Svenska

Tjooo, Vi har svenska och mina grupprumsvänner är dumma i huvudet.. Iallafall Mickis och Amanda, Filip är väl lite mer normal men inte mycket.
Onsdag är de idag va? Har inga planer, får väl se vad jag hittar på. Ska nog till Zoom´s och fixa nyss smink, kan VERKLIGEN behövas.... Sen vet ja inte.
Nej, vi hörs, puss :*

I´m deppig

De gick fint. Inge ont alls, så nu är den i, och jag hoppas den fungerar som den ska lr vad man ska säga.
Sitter hos mamma nu, skulle väl ha stannat i vansbro ikväll också, men så blir de inte, måste hem och skriva engelska.

Jag känner mig skitdeppig av nån anledning, så jag skiter i och skriva nu. puiss

nervööös

najj, nu är jag nervös, stoppar in p-stav idag kl halv 4. De blir nog bra, hoppas vi iallafall.
Igår åkte jag till Mickis, vi gick ner på byn, hade tänkt hälsa på andreas, men han va inte hemma. Så vi satt oss ute och frös med en varsin cola istället, sen gick vi hem till Rasmus. Tror vi tog oss hem vid 3 eller nånting, då vart de sova vill jag lova. Sköönt. Sen har vi väl inte hunnit med mer än vakna. Fast jag har redan hunnit hem till pappa en vända, fick lov att hämta receptet och hämta ut p-staven sen, får sällskap av mickiiis till vårdcentralen också..

See ya,


BLOGG

Nej nu jävlar ska jag härifrån.

Åh jag är så jävla trött på den här familjen så de är sjukt. En lillasyster som är i en sjukt jobbig period, så hon vill verkligen ha ALLT som hon inte får, eller som nån annan vill ha. Vi håller nämligen på och byter rum här hemma. Hugo ska ta över mitt stora rum, och jag ska få hans lilla bara för att jag knappt kommer vara här. Men självklart vill Beja ha de stora rummet, fast hon redan har ett någorlunda stort.
Ja just de, sen kunde hon inte köpa en chokladkaka idag på ica heller, bara för att jag gjorde det och jag hade tydligen sagt att hon gjorde allt som jag gjorde så ja, inte vet jag. Orkar inte med den ungen längre iallafall! :s

Kanske åker till vansbro, om jag får skjuts av pappa, vet inte riktigt om han är så pepp på de men, vi får se om jag lyckas övertala han.
Är ledig i morgon! :D

nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs i morgon :*

Draft: Sept. 27, 2009

Haft en sjukt tråkig dag, så egentligen skulle jag inte behöva berätta om den, men ska jag skriva nått så lär de väl bli om de. Var till mofar för han fyllde år. Åt mat, jag fick inge fika eftersom de va mandel i pajen :( buhu, inte sjysst. Jag och amanda var ute och gick en vända i grönalid. Jag förstår mig fortfarande inte på hur folk kan hitta där, de är verkligen hur mycket vägar som helst att hålla koll på, så hade jag inte haft mandis med mig hade jag aldrig hittat hem ;) hah

Gårdagen var däremot bättre. Drog hem till Cattis, vi hyrde två filmer, en skräck och en komedi eller vad man ska kalla de. Tyvärr så var nog skräckfilmen den sämsta jag har sett, kan väl erkänna att jag satt och skakade och jag tittade väl inte hela filmen, men de fanns ingen handling i den, den bara hoppade fram och tillbaka till olika männsikor utan att man fick reda på var dom kom ifrån, så de va lite konstigt. Den va tydligen utsedd till årets rysare, de kan jag INTE hålla med om.. Ja, the signal hette den.
Sen såg vi Yesman, den va bättre. man kanske inte kan kalla den komedi, jag vet inte. Men de var iallafall Jim Carrey i huvudrollen, han brukar väl spela komedi??

De vart lite mycket text nu, så ska sluta skriva. Imorgon är d skola som vanligt och de är vi väl pepp

naighti naight

det blir en visit till Nås ikväll, hem till cattis. Vi ska kika film och äta godis typ, de är väl de vi har planerat :)

Marknaden va då inte mycket att va på. Hittade íngenting mer än strumpor och godis, så de gillar vi inte. tummen ner.

Nån mer som har fått ett sånt där kort från CSN? förstår mig inte riktigt på de, men de verka ju bra om man skulle få rebatter och skit, får allt kolla upp dedär om ingen vet. Nu ska jag iallafall fixa till mig lite och packa ihop grejer, sen går bilen mot NÅS (:s) :D

Ha en trevlig kväll allihop!

de går så fort.

Hallå! nyss vaknat efter en natt brevid min andreas. Vi har förresten varit tillsammans i en månad idag, sjukt fort de har gått, ändå känns de som man har kännt varandra mycket längre :)

Nu ska jag iallafall dra iväg till Malung, pappa och virus ska dit på marknad så jag hänger med dom en vända, sen senare ikväll åker jag nog till cattis, elin eller så kommer dom till mig, de har vi inte bestämmt än tror jag. Mys ska vi ha iallafall :)

Lovar att de kommer mer sen, puss så länge :*

noll ideér

Tjena, nu är jag hemma. Men snart drar jag igen.

haha, jag vet inte vad jag ska skriva, får komma på nånting tills jag kommer hem sen :)

ha de fint!

engelskalektion nu

hello, orkade ta mig upp i morse, så sitter i skolan nu. Sjukt tråkig engelskalektion, men jag tror vi överlever. Det kan däremot bli svårare att överleva håltimmen efter engelskan...
Men jag tror faktiskt jag borde skriva lite om den sjukt tråkiga filmen vi har sett, annars lär de bli svårt att redovisa...
puss

I´m blondie

Nu är jag helblond, och nu är det verkligen dags att sova. Imorgon följer jag med andreas hem. Hans mamma kommer till vansbro,  så jag får träffa henne också :) treevligt :)

Nej, nattinatti ! :)


Uggs?

Nån som vet vart man kan beställa låga uggs?


sjuk, IGEN

Fan va kass ja e, har ju inte skrivit nått på hela dagen, och ändå har jag typ bara luggit inne. Vart inge skola, var sjukt trött i morse, eftersom jag inte sovit en blund ungefär. Sjukt ont överallt, kan vara bra, kan vara dåligt, vet inte än.. De visar sig. 
Gick iallafall upp 20 över 3, halv 4 nångång, sen var jag nyss ute och gick med mamma, freja och simon. Skönt med frisk luft, men lite för kallt kanske, eller just de, de finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Svårt att löpa bra kläder om man inte har några pengar...

Mamma har lovat att färga håret på mig idag äntligen, bara jag lovar att ta hand om freja när hon tränar, så jag lär väl göra de nu.

puiss

Själv

Hejsan ! :)
Sitter hos andreas alldeles själv. Den här gången skulle han iväg och cykla med Jimmy, så får väl klara mig själv ett tag ;) Jag håller ju på att få hit amanda så vi kan baka bullar till han, riktiga hemmafruar båda två, så dom kan inte bli sämre än bäst, om ni fatta? haha :p

jaja, skolan va tråkig, eller gympan va väl kul, amanda tappa en boll i ansiktet på mig, ja asså, tappa, kan inte förklara men, hon tappa den iallafall och de gjorde ont, men jag överlevde, annars hade de ju inte varit så kul..

Fortsätt följ bloggen, känner på mig att de händer nått kul i mitt liv snart :D :*
men just nu va de inge särskilt. Pusss!

godmorgon godmorgon!

Kom nyss hem från doktorn. Fick först bara prata, lite svårt för danska, men de gick väl :p Fick iallafall göra blodprov sen, så nu hoppas vi på svar fort, och att det är negativt eller vad man säger. Förresten kom han på att om man var allergisk mot hasselnötter som jag tror ja är, så är de stor risk att man är allergisk mot björkpollen också, men jag har ju inte kännt av nått sånt så.. Jaja, fånt vi se :)

Ska väl ta mig till skolan snart iallafall, börjar kl 10 så de är inte så mkt kvar, bara 45 min ;)  Vi hörs efter!

 


kort uppdate

Imorgon har jag en tid vid läkarstation kl 8 för och kolla om jag är allergisk mot nötter. Fyfan, jag vill verkligen inte, så vi hoppas svaret blir nej. Alla håller alla jävla tummar ni har!
Tänkte bara skriva de, har inget annat att komma med som vanligt. Nu ska jag se på systrar i jeans, ÄLSKA! :D ♥

ingen ork!

Nu blir de IDOL. Gott! Orkar inte blogga för tillfället, tar de sen :)

puss

Dagens:

Kläder: jeans, tshirt, vit huvtröja
Smink: Mascara, foundation

Frisyr: utsläppt och lortigt :s
Läsning: jadu, i skolan

Låt: 18 and life - skidrow
Mat: vet inte, nått snusk med svamp i iaf
Vill ha: fortfarande pengar, får ju aldrig några

Favorit: träning

Köp: iget
Humör: tankspridd 
Göromål: Skola, träna, tv
Borde: nog bara göra det
Puss: ingen :(

Godis: Inget

Längtan: Andreas

Roligast: ehm, idol ikväll?
Tråkigaste:
jadu..

Goddagens tisdag

Hallo! slutade ganska tidigt idag, halv 2 eller nått tror jag, gottgott Dagen har väl varit lite sådär, har väl en del att fundera kring så de är svårt att koncentrera sig, men de gick. Träffade även Elin, va ju ett tag sedan.

Idag tänkte jag träna lite, eftersom fotbollen är slut lär jag väl hålla igång på egen hand. Så de blir cykeln och styrketräning, sen ikväll blir de Idol och andra avenyn, fyfan va de suger, men måste ändå se åtminstonde början av nån anledning. Sen tror jag väl att Andreas kommer hit, eller om jag ska till han, vi får se :) Skulle ha hunnit med att färga bort min fula utväxt och det bruna underhåret, men de hinns nog ej idag heller. Förresten ska jag väl försöka hinna med att prata med mamma också...

Nej, blir datorn nån timme till sen upp på cykeln, ska slänga in dagens sen, för ja har verkligen ingenting att prata om :)

herre gud..

Först var allt på topp,
men bara sådär
kunde allting ändras

Alltså, vet inte riktigt hur jag mår. Antagligen går jag och funderar för mycket, men ja de är inte lätt när de är svårt...

Om pför några timmar sen;
De va gott med pizza, men jag va inte hungrig så de mesta blev kvar ;p Efter pizzan kom andreas och hämta mig, så vi åkte hem till han. Hann prata lite, men sen kom Johan och Tim, så ja, då vart de inte mkt mer prat :p Fick iallafall skjuts hem nyss, så jag antar de är dags för sängen.

Godnatt med er sweetthings

Today it´s pizza time!

Halloj, ni anar inte hur sjukt irriterad jag är på min lillasyster just nu, hon ger mig ju förfan tinitus :s ja, egentlign båda två, men de va mest beja jag syfta på.

Sjukt jobbig dag har de varit idag, ont i huvudet och bara massa jobbiga lektioner, så jävla drygt när alla är på över 1½ timme.
Snart ska jag iallafall ner på selins, gott med pizza ;) Inte för jag är sådär sjukt hungrig eftersom jag nyss klämt i mig 6 potatisbullar ;p haha

Har väl inte så mkt att komma med just nu, kan väl typ lägga in nån bild lr nått som utfyllnad :p



Kul kväll hos kusinvitamin igår, och ja vet vi är snygga ;)


Bloggkrig!

Hej, de här inlägget är tillägnat amanda :)

Nu startar vi ett bloggkrig! http://amaaaandan.blogg.se

JagHATARdig!


faggisch!

hello! Sitter hemma hos amanda nu, sjukt seg dator har hon, den är ju för sjutton värre än min :S Vi försöker iallafall installera nå skit och fixa hem några låtar.

Imorn är de skola och jag ska åka buss från äppelbo, hur sjutton ska de gå :o jaja, de orn sig !

godnatt med ner, hörs i morgon :)

Ändrade planer!

De blev jag som fick dra till amanda istället. Blir nog kvar där inatt, för har lite problem att komma hem. Men de gör la ingenting :D Fick iallafall ett sms där de stod att jag skulle dra hem så fort ja kunde, sen när jag väl är hemma så säger dom att Roger inte ska till Äppelbo, nehe, varför va de så jävla brottom då? :s jaja,

lär nog skynda mig nu, mamma fick brottom...

Vi får höras! Skicka ett sms vet ja :)


morning!

Godmorgon, sitter hos andreas och väntar på han. Han skulle iväg och handla eller nått. Senare idag kommer kanske amanda, om mathias har lust att skjutsa hit henne :P Vi får se hur de blir med det, de blir säkert jag som drar dit istället ;p
Ehm ja, de där va ju inte så intressant

god eftermiddag

Jäklar va skönt, somnade vid halv 3 ungefär tror jag, och vaknade för några minuter. Välbehövligt med lite sömn kan man ju säga. Nu är de nog dags för mig att ta nånting att äta, och sen ska jag träffa mickis, ida, andreas och nån mer, så lär väl skynda mig.

ja, de här var ett ganska onödigt inlägg, men nu vet ni iallafall vart jag tar vägen ikväll.
Ha en trevlig lördagskväll :)

Bandy

Nu va de tydligen klart att jag skulle ha hand om småtjejerna i bandy, första träningen onsdag den 7 oktober. Är de nån som har en lillasyrra hemma som är sjukt sugen på att spela, så skicka ner henne då :)


trött och tråkigt, men glad!

ja, rubriken talar för humöret.

Godmorgon förresten! Vaknade för några timmar sen med andreas brevid mig, han fick tydligen brottom ner på byn för och träffa marcus lr vem de va, så nu är jag själv.

Matchen igår gick bra! Vi vann med 5-2 mot grabbarna, sen tömde vi kiosken på godis, burgare och dricka, gottgott! :) Vi hade seriöst världens bästa lag, sjuk synd att de är slut nu :( 

Skulle ju egentligen ha varit till borlänge idag också, men har man igne pengar är de väl ingen idé att dra dit, så jag sitter hemma istället, och ikväll sover jag nog borta :)

försöker få upp en bild som togs på laget igår också, men de är något fel så de funkar inte att lägga in bilder, självklart när jag väl ska göra de ><

Nej, tror nog jag kan lyckas slänga in en uppdatering till idag, tror ni inte? :)
puss

Today was boring

Äntligen hemma från en skitdag i skolan! Så jävla skönt. Synd att man inte hinner lägga sig på soffan och sova, då kommer jag ju knappast vakna till fotbollen. Ska spela ändå, offrar mig väl lr nått :p Blir roligt, ska trampa ner pojkarna den här gången ;) heh nejdå!

Nej, men efter fotbollen ska jag iallfall hem till mamma. Vill träffa frejsa nu, skitlänge sen!

ha de bra så länge, puss

-

Till sandris ;D Robin Bengtsson!


håltimmen

Godmorgon allihop! Nu har våran härliga håltimme börjat. Är väl typ bara två timmar kvar...... :s

Vet inte om ja ska vara med och spela idag, mår fan illa :s har typ lock för öronen och sjukt ont i huvudet, lr ja, illamående :s Vi får se, men jag ska iallafall dit :D

haha nej dehär blir inge bra, hejsvejs! :p

Gonatt

Well, now even
 I know about that...


Nu är jag hemma för kvällen. Va till Andreas några timmar, de va mysigt. :) faan, jag missa ju idol idag också :o Antar ja ska kolla webben, men datorn är väl far to seg för de :s Så precis som igår, va de nån bra med så säg till :D

asså, har verkligen ingenting att komma med, så får vä säga godnatt nu, imorgon har vi den där trökiga håltimmen.... då blir de blogg :D

gonatt !

Sitter i skolan

Hejhej! Sitter i skolan och väntar på sista lektionen. Matte... Hade iallafall naturkunskapsprovet nyss, gick väl kanske inge vidare, satt i 10 minuter sen hade jag svarat de jag kunde på alla frågor, så ne, blir nog inge bra resultat om ja ska vara ärlig. ULS provet gick bra iallafall, fick ett VG :)

Efter skolan har jag verkligen lust att bara gå hem och sova, men vet inte om jag ska hem till Andreas? jaja, de går väl bra de också ;)  heh

ja, annars har jag väl inte så mkt att komma med som vanligt, jag och amanda har bestämmt att vi ska fixa en videoblogg snart nån gång, så ni måste helt enkelt kolla in igen och se när den kommer upp! ;)

ses!

-

Livet är kort, bryt regler, glöm snabbt, kissa långsamt,
älska innerligt, skratta okontrollerbart och ofta,
och ångra ingenting som fått dig att le.

-

DAGENS:
Kläder: jeans, vitt och svart linne, grå kofta, sneakers lr "fakeconverse" 
Smink: Mascara, foundation

Frisyr: snurrad lugg och utsläppt
Läsning: till naturkunskapsprovet

Låt: ehm, ingen tror jag
Mat: Pannakaka
Vill ha: PENGAR!

Favorit: fotboll

Köp: hallonsoda
Humör: glad, o trött 
Göromål: Skola, plugg o träning
Borde: plugga mer
Puss: ingen idag :(  

Godis: Inget!

Längtan: Andreas

Roligast: fotbollen
Tråkigaste:
plugg

rolig sista träning

Hemma från sista träningen. Kändes bra, synd att de är slut :( Ska iallafall ha nån form av avslutning på fredag, ska spela mot småkillarna igen. Då jävlar lär vi ju vinna... Men ja missa Idol, eller jag hann se en kvart, så om de va några bra med så säg till :D

Ska iallafall in i duschen nu, fick så jävla brottom till tvn så jag har inte hunnit in än, sen måste jag väl plugga och äta. Sen ska jag fan ha MVG i morgon på provet ;)

Nej, vi får väl se om jag återkommer med nått smaskigt efter duschen.. haha

kortis

Hemma från skolan. Jobbig dag även fast de bara är 3 lektioner.
Ska snart springa ner till station och ta bussen till äppelbo, träning igen, sen ska jag hem och träna på dedär sjukt tråkiga provet vi har i morgon, naturkunskap.

Nej, slänger upp nått klipp från youtube, typ nått som ni bara inte får ha missat ;p




-

Ha alltid för höga förväntningar, så slipper du bli besviken.


Jaha nu vart de en jädra massa strul, så jag antar jag får dra hem direkt. Pappa verkar sur för han har inte sagt ett ord till mig sen han kom hem :s Kanske borde storstäda rummet när jag kommer hem, så han blir på bättre humör.


Lektion

Halloj, sitter på sista lektionen nu. Eller ja, de är väl näst sista, men dom är lika så man kan väl säga att dom sitter ihop. Ska skriva klart om dom där yrkena, sen slutar vi.
Förresten sitter Malin revid mig också, världen sötaste. Får ÄNTLIGEN träffa henne igen! :D Vad vi ska hitta på efter skolan vet vi inte än, men de visar sig. Borde nog fortsätta skriva om mina yrken nu så jag blir klar :* pusspuss

14/9 - 09

Hejsan! Kom hem en timme tidigare ungefär idag, hade prov och fick sluta när vi var klara. Provet var enkelt, så de gick nog bra skulle jag gissa, ja alltså, jag kanske har misstolkat allt... men nej, vi hoppas de gick bra iallafall! :)

1½ timme, sen drar jag på fotbollsträning iallafall. Fotbollssesongen är väl typ slut nu, iallafall matcherna, men vi ska iallafall fortsätta träna några veckor lät de som. Sen blir de typ som en avslutning med match mot småpojkarn igen och korv vid gullängen. Efter de är de goodbye Äppelbo AIK för min del :/ Blir nog fotboll i Vansbro om de blir något över huvud taget då.

jaja, vi höres :)

Godnatt

de vart en tråkig kväll. Åkte hem direkt efter matchen ändå eftersom Andreas inte va hemma, sen vart de massa strul om hur jag skulle komma hem om jag åkte dit, så ja är fortfarande hemma. har iallafall ätit tacogratäng och de va mums! Ska försöka bli klar med dom där yrkena också... Vi får se hur lång tid de tar.

Tack Cattis för att du iallafall gjorde helgen till NÅNTING... Du är bäst ♥

Just ja, här är bilderna på Elvira som punkare... haha

  

 


a-lagsmatch

Godmorgon! Cattis åkte hem för typ en timme sen och jag kom precis ut ur duschen, nu åker jag till vansbro snart och ser på a-lagsmatch, sen stannar jag kvar där ett tag efter också :)

Jag har absolut ingenting att skriva just nu, så får väl återkomma när jag kommer på ngt ;)

4-0

Matchen gick bra! Vi vann med 4-0 :D Slapp spela i mitten idag, istället fick jag gå upp på topp?? de funka iallafall bättre än förra gången så...

Snart kommer Cattis hit, så jag kan inte åka till Andreas ikväll. Men han kan jag ju iallafall träffa typ när som helst, Cattis se man ju inte så ofta. Hon har iallafall med sig tacos. Pappa hade nämligen inte handlat så jag fick be henne göra de, dom har ju öppet längre i nås ;) helt otroligt höhö!

Sen har jag haft hela veckan på mig att skriva om två av mina drömyrken också, tror ni jag har gjort det? nej, så de måste jag väl göra i morgon då, skulle väl egentligen kunna börja nu, men vet iinte om jag är för lat för det, hehe

Nu kommer cattis, så ska väl välkomna henne ;)
 Godnatt


Godmorning

godmorgon, eller de kan jag ju inte säga när klockan är 10 över 2, men ändå :)
Sköönt att sova ut i morse, tror jag vaknar vid 12 eller nått, så nu är jag pigg.
Snart åker jag vill Äppelbo på match, sen kommer cattis, vi ska äta tacos och prata och så, så jäkla länge sen jag umgicks med henne, saknar min cattis :(
Fast jag vet ändå inte riktigt hur jag ska göra ikväll...

Nej, nu ska jag plocka ihop lite i mitt rum, de är för stökigt för att nån ska få komma in säger pappi... heh

Hörs efter matchen :D

Godnatt

Jag tror faktiskt det får vara läggdags. Jag är så sjukt trött så jag somnar snart.
Godnatt :*

de blev fotboll

Åkte ner och såg på fotboll ett tag, vet inte om jag skrev det ? Malung vann iaf, jag hatar malung! Nu sitter jag hemma i Duvnäs och ser på hockey med pappa och Hugo. Imorgon blir jag själv hela dagen för Hugo har match i borlänge, så egentligen hade jag väl kunnat stanna hos mamma? Jag har också match i morgon, mot Lima, så nu jävlar ska vi då ta dom iallafall, annars blir jag sur. Och jag hoppas att jag får spela på kanten istället för mittmitt....

Nej, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Hittade ett test, man kan kolla hur många ord man kan skriva i minuten, ni får en länk under här.
Annars, trevlig kväll, sov sött :)

http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com/

Fixat en makeover

Nu har Beja fått en makeover. Hon skulle på nått kalas och jag hade visst lovat henne att jag skulle fixa henne? Tänkte lägga upp en bild på henne, men min usb ligger uppe, och den orkar jag inte hämnta, så den får ni helt enkelt se när jag orkar ;p
Sen har jag tagit på mig att ta hand om massa småtjejer som vill spela bandy också. Jaha? Hur fan ska jag kunna göra de, jag har väl ingen aning om hur man spelar bandy? jaja, jag får väl lära mig lr nått.... heh

Nu ska jag höra av mig till andreas, få se om vi hinner träffas innan jag åker till Duvnäs igen... de hoppas vi! :) ♥

Redan hemma!

Skönt, har redan slutat för dagen. Har varit så sjukt trött dom två lektionerna vi haft så har bara längtat efter att få komma hem och göra ingenting.
Som ni kanske märkte så blev de inget mer inlägg igår, men ska väl gottgöra de nångång ;) hah

Jahapp annars e de ju fredag, så vad händer? Blev ju inte cattis idag iallafall så henne träffar jag i morgon. Vi får la se hur kvällen slutar :D

Puss på länge!


Missnöjd..

FYFAN!
De här var den tråkigaste, mest utmattande och DÅLIGASTE matchen jag någonsin spelat tror jag. Fyfan, har aldrig varit så sjukt missnöjd och sur efter en match tror jag...
ska se IDOL nu, men ska klämma in ett inlägg sen.

Iallafall är laget fortfarande världens bästa! ♥

En dagens!

Sitter hemma hos farmor nu och väntar på att håltimmen ska ta slut. Har ju fortfarande inge karaktär den här veckan, så de är en jävla massa hål. Egentligen borde jag väl göra massa läxor och sånt nu, men de gör jag efter matchen ist.

Ja, vi har match idag kl halv 6 vid gullängen. ÄAIK vs MIF, så dit och hejja på oss ! :)


DAGENS:
Kläder: Mörka jeans, vitt linne, Grön Huvtröja. Kände att jag inte orkade med nått annat.
Smink: Mascara, foundation, puder

Frisyr: utsläppt,
Läsning: Blir väl naturkunskap och svenska, annat tänker jag inte läsa.

Låt: Sahara hotnights - visit to vienna

Mat: Vet inte? Det farmor bjur på...

Vill ha: Vill bli frisk!

Favorit: :)

Köp: Ingenting, inga pengar :(
Humör: Glad, och trött!
Göromål: Skola och match
Borde: Städa klart i rummet, och skriva om massa yrken.
Puss: andreas såklart :)

Godis: Inget!

Längtan: Just nu är de väl till fotbollen, och IDOL ikväll! :D

Roligast: Vet inte riktigt
Tråkigaste:
Håltimmen...

Snart fotbollsträning

Hejjsan!
Jobbig dag i skolan. Var inte med på idrotten för jag glömde kläderna och var lite förkyld. Men snart ska jag ändå på fotbollsträning. heh
Så jag hade bara 2 lektioner, engelska och svenska, känns jobbigt att gå till skolan för typ 3 timmar... men jaja

Snart ska jag dra mig ner till station och möta andreas igen, sen går bussen halv till träningen. Hoppas jag får vara med på matchen i morgon iallafall, eller att jag KAN vara med, kanske typ dör eftersom jag fortfarande har kvar min svininfluensa..

Ska blogga mer när jag kommer hem :) ses

Lediga 09:or

Idag är vi lediga på barn o fritid. 07:orna har dragit iväg till norge med våran mentor, och eftersom vi har karaktärsdag idag så blev de eget arbete, och de får göras hemma. Fast jag antar att jag hade suttit hemma ändå med min influensa. Börjar redan bli bättre tack gode gud.

Ska iallafall skriva lite om mitt drömyrke, eller dröm och dröm, de jag hade tänkt bli iallafall, de var ju de vi hade fått i läxa. Värsta krångliga frågor, men de ska väl gå att få svar på :) Idrottslärare blir första att skriva om!

Ikväll, lr efter skolan ska jag iallafall träffa andreas igen, braa :) Ska väl se till att varken smitta han lr marcus, haha.

Nej, nu ska jag dammsuga mitt rum, hann inte med det igår.  puss på er

Favoritblogg:

för er som inte gjort det, läs!

http://dollyblond.se

En bloggare som inte är elak, har blivit tråkig och som är en riktigt bra förebild. Sjukt bra på att ge tips och allt sånt.


sjukling som tagit sig till datorn

Gött! Hemma från skolan idag. Har både feber och ont i halsen/huvudet, sen hostar och nyser jag som en tok, så tyvärr mina vänner så är de nog svininfluensan som har drabbat mig :( Lr något liknande... haha!

Fotbollsträningen blir ju instäld för min del då såklart, pallar inte åka med och kolla på den heller. Idag tänker jag sitta hemma och kolla på mamma mia med mamma. Hon har vela sett den så länge, och nu har jag äntligen hittat den, så så får de bli ikväll.


Annars har jag nog inte så mkt mer att komma med. Ha en fortsatt trevlig dag :*

a<3

tidsfördriv

Sommaren 2009:

-gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? jag vet inte, men antagligen.
- dog någon som stod dig nära?  nej
- vilka länder besökte du?  Baara, sverige
- är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? Ja, kanske 
- vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? oj, vet inte
- har du varit sjuk eller skadat dig?  lite blåmärken och blånaglar, annars helt frisk! :)
- bästa köpet? säkert några kläder.
- vad spenderade du mest pengar på? kläder
- gjorde någonting dig riktigt glad? Ja!
- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009? ba ba ba - miss li 
- va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? gladare!
- vad önskar du att du gjort mer den här sommaren? badat och solat
- vad önskar du att du gjort mindre? datorn 
- hur tillbringade du midsommarafton? storänget
- blev du kär i sommar? nej
- favoritprogram på tv i sommar? inget
- bästa boken du läste i sommar? har inte läst någon 
- största musikaliska upptäckten i sommar?  INGEN aning 
- något du önskade och fick? komma in på gymnasiet jag sökte. var ju inte så svårt, men bra ändå :)
- något du önskade dig men inte fick? ja
- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? Åkte till furuvik med skolan och sedan vidare på hemlig resa med alla 9or :)
- finns det något som skulle gjort din sommar bättre? ja
- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? shorts och linne 
- vad fick dig att må bra? Bra väder (dom dagarna de va de) och alla kompisar :)
- vem/vad saknade du sommaren 2009? Lite dåligt med sol på slutet..
- de bästa människorna du träffade? vet inte.
- sommarens bästa? Sun cup, om de hade varit bättre väder!
- sommarens upptäckt? ¨
- tre ord som beskriver din sommar?


Morning!

Godmorgon.
Jag och amanda sitter och väntar på att sandras match ska börja. Eftersom de är deras sista hemmamatch tänkte vi dra ner och titta :)
Vi hade roligt igår. Såg först på hockeyn, sen såg vi fotbollen. Fyfan va gött me mål i absolut sista sekunden! :D  Hejja Zlatan! 

Sjuk är jag också, kanske stannar hemma i morgon, vi får väl se..


Trevlig dag och kväll.

Nu är jag hemma efter en mycket trevlig dag och kväll :) Ska snart ta mig upp till min sköna säng och sova några timmar.
Imorgon har vi en sån där fet håltimme igen, så antingen tar jag med mig datorn, lr så går vi ner och gymmar. Vi får se vad de blir. Kanske borde vila upp sig till matchen efter skolan. Jag är inte så sugen på att spela, men blir säkert i morgon :) Vi ska klå våmhus med 2siffrigt ;D hehe ....

Nej, godnatt på er :*

<3

Onsdag

Gokväll ;D

Nyss hemkommen från träningen typ. Mycket rolig var den, som vanligt! :)
Skolan har väl kanske inte varit så bra. Eller ja, den va ju inte dålig, men på gympan börja de spöregna och vi vart dyngsura. Inte hinner du med att duscha på ca 5 minuter hlr -.- Tur vi bara har en lektion efter den! Dom andra lektionerna har bara varit tråkiga långa. fast iof var de gött med sovmorgon till 10 :)

Imorgon är de skola igen som vanligt. Roligt med data/foto grejen :) Efter ska jag träffa andreas igen :) :* Sen får vi se vad som sker :)

Nej nu är de dags att hoppa in i duschen, för virus är äntligen klar! :) Puss

<3


Gammla bilder från gammla datorn!


prao på selins med elin. En trevlig vecka!



En rast under högstadietiden. Minns inte vilken klass, men tror de va 8an.


Jag och elin under "vår bästa tid" ...


Minnen!


haha, små har bliit stora. Jag amanda och hugo.


en av ca 100 gamla egobilder.. ;p hahaha


P&L med maja!


Jag och söta lillasyster.


Tack Ida!

Jag har helt glömt bort att säga att jag har ny design, men jag antar att ni redan sett det :)
Måste tacka Ida Windahl för ett grymt jobb :D Väldigt nöjd faktiskt :)

Jag är lite efter, men har nu börjat lyssna på alla michael Jackson låtar. De där med sången och dansen, de hade han talang för, synd att han inte var så grym annars...

Tisdaaag

GOddagens

Fy va trött jag är idag. Man ska inte lägga sig tidigt, man blir bara tröttare då :s
Tisdagar ska ju egentligen vara ren karaktärsdag, men efter som vi har en fet håltimme även idag hade dom lagt in naturkunskap där nu. Känns ju jätteroligt. Nejdu.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Kolla tv, göra toast och sova. Tänkte säga att jag skulle lägga mig tidigt, men kom på att jag nyss klagade på att man inte skulle göra de... Vi får se när de blir gonatt.

Slut för stunden iaf.

 

<3


RSS 2.0