Godmorgon...

... nejdå, men va inte särskilt länge sen jag tog mig upp faktiskt. Va hemma i går faktiskt, och ärligt talat var det jävligt skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull, la mig faktiskt halv tolv (!) Haha när jag vaknade till i natt och kollade mobilen hade jag väl sådär 10 sms där de stog attt jag skulle ta och gå på fest, haha jag vet väl att ni älskar mig ;) nejdå, men på sätt och vis är de väl bra att jag är hos pappa, då kan jag helt enkelt inte gå ut, hur mycket jag än vill...

Idag ska jag åka till mickis och ha myskväll med henne, trevligt :) skönt o prata igenom allt som händer med världens bästa tjej! (hon bad mig iof att dra åt helvete i fredags, men hon minns de inte så får väl förlåta henne ;) haha)

Nu ska jag käka lite, kanske baka bullar också innan jag åker till vansbro. Ha det bra peoples :*

party yesterday!

jag gick ut en vända igår ändå. de va kul! :) Kom iallafall hem nyss, så ska in i duschen och sen äta. Vid 8 nån gång kommer pappa och hämtar mig, eftersom jag inte åkte dit i går så får jag väl göra de idag. Ska bli gött med tacos iaf! :)

Som jag skrev på facebook, tycker jag folk ska lägga av och ha en massa förutfattade meningar. Bara för att ni tror en massa saker behöver det inte vara så. Learn!

de bubblar!

Vilket liv.
Mamma och Jejja diggar markoolio och freestyle. Jag sitter och väntar på pappa som hämtar oss efter hockeyn. Tråkigt att åka dit, men jaja.

Freestyle – Bubblar


HalloJ!

Förbereder mig på tråkig lördag hemma. Funderar på att åka till pappa så kanske jag till och med kan tigga till mig en pizza. har ingen lust att vara här iallafall, för mamma är sur som satan, känns som hon är de jämt nu för tiden, kan de va så att de beror på mig? hm

Iallafall eftersom jag inte har nånting att göra så kommer jag troligen sitta och leta kläder eller nått, så kolla in senare så får ni se vad jag önskar mig mest just nu! :)

Förresten, SPORTLOV! ;)

Just nu har jag en grinig mamma, av nån anledning..

Min dag har bestått av mickis, tv och dator ungefär. Så varken velat blogga eller haft något att blogga om :p
Imorgon är de fredag ja, känns skittråkigt att sitta hemma i helgen, men blir nog bäst så, skönt med en lugn helg kanske... Och sista dagen innan sportlov i morn också, nice ;)

Nu ska jag ta mig in i duschen, sen nattinatt :* Hade fint!

nattinatti

Najj, kallt de va ute. Nu ska jag ta och sova, kan behövas för jag är sååååå slut ;) hahha
godnatt sötnosar :*




<3

Asså, nått är fel :o

Skulle kanske ha pluggat lite istället för att sitta här, men ne, de går ju inte eftersom jag inte har några böcker. När jag väl känner för de, går de inte! Suck. Istället ska jag gå upp o damsuga eller nått. Vad har de tagit åt mig? :O

hjärnskakning..

Idag borde jag ha järnskakning. For i golvet med huvudet först idag på svenskan, för att filip vart galen och skulle ha min flaska som mickis hade skrivit på. IDIOTER ;)
Iallafall, vad väntar jag på? ;o nånting iaf..

hörs sen.

en vända på cykeln!

Det där va nice. Nu har jag ÄNTLIGEN tagit mig i kragen och tränat en vända. Det är så fruktansvärt drygt att väl börja, ta mig upp för trapperna och sätta mig på cykeln. Men när jag väl gör de så är de ju skitskönt. Så vafan, tvinga dit mig flera gånger! :D haha

Nu tänkte jag iallafall lägga mig snart. Behöver söööömn! haha
natti :)

älskar min skitunge!





You got no money josse!

Suck, va tiden går långsamt. Går och väntar på ingenting.
Nyss har jag slängt i mig lite glass, såna där päronhalvor, chokladsås. Innan de åt jag nån slags räkmacka när jag kom hem. I skolan åt jag JÄTTEMYCKET mat! plus att jag åt två hela mackor till frukost och drack en trokadero :O Lägg ner nu hörni! VEM FAN BRYR SIG OM VAD NI HAR ÄTIT? inte jag iaf, ingen jag har frågat heller. Ni blir inte smalare heller för att vi vet.

Opps, inte lite irriterad idag. Mamma har förklarat för mig för säkert 10:de gången att vi inte har råd med nån längenhet till mig, och jag blev lika sur idag, kanske dags att börja inse att jag inte har nå pengar. Men ne, de vill jag helst inte...


ta o ge mig lite money va?
och de är lugnt om ni ignorerar fejset! haha


beja i köket, inge bra...

Beja tror hon är boss så jag lär väl flytta min feta röv till vardagsrummet nudå. Hon ska nämligen ha "halv 8 hos mig" här idag, så jag får inte va i köket :( Taskigt, då får jag ju inge mat, suck.
Fast de verkar iofs dom hon behöver lite hjälp, HÄR KOKAR DE ÖVER! hahahahhaha

wihoo

Tusan också, de skulle inte komma några barn fick jag reda på en sekund innan vi skulle åka (nackdel med att inte ha någon telefon, det går inte att få tag på mig..) men jag fick iallafall umgås lite med världens bästa kusin! :D Vi gjorde inte så mkt, utan satt här mest. Kollade igenom massa människor på fb. Sen åkte vi och handla. Tront ni på fan vi såg inprincip alla som vi hade kollat på fb där inne? hahaha gud, vi höll på och skratta ihjäl oss, och det var fan läskigt. Kännde på mig att jag skulle se någon jag kände också för att jag inte hade smink, och självklart gjorde jag de, pinsam situation vart de då, haha! Vi köpte iallafall med oss varsin cola vanilj och dumle nånting. Gott va de då ;)

Sen har jag lagat mat också. Tacogratäng. Gott som satan. Ska ge er recept för de måste ni göra nån gång ;)

haha nej nu ska jag ta mig in i duschen. Måste ju till skolan i morn, då är de prov också, vilket jag inte ens har kollat på, göttt! njae

puss o godnatt på er :*


såg ju inge vidare ut de där heller, men gott va de iaf :D


Godmorgon!

nejdå, jag har varit vaken sen halv 1 iaf! :) Vart lediga idag eftersom birgit var borta och vi har bara lektioner med henne, dock skulle vi ha pluggat till prov, men de ska jag nog klara ändå ;) hahah
Iallafall så sitter jag och väntar på kusinis som ska med mig och vara barnvakt ikväll, eftersom dom andra två inte ska med ;) busungar. Hoppas verkligen det kommer barn ikväll, annars har jag lurat hit henne ändå... hm hon ändå en del att berätta för mig ;) hahah

Nejmen, ska kanske ta och äta lite då innan jag ska gå och möta henne, undra om jag kanske ska ta och köpa en pizza... vore ju lite gött ;) visar sig.

puss på er!

Sommar!

När man kollar ut ser man all fcking jävla snö, och inte blir man att längta mindre till sommaren för de.
Ni förstår kanske inte hur jävla sugen jag är på att dra på mig mina foppatofflor igen, bo i vassgårn och springa på dass och kissa. Bara gå några meter ner till bryggan på morgon och sitta där och äta frukost när solen lyser på en. Jag hoppas VERKLIGEN att dom här månaderna till juni går fort, för jag vill inte vänta mer. Jag måste få koppla av, och de går INTE när de är så jävla kallt. Så sommar nu tack!


wöööw

Före:


Efter:

om igår

Aa just de, tror jag skippar boxning idag också, känner mig inte sådär överpigg direkt... haha

Aa, iallafall så tänkte jag berätta vad som hände igår ändå, inte så intressant, men vafa då har jag ju nånting att säga iaf :)
Vi åkte till filip lite efter 6, hade skitkul i början, typ sjöng och dansa och hade oss, skitkul! Men sen rätt va de va minns jag inte ett skit, mer än att jag hamna inne i badrummet, mådde inge vidare om man säger så ;) På något vis tog vi oss hem iallafall och självklart var mamma uppe, haha.
I morse fick jag iallafall reda på att min telefon inte funka längre, för nån kasta den i golvet för att jag sa åt henne att göra de, haha. Så ja, idag har jag ingen mobil och när jag får nån är jag inte säker på. Ska försöka leta tag på nån begagnad, men eftersom jag har 3 så blir ju de problem :s Trööökit! hur ska jag överleva utan telefon?? de visar sig...


bildbomb!

Kvällen spåra ur lite lätt, för min del. Mer har jag inte att säga, här kommer bilden från den roliga delen! :)

Ni får ursäkta bildkvaliten, dålig mobilkamera.

 


Nu bli de mkt text!

ursäkta dålig bloggning igår. Hem från skolan och färgade massa hår, eller ja mitt och mickis iallafall, sen bar de iväg till grönalid en vända :) De var iallafall jävligt skönt att komma in efter promenaden hem, så jag gjorde varm oboy och satt mig i soffan och kollade tv, de va mysigt även fast de inte va särskilt mkt bra på tvn. Klockan 2 på natten vet väl alla vad de är på alla kanaler ... ;) hahaha

Iallafall va jag ganska snabb upp i morse, brukar inte va så på lördagar, men jag blir duktigare och duktigare! haha
mamma drog nyss iväg till ica för och köpa färg till mig, för jag orkade inte själv, lat eller vadå? haha

4 ska jag iallafall till mickis, sen åker vi vidare till järna och partajjar, det ska bli kuuuuul, men hoppas vi tar oss hem till vansbro sen bara :)

Nej de va väl allt för denna gång, ska försöka slänga in bilder före och efter sen när jag färgat klart :)

mer färg behövs!

Nu måste jag rusa ner och köpa färg! hinner varken sminka mig eller nått. Färgen räckte itne riktigt igår, så får väl lov att köpa ett paket till, ni får se sen hur de blev :)

uscha

Nu vill jag heeeem! förbannade jävla huvud. Och nu är de bara några timmar kvar......... hemskt

Snöån

Jag drunknar nästan i mössan, mickis har nånting runt munnen, amanda vill gärna vara med på kortet,
gulliga ;)


godnatt :*

Min kväll består av gaybloggen och massa uggla! låtar. Såklart en kopp te, och ingen mattebok, nice! iallafall idag, dåligt josefine, dåligt!

Nu tänkte jag väl iallafall ta och lägga mig. Förfryser fötterna av mig, det är ju absolut inte bra. Hoppas morgondagen spenderas som vi bestämmt, hoppas! :)

Och just det, bara sådär några timmar kvar tills katta är den enda dumma b... i gänget. mjaa ;)

Godnatt sweeties :) ♥

Pappas dag i morgon!

Nu ska jag alldeles snart dra hem till pappa. han fyller år i morgon, så kanske ska vara så snäll så jag åker hem till han och gör tårta. Har no money left såklart, så får väl hoppas han nöjer sig med att jag bakar ;) Kanske skulle ta och städa lite åt han också, haha. Tycker de borde vara en skitbra present!

Nej, ska skynda mig ner och hämta en pizza nu, så jävla hungrig!!

Tips!

Tror inte särskilt många har missat one tree hill, men vafan, har ni gjort det så lär ni fan sätta er vid tvn nån vardag klockan 20 i 4, det är så jävla bra så de är inte sant. Började följa det riktigt för nån veckan sen och nu är jag fast! haha

Att Lucas är så jävla snygg gör ju inte saken sämre...


kallt!

Jäklar va kallt de va i pulkbacken! Nu är vi iallafall hemma, eller jag. Grillade marsmallows och gjorde några vändor på madrassen och pulkan. Tur nog kom vi hem också, tur att malins pappa kom! :)
Nu tänkte jag inte göra nånting speciellt faktiskt. kanske ta fram matteboken, måste göra prov på måndag och jag ligger LÅNGT efter!

hm jaja, det visar sig. puss

Och en ledtråd till vad som händer i helgen..

 

Mästermålaren är Amanda ;D


Följ mig på twitter!

Alla andra har de, så självklart ska jag också ha de ;)

http://twitter.com/jossvensson

BLIR OBOYEN KALL?

Hm, hinner oboyen bli kall om jag gör den idag och ska ha den i morgon? Asså, om man har den i en termos såklart.. haha


Nu är det dags för duschen tycker jag, sen sova! Åker inte till snöån förs efter nio i morn, pga mickis, så går de om man slarvar.. ;) hah Iallafall hoppas jag att vi åker då, för jag har inte ens frågat mamma än om hon kan skjutsa...

ja just det, om ni inte har nånting för er nån timme sådär, så kan ni ju komma på en plats där jag kan vara på APUn, måste ha plats klar nästa vecka och jag har ingen aning... Måste ju då ha nånting med barn eller människor att göra...

Ha de så länge, kanske kommer nått kort inlägg senare! :) PUSS

Det kommer, det kommer!

Usch va dåligt med bilder det är här! I helgen ska jag försöka fixa några, för då händer det trots allt något drastiskt med mitt utséende... ;) Så länge, njut av mina inlägg ist! haha :)

!

Alltså, du är ju äcklig!

bara så ni vet allts!

Åhhhåhå va tråkigt jag har. Nu vill jag bara hem och se på one tree hill, men de är ju långt tills det börjar :( eller nej men..

Idag ska jag iallafall köpa massa gott tills i morgon, för då drar vi till snöån och åker pulka :D Jag och Magnus ska grilla marsmallows (jag vet inte hur det stavas!!) och korv. Fast han ville att jag skulle ta med flintastek, men det kan bli svårt att grilla där ;) hahah ..

Nej, jag måste fixa min saga nu, annars bli annika arg :s pussssss påer!

jag behöver sömn!

Jag vill inte sova, men jag borde verkligen! Det känns som jag inte har sovit på flera veckor, och sanningen är den att det har jag inte heller. Jovisst har jag sovit, men LÅNGT IFRÅN så mycket som jag borde. Det kan vara förklaringen till mina skrattattaker som inte går att hejda, kan vara därför jag inte orkar lägga ner nån tid på skolan, och det kan kanske vara därför jag skippar en massa lektioner... hm, bad!
kanske skulle ta och lägga mig ändå.. Godnatt!

Du förtjänar inte mina tankar.

Ingen bryr sig om dig längre än en månad, bara jag kan säga vem eller vilka du kan umgås med.
Det är inte värt det, jag vet det. Det är inte värt att tänka på dig en sekund, ändå tar du upp all tid jag har och gör mitt liv till nått jag inte vill leva.

Hur fan gör man?

naturkunskapen gick inge bra..

Jag fixade inte naturkunskapen. Papper skulle skrivas på av halva skolan tror jag, nej men rektor, magnus, mamma pappa och jag. Sen helt plötsligt ångra han sig, då räckte det med att jag lämnade in arbetet nästa vecka så klarade jag mig. Jaja, de var en lättnad vill jag säga, var en halv sekund från att slänga mobilen i golvet, ångra mig för jag kom på att det kanske hade sett lite fånigt ut... Nu ska jag iallafall lägga ner ALL JÄVLA TID JAG HAR på det där arbetet, det måste jag klara...

iallafall, jag och mickis har sovit hela dagen, hoppas veckan går fort, jag vill ha helg nu!

ojsan, ledsen!

Ursäka dålig bloggning, men dagen består av plugg! ska försöka undvika ett IG i naturkunskap. Btw, känns som de är ett jävla tjat om de? haha

Iallafall har kommit hem till pappa nu, ätit tacos och så. Nu ska jag plugga lite mer, sen in i duschen sen läggdags. Kanske ska försöka att inte försova mig, händer lite fööör ofta nu för tiden.... inte bra!

nej men hörs antingen i morn, eller sen :) pussis

Våran helg i örebro!

Ja, vad gjorde vi egentligen?...

  • Vi firade elin som fyllde 17. Bakade tårta, och jag & Cattis sjöng för henne på tolvslaget, lät säkert otroligt bra, elin frågade mig om jag inte hade funderat på att ta sånglektioner, vad hon mena med det vet jag inte riktigt... ;) höhö

  • Vi shoppade lite, eller jag köpte mig en tröja och ett lager smink, eftersom mitt är helslut, så jag känner mig ganska pank :( Elin köpte kläder som hon skulle ha på födelsedan ;)

  • Åt maaaaat, flötade med pizza det första vi gjorde när vi kom fram, vilket resulterade i en mätt mage! Själklart massa godis också. På lördan vart de donken för min del, inte fan äter jag på subway iallafall eller vad de heter :p strips och vitlöksdipp, fyfaaaaan va gött! men nu vart jag ju sugen på de...

  • Vi gick på bio också :) Såg avatar, och NEJ! den är inte alls så bra som alla säger :s Visste redan innan jag gick dit att det inte var nån film för mig, och hade väl som vanligt rätt ;) Men jag somnade inte iallafall även fast jag var bra nära när de inte fanns nån mottagning på mobilen längre :s

  • idag tog vi oss upp tidigt, eller 10 tror jag. Jag vart stressad som satan när de bara var 18 minuter kvar tills tåget gick, men dom andra skulle in och köpa korv, då vart jag irriterad. Det visade sig att jag hade anledning att vara stressad också, för tåget kom exakt när vi var framme, och inte fan vända de länge ;) hahah fick dom dom jävlarna, nu vet dom att dom ska lyssna på mig!

Alla hjärtans dag

vad säger vi om den då? Sitter man hemma och är olyckligt kär, då är den här dagen en plåga! Men är kärleken besvarad så antar jag att det är den mysigaste dagen som finns.

kanske skulle ta och gå ner till OK och köpa en MER. ni vet, älska mer?


Örebro!

Skönt att vara hemma minst sagt! Borta bra men hemma bäst liksom.
Önska jag hade fler bilder att bjuda på, men cattis är snål och vägrar låta mig lägga upp fler!


födelsedagsbarnet her self! :)


elins goda tårta :)


snart så!

Ojj, haha här gick inte statistiken uppåt inte ;) Nu får jag skärpa mig :)

Men just nu ska jag inte skriva, ska fixa bilder först, sen så :)

halllloj

Godmorgon! Idag fyller elin år. Jag och cattis sjöng och gav henne present när klockan slog 12, sen gjorde vi väl inte så mkt mer än satt vid varsin dator och drev med folk. hehe

Idag ska vi iallafall ner på stan och kolla, sen vill elin bjuda på mat, men de får hon såklart inte eftersom det är hon som fyller år! Så vi bjuder henne istället :) Sen efter det skulle vi på bio och se avatar. Låter väl inte som en film för mig, men de är elin som fyller ;)

här får du ett inlägg amanda! nu ska jag fixa till mig!

I skolan.

Hehe, va lite trött i morse, precis som vanligt, så jag kom inte iväg på engelskan. Men nu är jag har och lär fortsätta med min saga, ska tydligen ha varit klar med mkt idag...

Efter skolan lär jag springa till farmor och hämta min jacka, sen fort till tåget, tror de gick 10 över 2, men har inte hel koll, kanske borde kolla dedär ;)

Nej, nu lär jag skriva saga ifall annika eller lena kommer...

Vi hörs på tåget eller i örebro :* puss

Örebro, here we come!

Jag kände för o skriva men sen helt plötsligt å känner jag bara för att försvinna. Eller så vill jag inte, jag vet exakt vart jag vill, men jag vet inte hur jag ska ta mig dit.

har fortfarande inte packat, dåligt! Måste till skolan i morn ändå så åkte inte till cattis. Är nog dags att fixa väskan snart, för de kommer jag inte orka i morgon. Då glömmer jag väl ännu mer än jag kommer göra nu :p

jaja, två lektioner, sen drar vi :D  godnatt påer!

Vi tog extra lång sovmorgon

Godmorgon. Jag har nyss tagit mig till skolan. Skulle ha vart sällskap till mickis idag vid läkarstation, men tiden var tydligen ändrad, så vi struntade i första lektionen ändå och satt hemma och deppade ihop istället.

Imorgon ska jag som sagt till Örebro, men antagligen är jag "sjuk" från skolan i morn och åker till cattis ikväll istället. Tågbiljetten gick tydligen från nås så. Hur som helst, jag lär hem och packa ihop massa saker, ingen aning om vad, men jag fick inte glömma handduk sa elin, eftersom vi ska basta, haha.

Jaja, jag hinner säkert skriva när jag kommer hem. Så länge får ni en puss, precis som vanligt :)

no rubrik på lager

Dagen har bestått av mikaela, tv, prat och mat ungefär. Finns inte så värst mkt att säga. Morgondagen där emot kommer nog mest bestå av tjat och fjäsk. På fredag drar jag med Cattis till Örebro och hälsar på Elin. Så lite pengar vore ju inte fel. Iallafall lär jag ju överleva där, så dom borde skicka med mig några kronor, och sen har dom ju ett lagom stort shoppingcenter i närheten..... hm

Nu ska jag iallafall in i duschen, fan va jag tvättar håret alltså, inte konstigt att de är så slitet...

lite snabbt!

Stog över bejas träning idag också eftersom mickmick va här. Vi kolla one tree hill vilket är världens bästa program om ni inte redan vet de :)

Nu ska jag lyssna vidare på michael jackson och dricka min milkchake. puuuusss o hörs sen

tips & trix, natti :)

Dags för sista tekoppen för idag tror jag. Har kommit in i en sån period nu, så jag dricker rätt många koppar te om dagen, nämligen ca 7 om dagen.. haha Tur att de finnt rätt många paket o välja på ;)

Har iallfall lagt in lite mer musik på telefon, så det blir lite variation i duschen, haha. Förresten tappa jag telefon i golvet idag (nej, är de sant? händer ju inte ofta :O) så nu har jag en till spricka i den. Kanske inte har sagt det, men hela skäärmen är inprincip sprucken ;D haha

men ja, har ni lust och lyssna på en riktigt bra låt så har jag ett förslag här
James & Karin – Hacka Hål

nejdå :)
Black Eyed Peas – Meet Me Halfway
Gavin DeGraw – I Don't Want To Be
Calle Kristiansson – Your Song

godnatt

najjmen

Aj då, de vart inte så mkt blogg idag heller :s

Första jag gjorde när jag kom hem var självklart och bli osams med mamma och roger. Men de är såklart bara jag som är dum i huvudet, och mamma hon har ju alltid rätt. Hon slänger inte ut mig, men jag får inte bo kvar hemma. Det är väl förfan samma sak?? :O Blev väl iallafall sams, och sen fick jag vara barnvakt ist. Pluggat har jag också gjort, men inte mkt, får se hur de går i morn :))

Najj, nu ska jag se på tv, mästarnas mästare. puss o ha de :)

skola idag!

Godmorgon! Idag är jag i skolan, kanske inte på humöret jag brukar, men de börjar bli bättre..
Fick iallafall tillbaka nkrovet. Gick ju åt skogen, men fick inte 2 poäng den här gången ;) 8½.. Sen har jag hunnit gjort ett prov också, i nån karaktärskurs, tror de gick bra iaf! :)

Idag lär jag hem och plugga. Har prov i idrott i morn, och kan inte ett skit än. Men antar de inte blir mkt plugg ändå....

Nejmen jag hör av mig när jag kommer hem!! :) pysss


bad uppdate idag

I morse mådde jag som jag mådde, inte sjuk, men kände inte för att gå till skolan eftersom de är som de är. Så mammsen fick ringa och sjukanmäla så vart de sängen till 2 kanske? Såg på tv till 5 eller nånting, för sen åkte jag till skolan. barnvakt idag med. INTE ROLIGT. Usch va less man kan bli. Ungar som verkligen inte förstår nånting och kan häva ur sig vad som helst ungefär. Den här gången fick vi även säga åt tjejerna att dra upp byxerna, ja dom sprang med dom nere vid knäna..

jaja, så har min dag sett ut. Nu tänkte jag ta mig en dusch, sen blåbärspaj och vanlijsås, ibland är de rätt bra att dom jobbar på felix alltså...

Ha de bra, ska blogga lite mer i morgon :)  puss

Ingen herrgård för mig!

Okej, jag tänker aldrig i hela mitt liv köpa ett stort hus, och ingen sån där övervakningsgrej till barnen heller!

nejnejnej, jag är aldrig irriterad.

modemgrejen är glapp så jag kopplas från var o varannan minut, de funkar inte att få hem powerdvd grejset, egenfuckingbild skickar sms hela tiden så jag har slängt min mobil i golvet nu så den inte riktigt funkar. Mamma vill att jag ska plocka ihop i mitt rum vilket inte jag vill, Våran tremänning är här och skrattar åt ALLT! Tror ni jag är irriterad idag? JAAAAAAAAAAA

Nu har jag iaf fixat så jag kan kolla dvd på datorn, smart ;) Så efter jag har ätit tänker jag lägga mig och kolla "the baby's room", vet inte om den är nå läskig, men de räcker säkert för att jag ska bli rädd. Så hör jag inte av mig igen vet ni att jag har somnat.

HA'DEEEE !

deppar ihop..

Tror det är meningen att jag ska deppa tills jag dör idag. Den som får mig på bättre humör, den får exakt VAD SOM HELST, för jag orkar inte det här..

HALLÅ!? jag sitter och lyssnar på westlife, nånting är riktigt jävla fel!!

Westlife – When I'm With You

tog oss ut en vända igår

Jag har vaknat på helt fel humör för att bry mig om nånting idag. Tycker bara synd om mig själv för att kvällen såklart inte blev som den skulle igår heller, vilket jag inte borde, jag tycker inte synd om mig själv! sånt gör jag inte.

Vi gick iallafall till Jonna en vända igår, för där va de fest. Mest sprang vi runt och bytte rum känns de som, bara för att vissa som inte borde vara där va där. Men en vända var de väl bra, sjöng lite singstar och så :) Sen kom Linn och Marcus som jag inte sett sen nyår, mer än när vi var på beat it då.

jaja, idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, de visar sig senare, nu ska jag iaf hålla hus här ett bra jävla tag!
puss

vem fixar en klassfest då? :O




Saknar min gamla klass så förbannat mkt, och jag överdriver inte!

Vem fixar en klassfest??


tråkigt

Nu är de meningen att mina planer ska ändras, men jag vet inte till vad. Mamma kan inte skjutsa mig till cattis pga snön, hon är livrädd för o köra då, så de vart ju kasst :(  antar jag sitter hemma ikväll också...

ha de, kommer igen senare

just de..

Just ja, jag glömde bort att jag skulle komma tillbaka och tala om hur kasst mitt liv är.
Mitt liv suger. Nu vet ni det :)


puss o hej på er!

brunett?

Ja just det, nu SKA jag bli brunett också. Jag sa för nån dag sen att jag är så jävla trött på blondiner, då hade jag inte hunnit tänka på att jag är en själv.. Så ja, nu ska jag bli brunett, på riktigt..... Inte "rödbrunt" som de har varit förut, utan mörkbrunt. Om jag törs...


tusen år sen, så ni behöver inte reta mig! haha


suger?

Min kväll har bestått av pizza från resturang saltvik och let's dance. Nu hör jag att utröstningen börjar igen också, men den orkar jag inte med. Inga linser orkar jag sätta i heller. Har haft mina i 3 månader och dom ska bytas varje månad, så de är lite kämpigt åt mina rödsprängda ögon..

Iallafall tänkte jag lägga mig snart. Eller kanske slå på en film när mamma och dom lägger sig. Vi får se hur trött jag är, värdelös kväll iallafall.

ha de bra, hör säkert av mig snart med nått om hur kasst mitt liv är eller så ;)...

vart är slickis liksom?

Ja de här känns absolut inte som fredag. Var är älskade slickis liksom? Har redan sovit några timmar, men är trött som satan, borde inte bli tidigt ikväll men troligen blir de så :s men fan, nu har jag missat one tree hill också.

stannar iallafall hos mamma ikväll, thanks for that! ;)

nu är de helg!

Åh nu tar jag helg! Mickis skulle hem eftersom hon drar till karlstad i helgen. Snacka om att jag får en tråkig helg :( får inte ens gå ut för henne eftersom hon troligen kommer sitta hemma och inte göra nånting ;) Men jag tror cattis kommer på lördag om inte idag, så vi ska väl hitta på nått kul. Eller jag vet inte om jag ska till henne, men får väl troligtvis inge skjuts av mamma så :s
jaja, mickis drog ju hem, och amanda och filip var inte i skolan av nån anledning? hmm.. ;) Föredrar inte att gå själv i skolan när de är håltimme på två o en halv timme, så jag drog hem och tänker inte gå tillbaka till svenskan, orkar inteee de :)

vi hörs väl sen :*

fredag om en halvtimme!

Jag tackar gudarna för att det är fredag i morgon! men vad gör jag då?

godnatt

jag gillar inte naturkunskap

Åh skit, nu är de snart prov, känns inte som de kommer funka, men har iallafall några meningar i huvudet (mobilen) ;)

kvart i två går jag till läkarstation, sen kl 7 är det beat it igen som gäller. Följer med malin, mickis, linn och amanda dit :) myyyjsigt.

Hörs i kväll, glömde datorn hemma så hinner inte blogga efter skolan :s

det kan gå illa!

KOllat klart på andra avenyn nu, så dax för duschen och sen lär jag väl läsa lite naturkunskap antar jag :( Måste få ihop 5 poäng för att kunna få ett omprov. Lyckas jag inte med det får jag inte göra provet igen förs i juni, och då är betyget redan satt, vilket betyder att det blir ett s, ungefär lika som ett ig. Usch, nu kände jag verkligen att jag måste göra de också.... :(

Nej nu lär jag ringa mickis, och då går de inte att skriva, så godnatt på er, höres i morgon! :**

fyfan va blond jag är..

Tänkte säga att det var skönt att vara hemma, men de är de så fan heller! Fryser både händer och fötter av mig som vanligt.

Onsdag, känns inte som det ska vara andra avenyn idag, men de är de iallfall, vilket betyder att jag inte kan plugga då. Jag har inte börjat än och kommer troligen inte ta mig härifrån utom när jag ska duscha, vilket i slutet betyder att jag inte kommer klara provet i morgon. Ja, de är ju inte så bra, men så är de när man är så blond..

Antar att jag återkommer .. ;) pppppppuss

heh

Snaaaart! Nån timme kvar, sen hem!! fyfan va skönt, kanske får komma hem direkt idag också, tror inte de är nå träning, göttt

Nu börjar väl svenskan snart i guess, hörs sen, pussss

världens tråkigaste dag

Snacka om kass uppdatering, men har ändå inte hänt något speciellt. När jag kom hem la jag mig och sov i tre timmar, vaknade och fördrev tiden med ingenting, väntade på pappsen hos farmor. Nu har jag äntligen kommit hem och ska ta mig in i duschen!

Ska försöka skriva lite mer i morn, men har världens prov i naturkunskap på torsdag så borde väl lägga tiden på att plugga till det. De visar sig :* Hörs i morN" godnatt!

puuuss

I skolan, håltimme som vanligt.

Nu sitter vi i skolan och som vanligt har vi håltimme. Tänkte dra till selins och äta pizza eftersom vi inte börjar förs halv 1.

Sen tror jag att jag skiter i fotbollsträningen, inge kul när de är i gymmet, sen vill jag ha någon med mig dit också, vilket jag aldrig får.. Går och simmar efter skolan ist :) Efter de funderar jag på att gå till mamma igen, VILL inte vara hos pappa!!

Nej, hörs när jag kommer hem sen.

godnatt

Hemma efter några timmar som barnvakt. Jobbiga ungar, Freja va väl till minst besvär av dom som va där. Skulle typ rida på ryggen hela tiden och sprang och lekte kull, så känner faktiskt mest för att sova nu xD bästa träningen på länge tror jag! haha

Iallafall ska jag kolla aschberg nu och se om kissie va med, haha fråga mig inte varför.. Fryser ihjäl gör jag också, är ju hos pappa.. :s Blir nog mamma snart igen!

tror de här får bli sista inlägget, så godnatt :* puss

..

Tjena! Vart inte många lektioner för mig idag, försov mig till 10 i 10, så gick väl inte till skolan förs kvar i 11 eller nått. Inte räkna jag särskilt mkt matte när jag kom dit heller, utan satt mest och klagade på hur kallt de va. Eftersom vi skulle se beat it på eftermiddan hade vi typ ingen lektion då heller, hade mentorstid i 10 minuter kanske. Beat it va bra, men tycker inte den va så suverän som alla säger :p hehe Men aa, man blir lite sugen på att bli estet! haha

Om en timme ska jag till skolan igen med Freja och mickis. barnvakter som vanligt på måndagar, efter tror jag att jag ska hem till pappa, kommer väl frysa ihjäl där hemma, bara så ni vet ;)

men hörs sen, nu lär jag försöka få på freja lite fina kläder, annars kunde hon ju inte följa sa mamma ;)

pusss


RSS 2.0