit en sån där dag då det inte händer nånting speciellt. Skolan var hur slapp som helst. Började med att svara på några frågor, sen gjorde jag inte mycket mer. Håltimme typ hela dagen, och svenska, men där brukar vi inte vara så flitiga... Kom hem och var ändå helt slut. Har huuur ont i ryggen som helst antagligen efter gymmet, så kunde inte gå dit idag. Istället så tog jag mig en promenad när jag kom hem till duvnäs, hittar inte så bra i skogarna, men kom väl iväg en bit iallafall. Sen tog jag mig en funderare nere vid älven också. Satt i slogboden eller vad de heter i ungefär en timme och tänkte igenom alla bekymmer, men jag har fortfarande inte kommit på någon lösning till nånting faktiskt. Det kommer aldrig sluta som jag vill, så antar de 'r dags att börja förbereda sig¨på de värre? hmm ja.

När jag kom hem så städade jag mitt rum lite lagom mycket innan idol började. Känner mig riiiktigt duktig idag, som jag skrev igår, jag håller på och börja ett nytt liv, försöker iallafall...  :) haha

Nu blev texten sne vilket den inte skulle, synd. höhö

läggdags, godnatt!

Myskväll!

Har duschat och så nu, så nu går jag upp o lägger mig framför en film. Snaaart är de verkligen dags för mig att skaffa ett par nya glasögon, för linserna kommer verkligen fastna i ögonen snart! De blir ju inte så kul antar jag.

Nej, godnatt!

Myskväll!

Har duschat och så nu, så nu går jag upp o lägger mig framför en film. Snaaart är de verkligen dags för mig att skaffa ett par nya glasögon, för linserna kommer verkligen fastna i ögonen snart! De blir ju inte så kul antar jag.

Nej, godnatt!

skjuta pistol!

Har ganska nyss tagit mig till skolan efter en natt vid mickis. Igår var vi hos kim typ hela kvällen, och tro mig, vi har alltid lika roligt! Saknar kimpan hur mycket som helst!
Nu sitter jag och sandra i datasalen och skriver nån uppsats tillsammans, eller ok, hon letar fakta och jag sitter på fb. Nu tänkte jag hjälpa henne lite innan vi drar iväg till snöån med hela klassen och skjuter pistol! Kommer bli hur kul som helst skulle jag tro!

Hörs när jag kommer hem. PUSS

crazy

My day, den har med korta ord bestått av mikaela, smink, hårsray, elvira, anna och massa kläder. Ingen jocke som jag trodde... Nu ska jag snart göra oboy sen ska jag hoppa in i duschen och sen sova. I morgon ska jag vara pigg och jag ska ta tag i allt som bör ta tags i. see ya!


anna har stylat mig.... dom andra fixade varandra så dom såg ju någorlunda ut... haha


godmorgon!

Godmorgon! Har precis tagit mig upp, och jag glömde att lägga upp bilder igår! Kanske kan fixa de innan jag åker till pappa, vi får se :)

Nu ska jag smyga ner och äta frukost, mamma är inte hemma utan de är bara roger vilket gör att jag inte har nån jättelust att gå ner...

hos mami ändå..

Åh de känns som jag har gått flera tusen mil idag, men kan väl inte vara mer än 1-2 kanske sammanlagt. Haha Heeeeelt slut i benen verkligen. Trodde jag skulle få världens träningsverk från gympan i torsdags också, men nejdå, de blev inte alls så farligt, har i princip inte känt nånting... synd för jag ÄLSKAR träningsverk! haha de är så jävla skönt.

Sitter fortfarande hos mor min. Kom aldrig hem till pappa eftersom jag gick ut på en promenad med sofie, så får väl stanna här ännu en natt... Dom har fixat datorn uppe nu när inte jag bor här längre bara för o jävlas antar jag, så sitter och kollar igenom TUSENTALS bilder.... Kanske lägger upp några om ett tag, antar att jag blir vaken ett bra tag. Skulle jag inte höra av mig så har jag troligtvis slocknat, nu vet ni... ;) puss

barnvakt igen!

tjoho. Nu är jag hemma vid mamma igen! Barnvakt idag också, men den här gången bara till klockan 6, så mamma är väl snart här. Har haft henne med på en lektion idag också, gick väl inte sådär jättebra. Först började hon gråta när hon kom in i klassrummet för de va så mycket folk antagligen. Så fick gå iväg och köpa en kexchoklad åt henne, då blev de lite bättre. Efter rasten vi hade så hade blygheten släppt helt, då pratade hon heeela tiden när vi andra satt o lyssnade på janine, men jadå, de gick skapligt bra ändå ju (: Efter skolan drog vi hem till farmor, sen ner till selins och köpte pizza och nu är vi hemma och hon har slocknat heelt :P

Vet absolut inte vad jag ska hitta på ikväll, eller jo de vet jag väl, antingen hitta på nått med jocke, eller så ska jag leka lite med malin och amanda. Vi får se hur de slutar. Puss o hej!

stuck in vansbridge ;)

Jag är fast i vansbro. Men denna gång hemma hos farmor. Farmor och farfar åkte nån minut innan pappa o hugo kom från nått möte, då säger han att dom inte ska till duvnäs för dom har sååååååå brottom till träningen. Så ja, jag har väl inget annat val än o stanna här. Blir säkert mysigt. Dom har typ inga kanaler på tvn, och datorn har jag redan tröttna på efter typ 10 minuter. Så jaaaaa.

närå, dom kommer ju snart så jag klarar mig väl ((: Vi hörs när jag är hemma!

dricker te i min nya mugg...



eller näe förresten, den är väl sisådär 17 år... haha
tur den är söt iallafall


idag är en bra dag

Idag är en bra dag. Förutom att jag fortfarande är sjuk, och förutom att jag MÅSTE sova hos min mor inatt. Är nämligen barnvakt hos henne just nu, och hon och roger slutar inte förs 12 inatt, så jag antar jag lär bli kvar. Dock skulle jag vilja ha lite nya kläder från papi, och även gympakläder så lär fixa de där på nå vänsters vis (:
Har iallafall fixat med ansiktsmask och nagellack och massa sånt idag medans freja och beja klistrade med löv. Egentligen skulle vi ha bakat en kladdkaka också, men de hann vi inte med för frejsa somnade. Guuuud vad jag har saknat ungen. Världens sötaste utan att äverdriva. Älskar henne så otroligt jävla mycket så de vore som hon vore min dotter... haha Nej men seriöst blir alltid glad när jag ser henne med sina pippilotter som hon säger. haha

Nu ska jag springa ner med simon till vägen så han får göra sina behöv, sen ska jag kolla idol med beja. Pöss på er!

morn på er!

Godmorgon! Är hemma idag också eftersom jag har hostat sönder halsen ännu mer inatt. Hatar egentligen att vara hemma för jag har så jävla tråkigt, så idag har jag tömt telefon jag har nu, verkligen superbra bilder man får från den ;) haha















tror de är magnus som är mästerfotografen till alla bilder, så snacka med han om ni vill ha lika snygga bilder ni också ;)


Får inte ut bilderna!

Försöker få in bilderna från helgen på facebook, men de går inge vidare, här har ni ju ett tjuvkik på hur förjävliga vi såg ut :)


idag är jag sådär fruktansvärt pigg...



nejdå, jag bara skoja. Sotter hemma och snorar, orkar inte med många knop faktiskt. Ser ingenting heller så att kolla tv känns hopplöst. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills min kära familly kommer hem igen..


So fucking freezing!

Åhhh heeeeelt värdelös kväll igår om jag ska vara ärlig. Hade kunnat spara pengarna som jag på tusentals bussar hit o dit och mat och varit hemma istället, hade varit minst lika kul. Höll verkligen på att frysa ihjäl på slutet för de var så fruktansvärt, så nu har jag även dragit på mig en rolig förkylning som de verkar. satt på samma bänk i flera jävla timmar och väntade på nattbussen som kom vid 2. var verkligen inte pepp alls så drack nära på ingenting. På kvällen slutade det även med att vi inte visste vart vi skulle ta vägen, men vi hade tur och lyckades få en sovplats ändå, hade inte gärna sovit på bänken där.. haha
Nej som sagt, helt värdelös kväll, och inte falun på väääääldigt länge igen!

Ikväll ska jag se på film och äta nått gott. Men ska börja med att hoppa in i duschen. Puss på er!

sjuuuukt tråkig dag

tjo. Är så fruktansvärt trött så det är inte sant, lyckades såklart somna hemma vid farmor en kort stund innan pappa kom och hämtade mig så nu fryser jag och ögonen slocknar halft.
Har haft världens segaste dag idag, även fast jag har skrattat mer än jag gjort sammanlagt dom senaste veckorna tror jag. Träffade jocke en snabbis efter skolan och som sagt somnade jag lite senare. Nu är jag hemma och väntar på att pappa ska bli klar med mackorna i ugnen.

Hör av mig i morgon, har haft en sjukt tråkig dag så har ingenting att komma med. pöss på er!

ordning på saker och ting!

Börjar få lite ordning inne i mitt rum för tillfället, men ska väl inte fixa för mycket eftersom mina bästisar kommer hit på fredag och ska hjälpa mig få ordning! :) haha

Förresten så skulle jag bara upplysa er om att jag inte bloggade igår för att jag var iväg till mora och fixade pass. Tro mig, det var den absolut fulaste bilden som någonsin existerat på mig... Fick ju inte le nånting, såg hur grinig ut som helst. Haha

Nu tror jag iallafall att jag väntar på jocke (ännu en gång TROR jag) saknar han så sjukt mycket! 

Back to my room.... hörs när jag är klar med allt!

RSS 2.0