gottnyttårrrr

Halloj, sitter hemma vid malin med massa trevliga brudar och förfestar lite, senare ska vi väl försöka ta vägen nånstans, men vi vet fortfarande inte var.. haha

Hoppas alla får världens bästa kväll, de ska då vi försöka fixa iallafall :D Pussssis

Nu tror jag minsann de är läggdags..

Åhh nu kan jag sova gott inatt efter att ha besegrat lillsyrran i både singstar och mario cart. Jäklar va jag är grym ;)
Beja slog de runt för totalt tror jag, vet inte vad hon stre om, typ att hon skulle skriva en bok om coopa eller vad han heter han den där gubben man kör med, och att min rumpa är lika stor som donkeycongs, nej alltså vilka kommentarer hon kläckte ur sig, ni hade dött om ni hört dom, de gjorde nära på jag... heehe
Imorgon bär de iväg till Malin ganska tidigt för o fixa och trixa i hennes stuga. ingen aning om vad jag ska ha på mig har jag heller :o Blir jobbigt i morgon bitti ;p haha guuud va övertrött jag börjar bli...

Nej, dags o sova så jag orkar upp. ha en god natts sömn, haha nerå, natti :)

hm

Halloj, sitter här med världens suraste lillasyster. Inte freja, för hon är på väldigt bra humör idag, beja är dock lite grinigare och säger inte ett ord, extra roligt o jävlas med henne då :)) Jag och mamma har nyss suttit här själva och druckit glögg och snackat lite skit, innan de tog vi sparken ner på byn och handlade, har fan inte åkt spark sen jag var 7 tror jag, men de gick fint, inte en enda vurpa gjorde jag :* hehe

Snart ska jag dra hem till pappsen, och om han har lust att skjutsa mig till vansbro igen sen så ska jag sova hos malin inatt, ska fixa lite tills i morgon då vi ska förfesta i hennes stuga innan vi drar ut på partay, nice. Är faktiskt bara nyår en gång om året, så nu ska de festat till ordentligt ;) höhöö

nej, vi hörs sen. kyssss

Mysiga dagar

Halloj, nån påstog att de är lite dåligt med bloggning här, och de kan väl stämma. hmmm

Igår drog jag helt plötsligt iväg med Natalie till gymmet, veeeeeldigt nice o röra på fläsket efter en plågsam jul med mycket gott på borden, ajaj, nu blir de hårdträning! Efter gymmet gick jag hem till världens bästa martin och kollade på nån film och myste. Va väl även meningen att jag skulle sova där, men sova gjorde jag fan inte mycket, han jävlades mest hela natten så är sjuuukt trött.
Idag har jag solat med mickis, efter de följde hon med mig hit o fixa en grej. Skulle ha fikat med natiiii också men de blev för lite med tid, känns som de alltid blir det. Kanske drar med mig systra och fikar i morgon istället om hon har lust med det :)

Mellandagsrean skiter jag då fullständigt i. Har ingen lust o åka dit med beja och tappa bort henne bland alla galna fjortisar som river och sliter i allt. Nedu pitte, de blir inge. Möjligtvis nästa vecka är de tänkt :)

Nu ska jag iallafall ta en kopp te och mysa i morgonrocken, så de ska vara :* Puss och godnatt på er!

godmorgon, nästan iallafall :)

Godmorgon skulle jag nästan kunna säga, har inte varit vaken särskilt länge. hehe

Gick upp vid 8 i morse eftersom ja skulle till borlänge och shoppa lite var de tänkt. Men mådde inte som jag skulle, var säkert för att jag var så himla trött, men iallafall så ville jag inte åka, för har ingen lust att leta tag på en toa på kupolen och bo inne på den hela dagen liksom.. haha. Så jag åkte aldrig till borlänge. Kanske drar med mig lillsyrran dit nån dag istället eftersom hon så gärna ville åka dit. Vi får se hur det blir. Snart är de tänkt jag ska dra till Martin en vända, men vet dock inte om jag hinner för pappa skulle tydligen hämta mig vid 6 nån gång.. Får se hur de blir.

Ni får även se lite fler julklappar ikväll när jag kommer hem till pappsen :) puss på er!

några julklappar!

Halloj, tänkte visa er lite julklappar, har dom flesta hos pappa, men tre stycken kan jag visa upp iallafall :))


my white virgin, fick jag av mammsen :)


pappsen lyckades köpa ett par jeans som jag älskar. thank you! :*


Halsbandet fick jag av världens bästa kusinis, hur fint som helst. Du är bäst :*

god jul!

Alltså, min jul började så himla bra, men nu suger det. Jag har fått allt jag ville ha så kan ju inte direkt klaga på det. Maten var supergod och trevligt sällskap hela dagen. Dock fick jag inte som jag ville nu ikväll, de gör mig lite ledsen. Jag vill så gärna, och de är inte ofta de är så. Men finns inget jag kan göra åt saken nu, för jag har gjort och sagt allt jag vill, vet ni vad jag pratar om nu? ne

Nej men jag tänkte visa mina julklappar i morgon, så ni får kika in då :) puss hejs, hoppas ni haft en bra dag allehopa! ♥

nu är de jul igen!

Känner bara att det ska inte vara såhär när det är jul...

Idag har vi varit iväg och köpt dom sista och första julklapparna. Lite tråkigt att jag vet exakt vad som finns i iallafall nästan alla, men strunt samma :) haha Ska snart slå in dom, och laga lite mat, för vi håller på och svälter ihjäl allihopa.

Vi hörs lite senare, när jag sitter uppe och spelar bingo ;) haha puss!

julbakat

Hejsan hoppsan!
Tro de eller ej, men idag har jag bakat nästan hela dagen, från att jag kom hem från skolan såklart. Idag var sista dagen och jag har jullov nu! Fysatan va skönt! Har hunnit med att göra knäck, och två andra saker som jag inte vet vad de heter. De ena reseptet fick jag från en dam på APUn, och de andra från magnus mamma, så blir spännande att smaka sen :) haha Klätt julgranen har jag också gjort, men dock inte städat i mitt rum. Farmor kommer bli galen, men jag hinner väl i morgon :* Ska till borlänge en vända och köpa lite julklappar i morgon, jag har en till mamma och en till pappa, resten är oköpta, så lär väl slänga iväg lite pengar förstår jag... hehe

Nu tänker jag gå och lägga mig, för jag är dyngtrött. Inte får jag sova i morgon heller eftersom vi drar rätt tidigt, typiskt.

Hejsvejs. puss

halloj

Halloj! Har precis varit ute och handlat med Virus, så nu fryser jag jättejätte mycket. Fyfan va kallt de är, 25 minus tror jag de var. usch ja, efter julen skulle de inte sitta fel med sommar alltså!

Ska dra till martin om ett tag, sen ska jag hem o klä granen om de inte blir alldeles försent. ha så skoj så hörs vi om några timmar. :)

nu vill jag sova

hejsvejs... Har försökt sova nu i nån timme men ligger klarvaken så tänkte att jag kan lika väl slå på datorn igen. Jag mår jätteilla och ska snart ner o värma på min vetekudde och trycka i mig nån alvedon. Hoppas de funkar.
De är nått vajsing med min p-stav tror jag... skoj.

Imorgon ska vi julpyssla i skolan, vi som går barn o fritid får faktiskt vara lite barnsliga, hehe. Efter skolan springer jag iväg till simhallen och solar lite, sen vidare ut på byn med systra mi och handlar lite julklappar. Har även lovat Natalie att gå på gymmet med henne, vilket verkligen behövs, så tar väl nån timme där också, innan jag sen går hem till martin nån timme. Mysigt :)

Nu ska jag göra ett nytt försök till att sova. Bara två dagar kvar i skolan innan jullov, och 4(?) dagar till jul. Fyfan va gott med julmat.... haha

godnatt, puss på er ♥


hmm

Inte kunde väl jag veta att de skulle bli såhär, att nån kunde bli sårad på grund av lilla mig. Inte trodde jag att vad jag kände kunde förstöra så mycket för någon annan. Inte trodde jag att jag nån gång i mitt liv skulle stå för ett så svårt beslut. Jag vill inte göra illa nån, att nån inte ska vara glad för något jag sa. Inte trodde jag att mitt förflutna skulle förstöra för någon annan än mig själv idag.
Jag vill inte göra nån besviken, men det handlar i första hand om mig.

tar några nu..


gud vilken rolig kväll!

Jesus vilken rolig kväll jag hade igår. Helt otroligt. De började iofs med att jag hällde rödvin över min vita stickade tröja. Idag är jag lite ledsen över det faktiskt, igår sket jag fullständigt i det. Fick låna en klänning av natalie så de gick bra :) De spåra ju ur en del för vissa, men jag tycker jag skötte mig alldeles utmärkt faktiskt, nästan. haha Ikväll kommer bilder, promis.

Idag ska jag ta det lugnt hela dagen, mysa ner mig i soffan och se på tv. Eller så går jag och gör nån annan sällskap, har inte riktigt bestämt mig. lugnt ska de då bli!

Just nu vill jag bara ha varmvatten så jag får duscha bort all jävla alkohol jag har i håret, haha! Medans jag väntar på de lyssnar jag på elvis och dricker kaffe, de är grejer de. Puss på er allehopa!


m

Haha, vi förlorade alla matcher på bandyn, men vad kan man begära av ett rent tjejlag som egentligen var en man kort, och nästan bara spelade mot massa karlar? :o haha Tycker vi kämpa på jättebra, och snygga var vi också :D Måste leta tag på nån bild, för så många som det togs där, ja vi måste ha fastnat på någon :)

Nu äre jag som ska lägga mig. Heeeelt slut i bena och trött har jag varit hela dagen, kommer somna gott....

natti ♥

okidoki, here we go

halloj. hur är läget? Jag mår så bra som man kan må iallafall :* Haft en superbra kväll med världens mysigaste människa, och nu ligger jag här och dricker oboy. mums
I morgon är de bandyturnering, och efter många om och men så har jag bestämt att jag ska vara med och spela, för jag vet att jag inte har varit borta så mycket från APUn som hon påstår, så ja, jag ska dit! Vinna ska vi också göra, både för snyggast kläder och matcherna ;)

Nu blir de läggdags, upp tidigt som vanligt i morgon... snart jullov!

Och ja, Martin är bäst :) tror han fortfarande.. haha

tjaråå

tjenna! Helt utmattad som alla dagar nu för tiden, är den där jäkla APUn som tar kol på mig verkar det som... Har varit och solat idag igen med mickis, nu börjar jag iallfall få en liten rand, har jättesvårt för o blir brun. Blir alltid bara röd, skitkul liksom. Efter solariumet så satt vi i bastun ett bra tag och snackade skit, mysigt ;* I morgon efter min APU åker vi till borlänge och shoppar lite julklappar och sånt också, skojsigt :) Dock blir de inte så länge eftersom jag lär jobba så länge, suck!

Som vanligt har jag inte så mycket att skriva, roligare när de blir jul så man kan visa upp julklappar och sånt :)

godnatt iallafall, puss på er :*

höhöhö

Martin är bäst! :) tror han iallafall...


lucia med småbarnen i morgon.

Tjoho, jävlar vad trött jag är! Blev kanske inte överdrivet många timmar inatt, men de gjorde inte så mycket om man säger så :* När jag gick upp i morse så var jag dyngtrött och somnade ganska snabbt framför tvn med freja brevid, mysigt :*  Nu har jag åkt till pappa, och i morgon ska jag till parkskolan och vara tomte.. haha. Det är bara en plågsam vecka kvar i ishallen nu, lid med mig! Men på torsdag ska jag iofs inte dit, för då ska jag till skolan och spela bandy, gud så skoj! :)

Nejmen nu ska jag ta och se klart beck sen hoppa in i duschen och sen sova. Guud, de kommer bli gudomligt skönt med jullov säger jag bara!


små tjejer, nian.


inte blir de mycket här inte..

nej, nu är de klent med bloggning alltså.

Har haft ännu en lugn helg, taggar för nästa då natalie och mickis har ordnat fest i skålö..
Eftersom jag inte har nånting att skriva så lägger jag in ett julklappstips ist, den här har jag önskat mig :*


träskor...

Tycker träskor är det fulaste som finns, men dom här var ju ganska nice tycker jag! iallafall dom svarta.


usch för ideal...

Hejhopp. Har inte haft så mycket att tala om dom senare dagarna, så har helt enkelt inte blivit några inlägg. Nu tänkte jag skriva några rader igen iallafall..

Efter ännu en kall dag i ishallen gick jag efter skolan till simhallen med mickis och solade i en halvtimme. Jätteskönt och varmt var det, men kan inte låta bli att tänka på det min handledare sa idag, dagens samhälle är sjukt. Har inte tänkt på det, men jag lägger så jävla mycket pengar på att försöka se bra ut. Att gå och sola kostar 45 kronor här i vansbro. Färgar håret gör jag lite titt som tätt, och ett paket med färg kostar 70 kr ungefär, och ska du även ha långt hår så behövs ju två förpackningar... smink kan jag inte leva utan och det är ju knappast gratis, kostar flera hundra kronor. pengarna försvinner så lätt, och i slutet av månaden står jag där och undrar varför hela studiebidraget är slut... Hmm, idioti alltså. Helst ska man ju banta också, det är ju iallafall billigt, haha!
Nej usch!

I morgon är de ishallen igen hela dagen. Jag har lovat att åka skridskor också, så räknar med att frysa fötterna av mig totalt... På fredag är de nobelfest på parkskolan, så då ska jag helst klä mig i klänning och ha världens supersmink

blää

godmorgon! Sov hos mickis inatt så kom hem för nån timme sen. Igår var vi ut och kollade en vända, jag, cattis, elin och mickis. Hamnade på en fest med mycket trevligt folk. Jag drack ju inte så var väl inte direkt jättepigg om man säger så, utan höll på att somna där ett tag.. haha Runt 2-3 nångång tror jag vi gick hem och stekte hamburgare, muums!

Idag ska jag till selins och äta med magnus, mickis och kanske katta, skoj! :) Men nu ska jag lägga mig och kolla på tv en vända. Puss hej!

just ja.

Just ja, sa jag igår att jag var till läkarstation? Dom vet såklart ingenting och jag har fortfarande kvar värken i magen. Inte så skoj, men fick iallafall lov att ta mig till APUn idag, kan ju inte missa för många dagar, för antar de inte blir ett godkänt då... Men några skridskor blir det då inte än iallafall, fick lov o ta det lugnt var de enda han kunde komma med. Pinsamt att dom kallar sig läkare förfan..

Nu kom papi och hugo hem, ska ner och äta nånting o hoppa in i duschen, sen läggdags. I morgon ska jag hem till idah och mysa, ujj så trevligt! :)

natti ♥

idag har jag färgat håret också...

men än åker inte mössan av... Lite för blondt för min smak nu för tiden kanske man skulle säga, haha. Måste kanske bara vänja mig.


Säger bara de, har aldrig sett så hemska bilder, så nu får denna gå bra även fast håret knappt syns.. haha


Vad tycks?



Vi får se hur detta blir, dom är iallafall beställda... :)


orkar inte skriva nånting så...





Guuud vilken söt tjej!..


RSS 2.0