Bränt massa kalorier!

Åhh vad jag har bränt kalorier nu! Har kört ett riktigt hårt pass faktiskt. En halvtimme på cykeln och en halvtimme på crosstrainern, sen såklart massa mag/arm och rygg övningar. Alldels strax ska jag gå en powerwalk runt byn eftersom jag inte törs springa när de är hlt ute. Vrålhungrig är jag också, så när jag kommer hem hoppas jag att maten är färdig också. Roger håller nämligen på med nån köttgryta, det är mums det!

Ja men jag ska väl börja gå nu då, när de är lite ljust fortfarande :) Så hörs vi sen!




barnvakt

Godmorgon! Idag blev de inge sovmorgon för mig, utan jag var uppe vid 9 och såg på tv med lillasyster. Jag är dyngtrött, men ska gå ut och gå när Roger kommer tillbaka så jag kanske blir lite piggare :)

Eftersom det är sportlov nu så tänkte jag stanna kvar i vansbro den här veckan. Tänkte faktiskt att jag skulle vara lite sportig av mig, och då passar det ju utmärkt att vara här eftersom vi har ett hemmagym ;) Hmm, vi får allt se hur det blir med det där, men ska då iallafall försöka peppa mig själv!

Nu ska jag väl fortsätta leka med frejsa, så ni får ha det grymt bra tills vi hörs igen :) puss


Ännu mera!





Åååååh vad jag är shoppingsugen!


please give meee!





mini spa!

Åh gode gud, vad har jag gett mig in på... Jag kommer fixa detta!

Sitter och lyssnar på Michael Jackson, dricker mjölk och har lite mys-spa. Har tagit ett fotbad, nyrakade ben och luktar äpple-vanilj gör jag också, så mysigt. Alldeles perfekt lördagkväll om man sitter själv hemma :) Är kvar hos mamma, för dom ville ha barnvakt i morgon bitti. Tur jag tjänar pengar, annars skulle jag inte stå ut med alla dessa hundar och ungar så ofta som jag gör.. haha!


världens bästa hud lotion som mormor skulle säga. Jag älskar hela serien!

ohh what a wonderful day

Åh hallå! Är de bra? dåså!

Jag håller på och städar rummet vid mamma förfullt just nu. Har ju fått tillbaka det, flyttade till pappa när jag skulle få lov att dela det stora rummet med resten av ungarna, men nu vill mamma att jag flyttar tillbaka så jag har fått det igen ;) SKÖNT!

Igår var jag ju med mickis som ni såg, vi gick ut o gick en vända, sen tog jag med mig Martin och gick hem o la mig. Haft en trevlig förmiddag med han, och ja, nu håller jag som sagt på och städar. Funderar på om jag ska stanna i vansbro eller åka till pappa ikväll, vi får se hur de slutar.

Iallafall ska jag hoppa in i duschen nu, ha de bra!


3. Bild på någon i min släkt

Ni har fått så mycket bilder på släktingar så därför fick de bli min bror som jag nästan aldrig lagt upp en bild på.



Hugo


hos min bästis!

Jag hamnade hemma vid mickis! Vi ska gå ut en vända tänkte vi, får väl se vad vi hittar på :) Hoppas ni har en trevlig kväll, puss!

Åhhhh så pinsam tjej!


2. En bild på mig själv.


söt min.. haha


det var inte igår!

Hejsan. Gud vad det har blivit dåligt med bloggande nu, beror lite på att jag inte varit så kry, utan haft kvinnliga besvär som heter duga. Låg till och med nere i badrummet natten till torsdagen och spydde för jag hade så ont, usch, så jävligt har det aldrig varit förut! Men idag mår jag väl liiite bättre iallafall, men lite magsmärtor finns väl kvar.
Iallafall så sitter jag hemma hos min pappa just nu. Igår var jag hos mamma eftersom hon behövde barnvakt. Det gick ganska bra, vi bakade en äppelpaj och sen kom martin vilket freja tyckte var väldigt roligt, hon ville gärna ha honom för sig själv, men nädu pitte sa jag då, han är min ;) haha. Äppelpajen blev det inte mycket kvar av heller, för den käkade lilla sigge upp när vi var upp och la lilla frejsa. Det var ju himla tråkigt, för jag var himla sugen på en bit i morse faktiskt ;)

Den här kvällen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera, troligtvis hemma, men har pappa lust att skjutsa mig så åker jag nog till vansbro och umgås med min bästis. Let's see how we do it. Firar hela två månader med min pojkvän idag också. Tycker dagarna går så himla fort, ändå så går månaderna sååå sakta.

Ska dricka lite c-vitamin nu och sen börja göra lite varma smörgåsar till mig och pappa, så hörs vi sen. Pusspuss!


fislisa


1. Någon jag umgås väldigt mycket med.





simning, gym, semla...

Hejsan. Som jag sa i förrgår så hann jag inte med nå blogg igår, men ska blogga som sjutton idag istället :)
I morse vaknade jag med världen mest fruktansvärda mensverk. MUMS tänkte jag då. Jag blir så jävla förbannad, snart sliter jag ur p-staven ur armen faktiskt. Bara för att jag sagt att jag ska simma tisdag och fredag, jävla helvetes skit.
Iallafall så led jag mig igenom skoldagen tills halv 2 då magnus kom som en räddare i nöden med en ibumetin. Så jag kunde följa med till gymmet iallafall, jag och Magnus körde på som aldrig förr trots träningsverk från gym och simning tidigare i veckan ;) Nu jäklar är jag på G! ;)

Eftersom jag tyckte jag var så duktig på gymmet så förtjänade jag en semla som jag och farmor bakat, dom var supergoda, och självklart var det vanilj i och inte äcklig mandelmassa! Skulle varit hem till martin också som vanligt, men de hinner jag inte för pappsen är väl lika stressad som vanlig och ska hem tidigt, suck. Istället sitter jag vid farmor och väntar på att hockeyn ska ta slut.

Mja, detta var väl inte världens roligaste uppdatering, men ni har då nånting att läsa iallafall :)

pusspuss

fiskedags!

Ååkej, nu har jag kollat big brother och duschat. Nu lär jag bara packa ner lite grejer tills i morgon när vi ska iväg till vassgårn och fiska med klassen. Gud vad vi är ute och har oss! Efter fisketuren ska jag till simhallen och köra några vändor i vattnet, sen ska jag till min pojkvän, så kan tänka mig ni får vänta ett tag på några inlägg, men de antar jag ni kan leva med :D höhö.

Ja men ha det så bra iallafall, de ska jag. Pusshejs!

Förra listan slut, nu börjar en ny!

Okejokej, nu har jag skrivit klart den där förbaskade listan, så jag tänker direkt börja med en ny faktiskt. Känner att det är skönt att ha nånting varje dag, för då får jag även lite inspiration till andra inlägg :) Den här gången blir det den med bara bilder som jag sett att några har, för jag har inte hittat nån annan rolig lista.

Bild 1: Någon du umgås väldigt mycket med.
Bild 2: En bild på dig själv.
Bild 3: En bild på någon i din familj.
Bild 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.
Bild 5: En gammal bild på dig själv.
Bild 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp.
Bild 8: En person som du saknar.
Bild 9: Någon i din släkt.
Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll.
Bild 11: En person du kan berätta allt för.
Bild 12: En bild på din vardag.
Bild 13: Du och någon klasskompis.
Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider.
Bild 15: En person som du vill vara med.
Bild 16: En bild på dig själv.
Bild 17: En ovanlig bild.
Bild 18: En bild på din fritid.
Bild 19: En person som är snygg.
Bild 20: En bild på dina närmaste.
Bild 21: En person som alltid ställer upp för dig.
Bild 22: En bild på en tid du saknar.
Bild 23: En bild från i somras.
Bild 24: En bild som gör dig glad.
Bild 25: En person som alltid gör dig glad.
Bild 26: Någon/några som du alltid har roligt med.
Bild 27: En bild som du alltid skrattar åt.
Bild 28: En tokig bild.
Bild 29: Den nyaste bilden på dig själv.
Bild 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

25. Min favorithögtid och varför

Min favorithögtid är faktiskt midsommar. Har många anledningar, för det första så är det ju sommar, för mig så firas den i två dagar, ena dagen med kompisar och andra dagen brukar jag vara hemma med familjen. Eller ja, firar och firar, det kanske är fel ord. Vi umgås väl bara och har kul, och sätter upp en midsommarstång typ. Jag tycker det är mysigt iallafall.



24. min favoritprogram och varför

så jävla enkelt, One tree hill såklart! Varför? Jo för att lucas är så jävla snygg så de går  fan inte att slita blicken ifrån han, och jag bara älskar allt som händer i programet, vill aldrig att det ska ta slut liksom. Så nu vet ni det. Hoppas inte martin ser att jag älskar att kolla på lucas, då vill han väl inte ladda ner avsnitten till mig ;p haha


23. en låt som får mig att gråta.

Jahapp, jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den här punkten, men ska väl försöka hitta på något svar tänkte jag.
jag kan ibland få för mig att börja gråta när jag hör låtar som påminner mig om tider med personer jag inte träffar längre, så är det väl för alla? Låtar från i somras kan få mig att gråta.

Men ja, när man är lite nere och sitter ensam och lyssnar på kärlekslåtar så spelar det ingen större roll om låten är dålig, bara för att texten passar så jävla bra in på livet.

PUSSPUSS TJARÅÅ

Ey bitches!

Idah här, fick äran att gästblogga på Josses fina och braiga blogg! Vi ska väl gå och gymma efter skolan, hurtbullar som vi är, vissa gillar ju att röra på sig och få lite fina former, andra inte. ;) Jag är dock hungrig som fan och måste stoppa något i kakhålet innan vi ska dra och träna.

Och några rader speciellt om Josse;
Josse är en fin blond liten tös som är riktigt jävla awesome, hon är en riktigt bra vän och jag är verkligen skitglad att jag lärt känna henne (och resten av gänget såklart). Hon är skitrolig att umgås med och hon kan då få mig att skratta som fan iallafall. Jag skulle även vilja tillägga att INGEN får vara dum emot henne eller någon annan av mina kompisar för då jäklar kommer jag få er att gråta. :)



CYA BITCHES, fortsätt läsa Josses blogg!

hurtbullar ju!

Hejj! Vi har våran sista lektion nu som är fotografisk bild. Dock tycker jag inte vi jobbar på så bra, men de tar man väl igen nån gång.

Idag ska jag och mina hurtbullar till vänner på gymmet, det ska bli skoj. Vi ska börja tänka på vikten nu, kan verkligen behövas, vi har blivit ena riktiga tjockisar.. :s

Men vi hörs efter gymmet, pusspuss heeeejs!


herregud, vi är inte cp, fast de ser ut som de..


22. min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Hm ja, de är väl olika varje dag. Vissa dagar kan jag faktiskt börja gråta när jag gör mig i ordning, men de är bara dagar då det verkligen är på botten med allting. Andra dagar står jag där och tänker att jag duger fan som jag är. Jag är inte ful, det spelar väl ingen roll vad andra avundsjuka tjejer tycker om mig, jag vet själv att jag inte ser förjävlig ut. Så ja, det är blandade känslor.


ni vet inte vem som älskar vem?

hej! läget idag? De fungerar iallafall här hemma.

Jag har haft en jättelugn dag idag, inte gjort nånting jobbigt faktiskt. Gick upp själmant ganska tidigt i morse, och åkte till martin samtidigt som pappa och brorsan drog på hockey. Jag och gubben min kollade nån film, spelade spel och åt lite. Vid 8 gick jag hem till farmor och kollade solsidan med henne och farfar, det där programet är då alltid lika roligt! Nu är jag iallafall hemma igen och har kollat big brother nyss, herregud vilka underbara idioter, de här blir roligt :)

Nu tänkte jag att jag skulle ta och hoppa in i duschen, sen lägga mig i min goa säng och sova. Men först måste jag bara ta upp en sak.
Jag har som många andra varit irriterad på folk som redan efter några dagar med varann skrivit hur mycket dom älskar varandra, har liksom tyckt att det är så onödigt att skriva så om man inte verkligen älskar varandra. Men jag har faktiskt hittat en underbar kille nu som jag verkligen älskar, på riktigt. Ska jag då inte få säga det till honom, eller skriva det så att andra kan se? Bara för att en person inte kan bli kär på kort tid så kan väl andra det? Det är bara det jag vill ha sagt, ni vet inte vilka som älskar vilka så låt alla vara och sköt er själva istället. SÅ, godnatt!

Tips tack!

Åhh nu behöver jag verkligen tips! jag är så sjuuuuukt torr i ansiktet nu, antar att det beror på att det är vinter och kanske för att jag är inne i en jävligt tråkig period. Har även slutat med pro active nu, så kan ju bero på det. Men iallafall så undrar jag om nån kanske har världens bästa hudkräm hemma som fungerar hur bra som helst på torr hud? Isåfall var är den köpt och kostar vadå? Hatar att vara torr i ansiktet och har provat en massa olika..
tack på förhand :D


21. En bild på mig själv som någon annan har tagit

Antar att denna bild är tagen av sandra eller ellen, nån gång när vi stått och väntat på tåget efter fotbollsträningen. Gud vad jag saknar fotbollen. Vi hade så himla roliga träningar och flummade igenom det mest som inte behövde vara seriöst, precis så som det ska vara!


R.I.P bästis

R.I.P

Min älskade vän har somnat in för alltid, jag kommer aldrig mer få se min vovve igen. Han som jag firat födelsedagar med i 9 år säkert, och som alltid var villig att följa med ut på promenad när jag fick fnatt och ville det. Simon måste ha varit min bästa vän, jag har suttit och gråtit och han har slickat bort tårarna från ansiktet, och senast förra helgen var vi ute och lekte i snön. Jag älskar den här hunden, han har alltid varit speciell.

Ha det underbart där uppe, du och kimpan. Du förtjänade inte all smärta som du stått ut med hela livet. Och jag vet att du kommer få det ännu bättre nu.
I will always love you

vilken toppendag!

Halloj! Hur är läget denna härliga lördag? ;) Jag mår toppen. Vaknade brevid martin, nyss tagit en dusch och pappsen fyller år idag så de blir kalas och tårta, MUMS. Jag och syrran har fixat en present också, massa gött ska han få, vet att han vill ha de så orkade inte lägga ner mera tid på en present :p

Drar till vansbro en vända senare, men tror faktiskt jag sover hemma ikväll också, för de är skönt!

Nu ska jag försöka ta mig in på min top lista på spelet på telefon, martin har hållt på hela morgonen och gjort så de står martin över hela, så ja, nu lär jag allt ligga i! höhö. hörs sen :) pussspuss

hajhaj

mmm va gott de ska bli med mat, eller inte! Iallafall ska vi börja pallra oss upp till matsalen nu när våra kära vänner kommer hit. Dom har varit på riksettan.

Vi ses sen, pösspöss

"skulle bara veta vilken gymnastik jag håller på med...;)"

Jag är så jävla arg, så jävla arg så jag skulle kunna explodera. Ska försöka inte göra det...
Jag har fått leva med att höra hur duktig min bror är på sin jävla hockey och fotboll hela livet. Varenda jävla match så ska både mamma och pappa berätta vad han gjorde som var så bra. Han är ju duktig, de säger jag inte att han inte är, men jag då? När fan ska jag få höra att jag faktiskt är duktig på nånting. Och om ni inte tycker de så kan ni väl förfan ljuga då och säga att jag kan nånting. Ärligt talat så vet jag själv att jag är duktig på vissa saker, men de vore ju lite kul o få höra de nån gång också. Samma med lillasyrran, hon är också duktig men har alltid hamnat i skymundan för brorsan.
Sen när jag nu säger detta, att det inte kanske bygger upp det bästa självförtroendet, nej då är de synd om den här personen istället. För jag säger väl aldrig att h*n gör nånting bra, och jag vill bara ha massa saker, och h*n har ju inga pengar att ge mig. HALLÅ? vrf i helvete ska jag säga till den här jävla människan att den är så duktig om den inte säger de till mig, de är ju trots allt inte jag som är äldst och visast! Och dom där jävla pengarna, jag har ALDRIG blivit arg när h*n sagt att h*n inte har några pengar, men tycker väl ändå jag kan få fråga om jag inte har några själv...

Iallafall har jag aldrig varit såhär förbannad i hela mitt liv, för jag har även fått höra att det kanske är dags att börja "göra" nånting om dagarna. Dom har väl ingen jävla aning om vilken gymnastik jag håller på med? ;) hahah. nej usch skoja bara.. Ska ta mitt svullna ansikte efter alla tårar och ta och lägga mig nu, hoppas jag muntrar till tills i morgon. 

Godnatt godingar! 

idrottslärarN'

Hejsanhoppsan! Blev ju inte så mycket bloggande igår som ni märkte. Jag gick och käkade en pizza med Mickis efter skolan, sen så gick jag hem till min botfriend och spenderade kvällen o natten där. Imorse lyckades jag nääästan ta mig till skolan i tid, kom en kvart sent bara.. haha. Torsdagar är så himla tråkiga, ändå bra är väl idrotten på slutet, men jag har håltimme i 3 timmar själv, så de är inge vidare. Dock skulle jag ändå aldrig få för mig o byta till pedagoglinjen, så jäkla tråkigt ;) haha
Idag var det iallafall min tur att ta hand om idrottslektionen. Hade inte förberett mig så mycket, utan fixade ihop allt på den långa håltimman, så tyckte att jag inte lyckades alldeles för bra. Men jag tyckte iallafall att det var roligt att spela fotboll, och kolla på när dom plågades på mina stationer. Mickis lilla stumpan höll ju på att gå åt ;) haha.
Nu ska jag snart kila iväg till martin igen, men först lär jag duscha av mig efter en våldsam fotbollsmatch. Charå!

20. min favoritfilm

Åsa-nisse.

Nejdå, men jag vet inte riktigt vad jag har för favoritfilm. Tycker såklart det är mer spännande att se massa olika filmer. Men jag har ett gäng med Mary-Kate och Ashley- filmer som jag har sett miljoner gånger, men ändå kan kolla på och älska dom. Sen älskar jag sex and the city filmerna! Alla såna här tjejfilmer kan jag se gång på gång utan att tröttna faktiskt. Mammamia har varit en favorit sen den kom ut också.



19. en bild på det jag köpte senast


Över 1000 inlägg!

Med detta inlägg har jag skrivit 1002 inlägg till den här bloggen, hur jäkla ballt är inte det då? ;) haha. Sen har jag ju även haft massa andra bloggar, så tänk er vad mycket tid jag ägnat till att blogga... Hm ja, skoj!

ja den här lilla sötnosen ska sitta på spargrisen och vakta hade jag tänkt mig. Den pysslade jag ihop med mamma igår eftermiddag.
Det här är första bilden jag la upp på bloggen.. haha!


18. vad jag åt idag

hmmm. Jag har ätit pinnbröd för första gången, de var ju inte så jättegott, smaka mest salt :p Sen har jag ätit en smörgås med ost o gurka och grillat marsmallows.  Druckit varm obóy och kaffe. Snart ska jag ner o fixa lite nudlar innan jag åker till vansbro igen :)

Alla hjärtans dag ♥

Hejsan! Igår hann jag inte med någon blogg. Var inte hem på hela dagen och farmors dator har drabbats av så mycket virus att den inte ens går att använda, tråkigt nog. Jag åkte aldrig hem heller eftersom jag gick till martin efter skolan. Egentligen skulle jag ha gymmat, men min gympolare blev sjukis, och jag är inte nog tuff för o gå dit själv än ;) haha.
Var ju som ni alla vet alla hjärtans dag igår. Sett att många skriver på facebook att det är en så himla oviktig dag och blabla. Men jag tycker faktiskt att den dagen är mysig. Fast det är klart, hade jag inte haft min pojkvän hade jag väl suttit hemma och varit bitter jag också.. Iallafall tycker jag inte att presenter och allt det där är viktigt, utan just att träffa varandra och vara lite extra kärleksfulla är viktigast! Jag fick massage av min älskling, kunde väl inte bli bättre!
Dock slutade inte kvällen så himla bra, utan jag kunde inte riktigt röra mig på grund av att magen började krampa igen! Jag var nästan helt säker på att jag skulle få dra till akuten alltså, för det gjorde så ont att tårarna rann o rann. Tillslut blev det iallafall lite bättre så jag kunde ta mig hem till farmor, där sov jag inatt. Tydligen somna jag på en sekund också, i morse var magen ungefär som vanligt, det är absolut inge roligt längre!
Det var gårdagen, tänkte vänta lite med o skriva vad jag gjort idag, för annars blir de så mycket text i ett o samma inlägg :p

17. en person jag vill byta liv med för en dag.

Guud va svårt! Har funderat jättelänge nu, och har kommit fram till att jag vill nog byta liv med någon känd person iallafall. Kanske September eftersom jag tycker hon är bra både som artist och verkar vara en himla härlig människa enligt mig. Vore kul att se hur en vanlig dag ser ut för henne, om många kommer fram och säger nånting och ha mycket pengar så man bara kunde köpa det man vill. Ja hur som helst, de vore ballt!

vill göra om!

Hejsan hoppsan. Tänkte jag skulle göra en ny sån där punkt, men glömde internet hos mamma så kan inte lägga in bilder från min dator, och på denna finns det inga. Tar väl den i morgon, eller så hoppar jag över några bara.
Alltså, jag är så jäkla sugen på att göra om i mitt rum nu, hittade lite bilder som syrran hade sparat på den här datorn. Tänk om man verkligen kunde hålla det sådär mysigt och rent också, men de är jag ganska dålig på ;)


Nu ska jag se klart walander, sen hoppa in i duschen. Imorgon är de skidstugan och pulka som gäller, trevlans. Natti, sov gott!

supertrevlig kväll!

Morning! Har väl varit vaken ett bra tag jag och natalie, men kanske inte ni ;)

Hade en jättetrevligkväll igår, var ju inte helt nykter om man säger så, men ändå, de gick väl bra. Vart ju lite slagsmål som alla verkar veta om redan vilket inte var superkul, det var väl de enda tråkiga faktiskt.
Natalie följde med mig hem eftersom Cattis verkade hamna nån annan stans ;) Tror vi var hemma vid halv 4, och då fick vi såklart lov att göra pizza, haha. Dock tror jag inte jag skulle ha ätit den.. höh!

Idag är jag barnvakt igen, hoppas solen kommer fram snart så vi kan gå ut.

Hörs sen, puss!


nu sticker vi till skamhed och trivs!

Är hos malin just nu och har supertrevligt. Lyssnar på gitarr och sång och ska snart dra vidare till skamhed! Hoppas vi ses där :) ha en trevligt kväll och ta de lugnt nu ;) pusss

16. I min väska

I min väska finns de mesta. Allt från sprit till skolböcker, nästan alltid! Hehe

Idag har jag fruktsoda, lite sprit, parfym, hudkräm, plånbok, lipsyl, hårpuder och tuggummi i den faktiskt! Har ju skrivit om min väska förut så är väl inte så stor skillnad ;)

en supermysig vinterdag!

Åh vad de är mysigt väder idag! Har verkligen haft en superbra dag även fast jag är barnvakt. Gick upp tidigt och var inte de minsta trött eftersom jag slockna så tidigt igår. Har varit ute och åkt pulka med systrar + Tilde, gått en vända i skogen med min älsklingsvovve och nu sitter jag ensam och dricker kaffe medans jag väntar på dom andra som är och köper godis. Ska snart plocka ihop lite här och sen göra eld så jag kan duscha. Ikväll drar jag till skamhed med mina goda vänner och försätter kvällen lika trevlig på fest! Eftersom jag vill ha en lika bra dag i morgon blir de inte särskilt mycket älkohol, de är en sak som är säker! ;) Lite fina bilder på mina underbaringar har jag också, så njut av dom ni medans jag börjar städa. Ha de bra! Puss
















helt mör

Happ, jag är hemma hos mami för en helg som barnvakt. Alla är på dåligt humör så känner mig bara ivägen, men orkar inte riktigt bry mig. Jag är så otroligt trött så det är nästan sjukt, har aldrig varit så trött en fredagkväll. Träningverk sen gympan har jag också så fruktansvärt så kan väl vara därför jag är så jävla mör. Tror iallafall jag ska gå ut en vända i morgon ändå, va faktiskt ett tag sen jag gjorde nått sånt kul nu.

Nu blir de iallafall sängen för mig, gud va skönt. Hörs i morgon, puss!

15. Någonting jag ångrar.

Ja, jag har en sak jag verkligen ångrar, men de vill jag inte skriva ut här.. vissa kanske fattar.

Annars då, jo då ångrar jag att jag gått o blivit så lat! Varför slutade jag med fotboll, när jag verkligen tyckte det var superkul liksom. Nu orkar jag typ aldrig röra på fläsket. Kan få ett ryck då och då, men de händer då fan inte ofta. Usch, jag är så rädd att jag ska bli stor när jag blir äldre, sådär riktigt stor, det vill jag faktiskt inte!

Nu sitter jag och äter godis, herre min skapare så dum man får vara, men jag skyller på magnus!

jävla snö!

Jag är i skolan, första lektionen var inställd på grund av att läraren inte kunde ta sig från gårn pga snön! Samma hände även oss i morse, vi stog på samma ställe i en timme innan vi tillslut fick lov att ta firmabilen som gick lite lättare. Men ja, har iallafall en lektion vid halv 1, sen hem. Vet inte om planerna jag hade idag ändras, men vi får se!

Vi hörs senare idag, pusssssssssssss

äntligen fredag!

Imorgon är de två lektioner som gäller, sen ska jag spendera eftermiddan med malin, och förhoppningsvis kvällen med martin! Annars får jag väl sitta hemma själv och spela buzz djungel hela kvällen, har gått över på det nu, nästan roligare än mariokart!

Iallafall är de absolut läggdags nu! Vi hörs i morgon! pussis

14. en bild på mig själv för ett år sedan.

För ett år sen gick jag runt och var deprimerad hela dagarna pga olycklig kärlek. Festade tjugofyrasju kan man väl också säga att jag gjorde, var ungefär då den perioden började. Nu har jag kommit över den där olyckliga kärleken och är en ny människa! SKÖNT!


Där var jag ju i superbra skick ser de ut som..


13. mitt drömbröllop

Haha oj, svårt!
För det första så vill jag egentligen inte gifta mig. Efter en massa tjat från människor har dom lyckats övertala mig om att det är ganska onödigt. Men man kan ju ändå tänka sig själva bröllopet, det måste väl nästan varje tjej vilja uppleva. En lång vit klänning och massa massa blommor ;) haha. Jag skulle iallafall gifta mig ute, en fin sommardag när solen lyser som mest. Helst skulle jag väl gifta mig i Duvnäs också där mamma och pappa gifte sig, superfint och lite speciellt att gifta sig på samma ställe som dom tycker jag. Sen ska jag såklart, om jag gifter mig, gifta mig med någon som jag lever med livet ut, haha ;) mer har jag inte planerat, ganska onödigt med tanke på att jag inte tänkt gifta mig än på många många år om så blir.


12. En bild på ett ställe jag varit på

På den här datorn har jag tyvärr inte så många bilder, men snor en jag lagt upp på facebook.

Jag har varit i london, neranför BIG BEN. Häftig känsla.

11. något jag oroar mig för.

vad som händer sen. Jag vet vad jag vill, men jag vet inte om jag har vilja nog och kan lyckas. Allt börjat kännas så tröttsamt och tråkigt. Vi får se vad som händer, men det oroar jag mig iallafall för.

10. bild på mig och vad jag hade på mig idag

ni får fan ingen ny bild, ser ut som en kines typ.
Jag har iallafall en ny t-shirt från gina som jag köpte på rean och jättegamla jeans från wear it company. Mössan fick också åka på eftersom det verkligen var en bad hairday idag.

säga vad man tycker.

Alltså, jag blir så irriterad. Alla pratar alltid om hur viktigt det att säga vad man tycker till andra, när man för en gångs skull gör det så blir det bara en massa skit...
Jag menar iallafall det jag säger, jag tål inte hur mycket som helst.
Idag har varit en ganska jobbig dag. Blev en jobbig stämning i skolan som fortsatte resten av dagen kan man väl säga, är väl aldrig roligt med sånt där. Fast jag och Amanda hade en väldigt rolig svenskalektion iallafall. Vad har rut under blusen?
Efter skolan så gymmade jag iallafall en o en halv timme med sällskap av amanda och emma, jätte trevligt! Ska sätta igång nu, och hoppas jag lyckas hålla mig till måndagar och onsdagar nu, har ju en tendens att vara lat..
Gick hem till älskling en timme också, mys.
Ska fortsätta med punkterna nu, få se hur många jag orkar, en blir de då iallafall! kisssses

tattoo

Just ja, kom på en sak! har kommit på exakt var jag vill ha min tatuering nu, och exakt vad det ska bli. Det enda jag funderar över är typ av text, vill ha en stil på texten som man inte tröttnar så lätt på. Dock ska jag ju ha tatueringen på ett ställe där jag själv inte ser den så bra, men ändå.
Var finns det nån bra studio då? I närheten såklart, alltså dalarna. Är så himla sugen just nu alltså!


nej, är inte i närheten av denna jag ska göra, så ni inte inbillar er det :)


fortfarande en massa aj!

hejsan, är de bra med er? Jag mår ungefär lika som igår, synd nog.
Idag har dagen bestått av sexualkunskap endast. Våra lärare är så suveräna så det var ju hur kul som helst, fick reda på mer än vad man kunde vänta sig, haha! Så det blev många skratt och lyriska diskutioner!
När jag kom hem och åt så började min mage igen. Det måste bero på att jag äter så dåligt! Vet inte vad det skulle vara annars. Jag blir yr och det kniper som sjutton på bara höger sida, irriterande.. Iallafall gick jag hem till min älskade pojkvän och såg en film med han, eller de blev några stycken faktiskt. Hur som helst så var det lika trevligt som vanligt, men jag har ju en underbar pojke också så inge konstigt med det :)

Idag blir de en väldigt tidig kväll, har faktiskt lust att lägga mig nu till och med, så som vanligt dåligt med blogg. Vi hörs i morgon istället! KYSS

aj aj aj!

Mår fortfarande inge vidare, har legat på soffan hela kvällen men verkar inte hjälpa.. Jag är så fruktansvärt less, orkar inte med nå mer skit!

Ja de blev inte mycket bloggning idag heller, men jag orkar fan inte! Får räcka med nått inlägg om dagen tills jag är på humör igen.

IdahMagnusMajaKattaMickisAmandaMalinSandra är så suveräna så det är inte sant, vore de inte för världens underbaraste klasskompisar så skulle jag inte gå till skolan över huvud taget, ni är så bra så, bara så ni vet det!

Nu ska jag hämta min vetekudde och gå och lägga mig med en film, ha de bra så hörs vi i morgon! PUSS ♥

var är min älskling?

vad håller maggggen på med?

Hejsan. Sitter hemma vid farmor o farfar, mitt andrahem så att säga och tycker synd om mig själv. Har legat på soffan i fosterställning sen jag kom hit ungefär. Jävla mage, fanfanfan, beror antagligen på att jag inte ätit nånting på hela dagen och sen vräkte i mig en stor portion köttfärsås och makaronisar. Mår lite bättre nu iallafall. Ska sitta här tills sent ikväll eftersom pappa är på träning, som vanligt. Ska fixa några punkter tänkte jag, så de blir lite inlägg, va ju ett tag sen :)

tillbaka om ett tag!

bloggmode off.

hejsan hoppsan! hur är läget med mina bloggläsare? Själv mår jag prima faktiskt, nästan alldels utmärkt!
Hade som sagt myskväll med mickan igår så inge dagenefter -måilla idag. I fredags var Martin här, vi kollade film o så då med så har varit en jättelugn o skön helg, väldigt skönt faktiskt.
Just för tillfället sitter jag och väntar på min sallad, har inte ätit på hela dagen så blir en beställning från selins, måste ju gå runt för dom också så är snäll och ger dom lite money. Eller pappa ger dom pengar.. Solsidan väntar jag också på, det är så grymt men jag lyckas alltid missa det! Är väl oftast vid martin eller vid selins på söndagar.. pinsamt. hehe
Nej känner att de blir lite rörigt här, är inte på blogghumör som ni kanske märkt på antalet inlägg, så ska komma igen med nya tag i morgon få se om de blir nå bättre. Puss hej så länge!

myskväll!

Det var 2 dagar och 1 timme sen jag bloggade sist, fölåt.

Ikväll har jag myskväll med mickis. Har köpt oss massa godis och hyrt två filmer, hoppas ni planerar en lika mysig lördag! Puss på er

happhapphapp

just ja, jag skriver 10an i morgon, för den punkten passa helt enkelt inte idag, hoppas jag har en bättre dag i morgon :) Och jag har visst planer idag, jag ska gå hem till min älskling. Vi hörs! puss

ett jätterörigt inlägg

Hellu! Har precis kommit hem efter en vända på selins med mickis efter skolan. Hon fick lov att vända på Nicke som skulle hämta henne, så då fick vi ju lov att fördröja tiden med nånting, så de fick bli mat ;) Hon har iallafall åkt hem nu.

Skoldagen har väl varit som vanligt, bra när jag väl tog mig dit :) Gympan var superkul faktiskt, men hade vi förlorat i fia med knuff så hade jag spottat på andra laget... hehe. Tur nog vann vi, mest för vi är grymma!
Lyckades bryta mitt finger också, eller nästan iallafall, de är helt blått. Mickis fick halta hem och pappa fick en bräda i huvudet på jobbet, vi funderade på om det var fredag den trettonde men kom på att det bara är torsdag.

Nu ska jag väl pyssla med nånting på den här makapären till 10 ikväll när pappa kommer o hämtar mig. Lyckas alltid med att inte ha nånting att göra just på torsdagar, bara för jag lär vänta så länge, skojsigt.

Japp, ett rörigt inlägg, men de får ni leva med just nu för jag känner mig lite rörig. Pusshejs!

nattinatti

Hejsan hoppsan. Jag sitter och lyssna på jäääättegammal musik, från typ när jag gick i 6an, hur dåligt som helst, men de funkar ikväll.
Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Började skolan sent, hade bara lite planering innan lunch och sen håltimme resten av dagen kan man säga eftersom vi inte jobbade så himla mycket på svenskan. Efter skolan tog jag tusen kort med mickis inne på en toalett när vi väntade på hennes pappa. Dock var de kanske 5 av 80 kort som man skulle kunna visa folk, resten är de grisnäsa och liknande på :) haha
Gick iallafall hem till martin en vända sen och kolla simpsons som vanligt ;) Sen hem till våran svinstia och stre med mina underbara familjemedlemmar som tar kol på mig, skojsigt.

Nu ska jag snart lägga mig, för de känns som nån håller på och skär ut hjärtat på mig eller nått, hugger som fan!

puss o godnatt på er!

9. Bild på mig och min bästa vän


josefine och mikaela, bästisar förallllllltid ;) haha


de kommer strax!

jaaada, bildER på mig och min bästis kommer lite senare, jag vet att jag lovat så ska hålla det också, sidvisningarna ökar o ökar :P haha Men ska bara hoppa in i duschen en snabbis, sen kommer jag att berätta om dagen och 8 eller 9 punkten, pussis

just det, är det bara jag som inte kommer in på bloggar från blogg.se?

herkules!

Hajhaj, hur e leget? Näjdå.
Jag sitter i skolan och jobbar suuuuperbra med svenskan. Eller jag ska snart sätta igång iallafall. Som tur är slutar jag snart, ska bli lite skönt att komma hem faktiiiiskt. Fånt vi si vad jag ska hitta på todayyyyy

Ni får kika in lite senare och se en vacker bild på mig och min bästis, punkt 8 eller 9, minns inte riktigt vart jag är. pusshejs

Lena: mikaela, minns du nån grekisk gud som vi läste om förra året?
mickis: hmmm, ja herkules!

en heldag i borlänge

halloj. Kom hem lite sent efter en dag i borlänge med BFarna. Vi började som jag sa igår med att åka och hälsa på på ljungbergsgymnasiet, en särskola. Vi fick vara med några elever från hotell och restaurang programet. Dom var jätteduktiga på att visa oss saker, och så bjöd dom på mat som dom själva hade gjort i köket, jättegott :) Efter vi var klara på skolan så åkte jag med några stycken till kupolen för o shoppa loss lite. Blev inte så mycket, utan fick med mig en kofta och ett par leggings, sen lite småsaker. Men har ju lite pengar kvar iallafall :)
Var hemma runt 7, så jag gick till martin ett litet litet tag innan pappa kom och hämtade mig. 

Nu är de väl dags för sängen om jag ska ta mig upp i morgon, men först lär jag hoppa in i duschen. Vi hörs av i morgon, innan skolan kanske eftersom jag har sovmorgon! Pusshejs!  

8. En dålig vana jag har som jag vill bli av med.

En dålig vana jag har är att ta sovmorgon alldeles för ofta, antagligen för att jag sover för lite. Skulle till och med kunna tänka mig att hoppa av skolan för att få sova om dagarna... Men det verkar inte spela nån roll hur tidigt jag lägger mig, för om jag så skulle lägga mig klockan 9 en vanlig dag så är jag ännnnu tröttare än vanligt när jag vaknar, jag tror jag har blivit så van vid att lägga mig sent så att när jag lägger mig tidigt så reagerar kroppen på ett ovanligt sätt. Det kanske skulle hjälpa om jag la mig tidigt jämt, men jag har inte tid? Ingen har väl tid att lägga sig 9?

Nån som har nått tips kanske på vad jag ska göra? Jag vill såklart gå klart skolan, men nu är jag verkligen superduper skoltrött...


RSS 2.0