Helt ovettigt inlägg

ÄNTLIGEN HAR JAG ÄTIT BEN & JERRYS :D haha ni förstår inte hur länge jag har velat de, bara burkarna ser ju så grymt goda ut .... :p

Är helt ensam hemma, sen glömde jag elda så nu har de slocknat där och jag kan ju inte göra eld...
Spela gittar gick inte vägen, för den är mer ostämd än jadu, mest ostämd helt enkelt. Varför kan inte jag stämma den för? :(  Kanske för att jag är alldeles för omusikalisk ...

Ikväll ska jag se på tonårsliv igen. Tyckte ju inte de var så bra, men det får bli det ändå. Fast pappa och Hugo kommer säkert och säger dom ska se hockey eller fotboll eller nåtning.

Just ja, alltså, så mycket som jag skratta idag, ja det har jag nog inte gjort på jävligt länge. Nog för att det egentligen inte var nånting att skratta åt eftersom jag var sur, men det gick liksom inte att sluta. Men på gympan så fick jag ge mig. Körde styrketräning och nå bollgrej, de var faktiskt kul.

nej men gud, jag har verkligen inget vettigt att komma med idag, jag kanske kan tänka klarar i morgon :) ar en dusch nu.

kram J


Ger er några bilder från musik direkt

max och stefan, less than four
less than four, som verkligen var bäst.

I am so med
I am so me som lyckades komma på en andra plats, bra gjort!

kommer ej ihåg v
Kommer inte ihåg vad dom hette, men dom var iallfall rätt läskiga när dom sprang omkring där med maskerna :s och hon som sjöng såg ut som hon hade kramp eller nånting.

sandra och johannes
Sandra och Johannes, dom var duktiga. Skönt med lite lugn musik mellan all hård rock och deth metall.


Treva, vinnarna av länsfinalen i musik direkt. Dom var duktiga, men jag tyckte ju att eftersom dom var dom enda som spelade covers, så skulle dom inte ha vunnit. Men jag sitter inte i juryn och fick inte bestämma, så that´s life.

Japp, sen har jag väl ganska många bilder från kupolen och från bussen, men dom kommer säkert slumpvis då och då istället :p

kram J

lite pömsig idag

Usch vad trött jag är! Jag har varit så trött hela dagen, har bara legat i soffan och sett på ton disney. Har inte ens varit ut en enda gång. Eller egenrligen har jag ju det eftersom jag kom hem efter 12 inatt, men de räknas ju inte direkt.

jaha, nej inge läxa vart de heller. Fy på mig, men jag är verkligen hur trött som helst. Och sen har jag hur ont som helst i magen så jag skulle helst vela ligga med en vetekudde på magen och stoppa i mig tusen panodiltabletter. Skulle inte vara nånting att skylla på egentligen.

Jag vill shoppa, hitta så himla mkt snyggt igår på kupolen men har ju typ inga pengar. Jag behöver jobb!! :p

nej, blir nog inge mer skrivande idag, så jag får säga godnatt.

kram J

Godmorgon

Idag sov jag riktigt länge. Det var längesen jag sov till 1 på dagen, men jag var ju ganska trött på bussen hem, sådet var inte så konstigt att jag somna som en stock när jag kom hem.

Igår var det faktiskt riktigt kul. Less than four fick inget pris nu heller, men jag tycker fortfarande att dom var absolut bäst. I am so me kom två och fick en bok, sen var det Treva, som spelade folkmusik som vann. Dom var väl duktiga, men jag tycker inte om sån sorts musik, så jag vart lite besviken.
Nu tog jag iallfall massor av bilder, och dom ska jag hinna lägga in innan det blir fel på minneskortet igen.

Idag ska jag göra klart en rest som jag har haft i flera månader. Nämligen existensiella frågor i SO. Sen kemi också hade jag tänkt. Det blir säkert inte som jag hade tänkt mig, men jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och bli klar. Det är inte kul att vara efter i ett ämne, eller rättare sagt ha IG i ett ämne vilket jag har just nu i So.

Nu vet jag inte vad jag ska dra till med att skriva, så därför får de va slut nu. kommer lite mer senare idag.

kram J

Rockkarusellen

Som sagt var jag ju till Falun igår. Hann inte skriva nånting för det vart lite mycket att göra efter skolan innan jag skulle åka, sen kom jag hem vid 2 och var kanske trött, så de vart inget. Men jag får försöka förklara hur det var istället då. Vi fick iallafall åka med fulaste bussen dom kunde hitta. Ledsen att säga detta alla leksandsfan, men det var leksandsbussen. Men hur som helst var den ju varm och skön på dit vägen så det var ju skönt. Vi kom fram vid 20 över 7 nångång tror jag, och då gick vi till arenan där dom skulle spela. Där fick man ju lov att hänga av sig jackan och i den hade jag min kamera så det vart inga bilder, drygt att gå och hålla i de hela kvällen. Lina Hansson startade kvällen med sina tre låtar. Skitbra, hon fick även tredje pris så det var väl fler än jag som tyckte hon var bra, tjej från Vansbro, det är bra det!
Less than four som jag hejade på gick inte vidare alls. Då vart jag sur. Haha nejdå, men jag tyckte faktiskt dom var bäst av alla och sen fick dom inte ens ett litet pris. Istället vann nått metall band för att dom hade bra låtmaterial och bästa framträdande. Hm, var de för han slet av sig tröjan eller? Nej, dom sög.
de slutade 11, och jag vart totalt helslut, kunde knappt stå upp, så det var skönt att sätta sig i bussen tänkte jag, men sen kommer vi dit och det är svinkallt. Jättemysigt. Skönt att tillslut komma hem och krypa ner i sängen.
Tyvärr så fick jag ju lov att ställa alarmet idag också. Så det vart ingen sovmorgon hur gjärna jag än ville det. Utan idag så blir de buss till borlänge och cozmoz. Final i musikdirekt. Vi får hoppas Less than four vinner idag iallfall.
Ja juste, jag glömde ju säga att mitt sällskap i går var Malin, lilla sötnosen. Sen titta väl min lilla elin förbi några gånger, stackarn hade inte ätit nått sen 11 på dagen sen när hon åt en yogurt så fick hon så ont i magen att hon knappt kunde stå upp. Tur hon har sin Robin som tröstar henne, och mig :) hihi

Nej, nu lär jag åka till mamma. Har ju sminket kvar där för det ville jag inte ha med mig till Falun. Så nu ska jag dit och hämta det, sen åka till farmor och sminka mig. Sen lär jag ta ut pengar också .. Få se om det kanske blir lite shopping på kupolen innan cozmoz.

Nej, nu får de vara nog för denna gång. 

kram J

Kortis

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och plågsam torsdag. Det är nästan bara dryga lektioner, alla utom Hemkunskapen. Orkar inte prata om skolan faktiskt, finns ingen ljust med den nu....

Kom hem från träningen föör nån timme sen, och fyfan vilken träningsverk! Ingen lindrig bana Emma hitta på heller. Har ungefär 20 blåsor på händerna, så jag kan knappt ta i nånting ju. Men de var kul ändå, Amanda är ju äntligen med igen :D

Japp, i mon är det fredag vilket innebär Falun och rockkarusellen. Askul blir de! Men min älskade lilla Malin, om på riktigt , de var typ flera år sen jag gjorde nånting själv med henne. Så äntligen.

Sen blir det lördag, och då bär det av till borlänge på musikdirekt också. Heja fram alla kända band. Hoppas ju mest på Less than four. Men I´m so me är asbra dom med !

Nu vill jag sova. Så vi hörs i morgon

kram J

Våffeldagen

våffeldagen och lilla freja

våffeldagen betyder våfflor med jordgubbar och grädde. Fast jordgubbarna var sura så de vart vanlig sylt efter en våffla ändå.
Så sur som jag var på Ulla idag har jag nog inte varit förut. Hon är för gammalmodig för att vara lärare i dessa dagar. När man inte klarar ett prov brukar man ju vanligtvis få göra ett omprov eller kanske ta det muntligt om det inte är så mycket poäng som saknas. Men heter man Ulla så ska de göras som en hemtenta istället. Det var liksom bara 3 poäng jag behövde, kund ejag inte bara ha fått svara på frågorna muntligt då? Iallfall så var det antagligen sista dagen för inlämning idag, men kunde hon inte ha påminnt oss förra lektionen då da? För hon hade antagligen sagt det för 3 veckor sen. Så nu fick jag IG i det också. Känns verkligen superbra...
Visst borde jag ha tagit ansvar och gjort den där inlämningen direkt, men nu gjorde jag inte det så. Jag får väl på sätt och vis skylla mig själv.
Idag gjorde vi allafall nationella. Jag tyckte det gick bra just när jag satt där, men när vi fick gå så vart jag jätteosäker, men vi får hoppas att det var den första känslan som stämmer. Fick skriva en uppsats om något val typ, så för mig vart det om gymnasievalet. Men jag är inte så bra på att skriva på engelska, med gramatik och sånt.

Är de nått bra på tv:n i kväll? Det vore ju bra om det inte var det, för då skulle man kunna göra lite kemi, det vore ju bra om jag blev klar med hemtentan iallfall.

Sen är det såhär att jag tänkte åka till Falun på torsdag också och ge Less than four lite stöd. Dom behövde visst det, eftersom det är publikröstning. Så kom igen allihopa, nu åker vi dit och ger dom vårt stöd!
Jag måste bara fixa sällskap först....

Nej nu vart det ett ganska långt inlägg ändå, det trodde jag inte.

kram J

Världens bästa kusin

Juste, Amanda är hemma äntligen! Världens bästa kusin som har varit borta i fuerteventura i hela två veckor och kom hem typ 4 i morse, så jag trodde ju knappast att jag skulle få se henne idag. Men hon kom på volleybollen så jag fick se henne ! Och nejfan, hon var ju inge brun heller .. ljugpotta

j o a
VÄLDIGT GAMAL BILD, MEN FAN VA BÄST DU ÄR.


slut med volleyboll...

å Nu är jag hemma från volleybollen äntligen. Sista gången tror jag, för jag är inte så intresserad. Tycker inte jag lär mig nånting och har ju öndå hållt på nu i några månader. Så nej, ska de spelas volleyboll så ska de spelas på riktigt.

Istället håller jag och mickis på att försöka starta ett bandylag för tjejer. Vi tänkte från börjagn bara spela lite på skoj utan tränare och kolla vilka som är intresserade. Om vi är nog många, så ska vi väl försöka få tag på nån som möjligen skulle vilja träna oss. Vet inte riktigt vem det skulle kunna vara, men vi får väl leta och höra oss för.
Om nån som är intresserad skulle råka kolla förbi här kan ni ju kanske anmäla intresse med en kommentar? :)

Japp, idag är det ju våffeldagen, och jag har inte fått en enda våffla :( Kanske man är snäll och steker några senare ikväll, till andra avenyn kanske ? vore inte helt fel.
Och i mon är det nationellaprov i engelska igen. Men jag tror inte det är så krångligt att skriva en uppsats faktiskt. Tänker kolla igenom papprena vi fick förra veckan, det kan ju vara en bra idé.

Och till helgen då? Jag tänkte åka till cosmos på lördag och se finalen i musikdirekt. Det är väl på lördag? hah
Jag ska iallfall ha med mig Cattis och Elin Hansson (fick lov att skriva efternamn för annars känns de som elin snabb.)

Ja, jag har väl inte så mycket mer att säga. Eller Grattis till Elin och Robin :)  Det kan jag säga att det trodde jag inte, men ni är grymt söta tillsammans, så grattis igen :)

nej, skriver senare igen.
kram J

ingen vanlig måndag

Måndag måndag måndag, ja som vanligt ungefär. fast bara två och en halv lektion för min del.

Nu sitter jag och kollar på spårlöst. Kul att se, men inte ett favoritprogram direkt. Det där nya programet "tonårsliv" börjar ju om en kvart eller så, det ska jag absolut se. Verkar jätteintressant. Hoppas jag får se det för mamma bara, jag menar ifall inte hon ska se nånting annat, de är inte alls lika kul att sitta uppe själv och se på tv. Och nu ser jag ju nånting också. Var iväg till Borlänge och gjorde en ny synundersökning och köpte nya linser för ett halvår. Så nu ska jag väl iallfall klara mig ett bra tag.
Det vart inte mycket shopping eftersom det snöade så grymt mycket. Ja det där låter ju lite konstigt kom jag på.. men mamma hatar att köra bil när det snöar och därför fick vi lov att skynda oss lite så vädret inte skulle bli mycket sämre. men jag hann köpa ett par jeansleggins. ÄNTLIGEN! Ja jag har ju velat ha såna så himla länge. Dom var fina också, det vart inga blå utan ett par grå/svarta, så jag är riktigt nöjd. Tänke prova en jacka också, men hann ju som sagt inte.

Imon kommer älskade kusin hem :D Jag är så sugen på att träffa henne nu, och jämnföra mig med henne, hoppas hon inte har blivit brun alls .. ;D haha

Nej, nu ska jag se klart på tvn, vi synes

kram J

Musik direkt

Sådär då var jag hemkommen från musikdirekt. Och jag är riktigt glad över att less than four gick vidare! Dom var absolut dom bästa. Men I´m so me var också bra. Båda gick vidare så det var ju bra. Jag hade riktigt roligt där iallfall, och tog en massa flumkort.

Nu ser jag på beck så jag har inte riktigt tid att skriva. Det kommer ett inlägg plus lite bilder i mon efter skolan :)

godnattkram från J

Tack gode gud

Det blir musikdirekt idag ändå! :D Tack amanda och sandra för sällskap!
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Få se om det möjligen kommer ett till inlägg innan jag går iväg.

kram J

Godmorgon

Godmorgon. Jag vaknade nyss pågrund av Hugo som spelade nått fotbollsspel med högt ljud på tv, plus att han och Lucas alltid skriker som om dom vore värsta kommentatorerna. Han fick en arg blick av mig på vägen ner och då vart han tyst. Men det gjorde ju inte särskilt mycket för då hade jag ju redan gått ner.

Och det snöar ute. Vilken lycka... Nej åh jag hatar snö, jag vill ha 30 grader varmt eller nått så man knappt kan vara ute om man inte ligger i och badar. Nu törs ju inte mamma skjutsa mig till borlänge i mon heller, för hon hatar när det snöar, så slutar det inte snart så måste jag fixa annan skjuts. Då får faktiskt pappa ställa upp.

Nej, jag har inget att säga just nu, så det får bli ett inlägg senare.

kram josefine

Nu är det gjort

Som sagt, nu är det gjort, igen. Håret är blondt igen. Känner mig lite som en apelsin skulle man kunna säga, men jag vet att det inte är så oranget. Får man använda silvershampoo ett tag så blir det nog bra.
Mammas hår vart också bra. Lite ljusare bara precis som hon ville ha det. Så det var ju kul med lyckade färgningar för en gångs skull.

under färgningen                                mamma väntar på att få ta ur färgen.
   Jag färgas blond                           mamma väntar på att ta ur färgen

Mitt resultat blev:
mitt resultat efter färgning 
ganska dålig bild, men jag ville inte ta framifrån eftersom jag rest ut sagt såg förjävlig ut, denna får duga.
Mamma har jag inte fått nått resultat på än, men det kommer antagligen lite senare.

Det vart såklart inge Cattis i kväll heller. Mamma fick mig att stanna hemma. Varför ska vi nog inte prata om. Så istället blev det en hemmakväll med tacos och tv och kortspel med mina älskade syskon. Ibland är dom iallfall älskade.
Hugo och Lucas skulle såklart försöra allt med sina jävla påsar efter godiset. Men det vart ju ganska snygga kort tills jag kom på att det faktiskt var riktigt äckligt och skrek åt dom att sluta. Det tog ett tag men tillslut lyssna dom ändå på mig. Storasyrran har alltid rätt vet ni ;)
Här är den ABSOLUT FULASTE BILDEN jag har på min mobil just nu! :hugo flantar sig med en plastpåse



Nej nu ska jag nog gå upp och läsa lite i boken jag fick av mamma för nån vecka sen. Har inte hunnit långt, men känner redan nu att den blir bra. "Tjänsteflickan" heter den och är skriven av Josephine Cox. Ett boktips!

I´m going blond.. Igen

Halloj. Piggare än vanligt vid den här tiden, sitter jag nu och käkar en banan och sjunger lite för freja. Ska snart ner på byn med mamma och systrarna och köpa hårfär både till mamma och mig. Så senare idag blir jag blond igen.  Träningen stog jag över också. Kände att träningsverken nog skulle få gå över lite. Plus att det inte är nå folk där typ när det är handbollsmatch också. Så det fick bli en stå över idag. Men på torsdag kör jag självklart på som vanligt :) Och jag har fått mina linser då också, så det kan ju vara skönt att se nånting.
Hur det blir med Cattis ikväll vet jag inte. Mamma är vrång och tjurskallig och säger att hon inte hittar dit, och att fråga mig är ingen idé, för jag har världens sämsta lokalsinne. Hoppas att pappa kan skjutsa mig, för annars vette sjutton hur jag ska göra. Jag vill inte sitta hemma.

Nu ska vi iallfall gå ner på byn som sagt. Men det kommer ett inlägg senare. Kanske bilder på både mammas och mitt hår.

kram Josefine

Bandyturnering ;)

Halloj. Hoppas allt är bra. För min egen del känns det tomt på något vis. Man skulle ju vilja veta vad det är man saknar.

Fredag och bandyturnering. Den gick ju åt skogen som det brukar göra för oss. Det gick bra i början, men på något konstigt vis som iallfall inte jag fatta, så kom vi på en sistaplats. Men det var pris ändå så det får man väl vara glad för ;) Sen var det så att jag faktiskt fick pris för snyggaste målet av tjejerna. Det var iallfall totalt oväntat. Kanske ska tillägga att det var på en straff jag gjorde mål också, så jag är nog aningen stolt ändå.
Efter bandyn gick jag med Cattis och Elin till gymmet. Tränade lite magmuskler,ben och rygg, men man var ju lite slut efter bandyn ändå, så det vart inte så länge. Men skönt ändå att sätta sig i bastun ett tag. Och efter det, så hungrig som jag var då har jag nog aldrig varit. Det har inte blivit mycket mat idag.

Men nu sitter jag i varje fall hemma hos mamma. Funderar lite på hur jag ska göra med träningen i mon. Eftersom det är handbollsmatch så kommer nog inte så många vara där ändå, och med tanke på den träningsverk jag har redan nu så tror jag att jag står över jag också. Vi får se hur det blir.
Jag åker i allfall till Cattis i mon efter 4 nångång. Om mamma kan skjutsa mig. Men det måste lösa sig. Det var ungefär evigheter sen jag var dit sist. Usch

Sen har jag gjort om bloggen. Den var för mörk innan. Så vill jag inte ha den, men jag har inte nog med tålamod för att sitta och skriva in massa koder och skit. Vi får se, jag ska kolla i mon om jag hinner ändra nånting.

Men nu ska jag kolla lite på blocket. Vi ska nämligen skaffa en ny kanin eftersom den andra antagligen har blivit överkörd.. Det är en anledning till att det är tråkigt att bo nära vägen :( 
Men dom vi har kollat på tidigare idag var verkligen JÄTTESÖTA. Så får hoppas det blir en sån. Mamma köper den i smyg, Roger får alltså itne veta nånting. Haha

Nej vi syns.

kram josefine

Prinsesstårta, eller vad vet jag?

Godkväll, jag vet klockan är nästan lite för mycket, men jag känner att jag måste skriva. Det var så länge sen. Plus att det nog har hänt lite saker.


För det första, det är den 19 mars vilket betyder att lilla Josefine har namnsdag. Grattis till mig och alla andra som heter Josefine och Josefina. För ja, det är ju egentligen Josefina som har namnsdag, men vi som har e eller slutar med n har ju ignen namnsdag så det får bli den 19.
Vi bakade iallfall tårta på hemkunskapen, så det vart ju liksom som en namnsdagstårta bestämte vi i våran grupp.

Och sen är det så här, som ni säkert har hört från mig några gånger, så är jag ju inne på typ, 3 månaden? på mina sista linser, och tront ni på fan att en av dom hade gått sönder i morse? Jodu, så pappa fick ringa Borlänge med en gång och försöka få en tid så tidigt som möjligt. Trodde man kanske kunde få idag eller i morgon, men nej, jag får klara mig helgen ut. Fick en tid på måndag eftermiddag.
Bandyturnering i morgon för 9orna. Hur ska det gå då? Jag som knappt såg fotbollen på träningen idag, hur ska jag då kunna se en bandyboll. Haha ja vi får se hur det går.

Och sen på tal om fotbollen, (jag känner hur jag bara skriver ihop allting, men nu får det bli så) efter den hade vi ett litet föräldramöte om cuper och nya träningoveraller och lite sånt. Vet inte riktigt hur det blev, men det blev säkert bra.
Men jag vet inte riktigt hur det blir med spelandet för min del. Mitt knä är ju inte som det ska. Jag hoppas verkligen inte att jag ska behöva stå över. Det är klart, jag skulle verkligen behöva ett litet brejk, innan jag bara tuppar av av läxor och träning som står mig ändå upp till örona. Men slutar jag träna så kommer jag ju att må ännu sämre. Dålig kondition är ju verkligen ingenting jag vill ha, plus att om jag inte tränar så kommer jag ju antagligen inte få vara med att spela så mycket matcher. Så nej, det är INTE ett alternativ.
Usch vad jag ska behöva dras med alla dessa problem. Tror även att jag har astma. MYSIGT! Nej,,,

Jaja, klockan slog precis 23:00 så det är dagt att sova. Håll tummarna för oss i bandyn i mon. Hoppas verkligen att det går bra !

Dålig rubrik I know, men jag visste inte vad jag skulle hitta på idag, så de fick bli som de blev.

kramar josefine

Match i Smedjebacken

Jahapp, då var man precis hemkommen från Smedjebacken. Lite besviken kanske eftersom vi förlorade med 5-3. Men visst hade dom en STOR fördel som spelat på så pass stor plan, jämfört med berghedens lilla gympasal. Det går absolut inte ens att jämföra. Så vi gjorde det rätt bra ändå, sa även deras tränare.
Men gud så fult dom spela. Vifta med armarna och drog i tröjor och sparkades och allt möjligt. Jag satt och tänkte på en sak mitt i matchen, när man fick lite vila. Är man inte rädd för att göra illa nån? Jag är livrädd för att jag ska sparka nån så dom typ gör illa sig eller tackla omkull nån så dom tappar luften. Jag vill spela fotboll, och inte Rugby eller nått.
Men sen kom jag på en till grej, jag försöker ju inte göra illa nån, men märker jag att dom inte alls är försiktiga, utan helt och hållet skiter i om dom bryter bena på en, då kan jag tackla omkull dom, för då förtjänar dom inte annat. Då vore det nästan lite roligt om dom åkte omkull och tappa luften för nån minut.
Sen har jag fått en blodblåsa på samma tå som jag har blånagel på.
Nog snack om det.

Ikväll blir jag hemma ändå, skulle iväg egentligen, men jag orkar inte efter matchen. Så istället ska jag sitta hemma med pappa och se på beck, och äta upp chipsen som jag inte hann äta igår kväll. Det blir väl mysigt. Skönt också när inga syskon är hemma.

Förresten så vann ju marlena, eller hette hon så? melodifestivalen igår. Helt fel enligt mig, men jag verkar inte kunna det där med schlager. Jag tyckte ju att Caroline of ugglas skulle vinna ...

Nu ska jag hitta på något annat.
kramar josefine

Melodifestivalen by my self :(

Allt bra?

Jag har missat bloggen några dagar nu, vet inte varför, har nog bara inte orkat med datorn över huvud taget.

Jag bytte ju som sagt från mamma till pappa i onsdags efter gymmet (som för övrig var skönt, men kanske inte nog jobbigt, ja, gymmet alltså), så nu sitter jag i vardagsrummet här som är nymöblerat. Vet inte om jag kan säga att det är bättre än tidigare, men det är absolut närmare till tv:n från soffan, och det är ju bara bra för mig . haha
För allvarligt, jag ser nästan ingenting. Har inte bytt linser på typ 2  ½ månad nu (man ska byta efter en månad), och det är ingen vits att köpa nya för jag måste göra en ny undersökning. Och nån undersökning har jag inte tid med just nu. Vi får se, jag måste ju göra nånting åt det i allfall.

Hahah, just nu sitter pappa och pratar sprit med mig. Först fick han lov att fråga mig om han fick ta en eller två klunkar av nått skit han hade. Och jag fick väl lov att vara snäll och säga ja, när han för en gångs skull ska ut på nånting. Och då förklara han för mig att det han drack faktiskt var gott, jämnfört med allt annat som man nästan fick kväljningar av. Så då fick jag ju lov att i allafall lukta på det, men jag behövde inte smaka om jag inte ville, haha. Ja han är nog redan lite full. Men nu åker han i allfall. 
Nej nu kom han igen, för han glömde snusdosan. hah herre gud. 

Just det, jag har ju klippt mig också! Har äntligen blivit av med allt det slitna, och det är inte alls mycket kvar nu, men jag är faktiskt ganska nöjd ändå. Ska se om jag kanske kan slänga in en bild också :)

Sen finns det inte så mycket mer att säga. Kommer sitta här själv hela kvällen eftersom pappa drar ut, Elvira sover hos Madde och Hugo som vanligt ska ner till grannarna. Så jag ska se på melodifestivalen, äta chips och dipp, walters och dricka partysoda. Det blir säkert mysigt får vi hoppas. Annars ringer jag väl efter sällskap.

Ha nu en trevlig kväll, och inga dumheter ;)

kram josefine

snö,slask, is & fis

Man skulle nog kunna säga att den här dagen har varit mycket mer händelserik än gårdagen. Jag känner mig ganska duktig. Idag har jag tagit mod till mig, och tagit åt mig en ganska stor roll i vårshowen. Hoppas jag vågar bara, jag är nog inte en sån teaterapa när jag väl står på scen, men vi får väl se.

Det blev som sagt gym med Malin efter skolan idag. Fast innan hann jag hem till farmor och fick lite mat i mig. Ingen träning utan mat i magen inte.
Hennes pappa var med oss en vända, så nu vet vi på ett ungefär hur alla maskinerna där nere funkar, fast de var ju inte så komplicerat egentligen, bara jag som är så feg så jag hatar att göra fel inför folk. Så nu vet jag och slipper göra fel nästa gång. brabra
Det blev ju ganska bra träning till skolan idag också. Skjutsade Elvira på postcykeln i snö,slask och is, så mjölksyra i bena, de vill jag lova att jag hade. Men de är väl så de ska vara. Vill man ha muskler så får man jobba för dom.

Nu har jag bytt vecka också så jag är hemma vid pappa. Håller på att frysa ihäl för han har inte eldat på hela dagen förs nu, så de kommer ju ta ett tag innan de blir varmt. Men det är ju som vanligt, de är alltid kallt här. Våran den där  värmepumpen har varit trasig sen vi köpte den och dom har fortfarande inte kommit och lagat den, och de har väl gått typ ett halvår i alla fall. Det är ju ganska dålig sörvis (stavas?) ?

Jag fick en ny burk från Clearly gone idag. Fast denna gång blir det kapslar och itne pulver. Men det lite konstiga är att jag ska ta 21 (!!!) om dagen. Eller jag kunde ta typ 15 istället för att jag har hållt på ett tag, men Hugo som ska börja nu måste ta 21. Det är ju ganska många, så de blir kanske lite jobbigt. Vi får väl se hur det går.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla lite på Lie to me.

kram josefine

Bastu är väl bland de skönaste?

Bastu är väl bland de skönaste som finns?
Ingen inlägg igår, de kommer nu istället.
Simning var de som gällde på gympan igår. Riktigt med tärningsverk har jag nu dagen efter. 6 vändor med bara bena tog verkligen, och sakta gich det också. Men det går, det är bara att kämpa på. Det allra skönaste med hela dagen var att vi slutade efter gympan, så vi som inte åker med bussen kunde alltså sitta kvar hur länge vi ville och basta. Jag och Elin satt väl där i typ en halvtimme.

Nu tar vi om idag istället.
Finns inte så mycket att berätta, men det är tisdag och som vanligt volleyboll.
Ska jag vara ärlig är de inte särskilt roligt, och heller inte särskilt drygt, så de ger ju inte så mycket, men visst, de är ju en kunskap att kunna spela volleyboll också. Vi får se hur länge jag fortsätter, det finns ju ganska många själ till att sluta...
Men nu är jag i allfall hemma. Har fortfarande inte hunnit in i duschen, för mamma har inte fixat varmvatten, men jag tror de börjar bli någorlunda vart nu. Men går jag in i duschen nu, så kommer jag nog att missa början av mästarnas mästare som börjar om 10 minuter, och de vill jag ju inte.

Och i mon blir det gymmet med Malin. Skönt, de kan jag behöva -.-

Jag har faktist inte mycket mer att komma med idag, så vi säger hejdå, jag återkommer kanske.

min lilla prinsessa (:

min lilla prinsessa är duktigast på att springa

Hjälp mot finnar eller svårare acne...Clearly gone

För ett tag sen så var jag till läkarstation. Anledningen var att jag hade fått nån typ av "knölar" i kinderna. Samtidigt som det vart ungefär som små finnar utanpå. jag ville ju såklart inte ha det så, så vi gick dit för att kolla om man kunde få nån medicin eller nått medel mot det. Men det han skrev ut till mig funkade inte alls bra, så efter två månader slutade jag använda det. Då bestämde jag mig för att kolla lite på internet ifall jag kunde hitta nått mot acne. Det var då jag hittade Clearly gone.

Clearly gone, min räddning
Detta var min räddning.
Nu har jag använt detta i kanske 2 månader, och seriöst jag har inga knölar kvar, och knappt några finnar heller. Det är så skönt. Det är verkligen någron jag skulle rekomendera till alla som har stora eller små problem med huden.
Här har ni en lista på saker som detta ska hjälpa mot.

  •  Huden blir mindre oljig/fet av sig
  • Huden får mer lyster och blir finare av sig
  • Orenheter och pormaskar försvinner
  • Porer blir med tiden mindre
    Du får heller inga biverkningar står det på sida, och det stämmer bra, iallafall för min del.

Du kan köpa medlet antingen som pulver som blandas med vatten eller saft t.ex. Eller kapslar eller flytande. Själv har jag flytande.

Nackdelar:
Ja, det brukar ju finnas nackdelar med det mesta, och även med detta. Nackdelen är att pulvret (har inte testat de andra) smakar inte alls särskilt gott. Det är verkligen inte det lättaste att svälja. Men som dom säger, vill man vara fin får man lida pin. Man behöver ju itne hålla på hela livet.


SPANIEN !

Dåså, då är jag äntligen hemkommen från både hockeymatch och barnkalas. Lite jobbigt är det allt att bara stå hemma i köket vid moster och Ebba, och bara vänta på att få åka hem.
Matchen gick alldeles utmärkt för VAIKs del. 4-1 mot Björbo. Brorsan lyckades sätta tre stycken av målen, så jag fär väl lov att säga att han är duktig.
Det blev promenad både dit och hem, och vägen dit var det solsken och ganska varmt faktist, visst kom det lite snö, men det var bara "myssnö", som jag skulle kalla det. Men det var annat när man skulle hem. Storm skulle jag nog kalla det, och att gå i motvind resulterade i rinnande mascara OCH foundation. Ja, jag såg inte sådär jättevacker ut.
Under matchen vart det iallfall ganska mycket prat med Sandra. typ, om vem som var snyggast utav Hugo och Zac Efron. Kan ni kanske gissa vem som tyckte vem? hahah (för er som inte kunde så tycker jag SJÄLVKLART Zac) Men även om en massa annat. Jag längtar efter sommaren och fotboll HUR MYCKET SOM HELST nu.

mums på han

Amanda med familj dom lyllosarna, visst åker dom till Spanien i natt. Klockan 02:00 drar dom till Arlanda, och tar flyget till Fertuventuna (stavas?)
Förstår ni allvarligt talat hur mycket jag kommer att sakna henne? Amanda är som för er som inte vet det min kusin, men ska jag vara ärlig är vi som syskon. Jag kan prata med henne om exakt allt. Och som alla på fotbollsträningarna vet så retas vi ju jämt med varandra också. Jag kommer sakna henne så... åhj....  Ja, jag är ju ganska avundsjuk också. Men det borde typ alla vara.

Jag har hittat min kamera också. Så nu kan jag ta lite bättre bilder. Men nu ska jag titta på Zoey 101 eller vad de heter.

kram josefine

Hockeymorgon

Godmorgon. Sovit gott?
Det har jag, och snart går jag iväg på hockey. Ska möta upp sandra där så man har nån att prata med under matchen. Efter matchen åker vi på kalas till min lilla kusin Ebba-Lisa. Jag har gjort en liten spargris till henne som hon kan spara sina pengar i. Självklart lägger vi i ett litet startbidrag också.

ja den här lilla sötnosen ska sitta på spargrisen och vakta hade jag tänkt mig. Den pysslade jag ihop med mamma igår eftermiddag.  
här har ni en liten sötnos som ska sitta på spargrisen och vakta pengarna, typ.
hon vart ju inte så himla snygg eftersom jag fick lov att göra ett eget ansikte, men hon diger gott.

Nej nu måste jag dra på lite mascara så jag inte ser helt död ut.

kram josefine

Filmstjärnor

Här har ni vår berömda film från vanånättar.



FRÄMLING
medverkade gjorde, Josefine Svensson,Mikaela Forsberg,catharina Ehlin,Elin Hansson,Elin Snabb,Ida Windahl,Sanna Holm. + några fler som jag tyvärr inte kan namnet på.

För er som inte vet vem jag är.

Jag vet, jag har inte en anda bild på mig själv, men nu kommer några.
Jag har beslutsångest. Jag vill ha tillbaka mitt ljusa hår, men jag vet inte riktigt. Svara gjärna vad ni tycker om ni skulle råka titta förbi.


Smällare i mars?

Nu sitter jag nere i köket, precis hemkommen från en snabb promenad runt byn. Det är allt riktigt skönt, när man väl kommer ut. Jag velar alltid i typ 7 år innan jag tiillslut följer med mamma ut. För de känns typ som om de ska bli så himla kallt och att man inte ska orka för man har så "himla ont där och där" . Men när man tillslut följer med så är det ju så skönt. Huvudverken som har setat i sen efter träningen försvann efter en tablett och promenad, så tänker man på hur skönt de har varit alla andra gånger så orkar man nästa också.

När vi kom till hängbron så stog de två "vuxna" killar där och sköt smällare. Jag vet ju vilka dom är, och jag kan säga att jag nog alltid har varit rädd för dom. Dom är typ 25 år och står där och skjuter smällare när de går förbi småbarn, och hundar och allt möjligt. Och när vi var på väg att gå förbi så tände dom på en smällare, och mamma fråga om de var lugnt att gå förbi, alltså så man inte skulle få en smällare i röven, då skulle man ju få en jävla fart. Och då sa han; jajjemen, helt lugnt och skratta, och precis då smällde den och de typ kom massa gnistor eller vad man ska kalla det åt alla håll. Mamma vart så jävla förbannad så hon typ skällde ut dom och sa att dom var sjuka i huvudet, man kan inte smälla en sån där precis när det kommer förbi två människor med hund och vagn typ. Dom verkade bli ganska rädda för henne för dom gick iväg en bit innan dom smällde igen.
Förresten, man får väl inte smälla smällare när som helst? Och det på grund av HUNDAR med mer kan bli rädda. Så smäller dom där idioterna av en precis när de går förbi en hund. Åhh så jävla sjuka i huvudet.

Idag blir de melodifestivalen. jag tycker det är grymt dåligt iår, men det känns ändå som om man bode kolla. Så jag ska ligga i soffan och tycka lite halvt synd om mig själv som har träningsverk. Vi gjorde väl typ inget som var så hemskt jobbigt, men ändå har jag träningsverk så jag knappt kan stå på bena. Lite jobbigt, men det är skönt att tänka att man blir starkare efteråt.
Sen tänkte jag lägga mig lite tidigt så jag hinner upp till hugos match i mon. Det är sista matchen så då lär jag väl kolla. Jag tror jag skrev det i förra inlägget, men strunt samma.

Nej, nu ska jag nog ta och leka lite med lillasyster som bara kryper omkring på golvet och letar efter någon att leka med.

kram josefine

Acrobatik är icke nått för mig o Cattis

God eftermiddag allihop.
Vill ni veta en sak? så mycket som jag har skrattat idag på gympan, så mycket har jag nog aldrig skrattat i hela mitt liv. Vi var bara 6 personer på gympan, eftersom resten var på hjärt- och lungräddning eller sjuka. Anna(gympalärarn) kom innan och sa att vi skulle hålla på med acrobatik. Det lät inte så himla lockande först eftersom mickis typ har tacklat omkull både mig och ida så jag hur jävla ont som helt i knävecket. Men seriöst, de var hur jävla kul som helst. Vi skulle göra en sån där parkullebytta. Det gick åt hellvete för mig och cattis först kan jag säga, haha Men jag tog tillslut mod till mig och slängde mig över och då gjorde hon också de, så de vart riktigt snyggt tillslut. Plus att David fick oss på film just då också, så de var ju riktigt kul haha.  Och sen hjula vi och stog på huvudet. Ja de var riktigt roligt, men mest för att vi bara var 6 stycken tror jag. och för att vissa personer inte var där och förstörde allt ;) haha nej, så får man inte säga. (btw, såg ni att jag för första gången på den här bloggen gjorde en smilegubbe nyss, helt otroligt, jag som annars missbrukar dom totalt)

Som ni kanske vet är det ju fredag idag, och det innebär helg. Denna helg hoppas jag att det ska bli mycket gjort.
Jag har som vanligt fotbollsträning i mon kl 12:00. Sen bär det anragligen av till järna för att kolla damernas volleybollmatch. Hoppas bara jag hittar in i myrbackas gympasal. Vi får väl se. Efter det, ja, då ska jag nog till Lindesnäs och för första gången i mitt liv ställa mig på en snowboard. Jag anar att det kommer gå spik rakt åt hellvete, men de är värt ett försök, jag har velet prova så länge. 
Förresten har jag inte vart till hunflen en enda gång i vinter, jag har inte ens sett ett par slalom skidor iår, och jag är faktist inte så sugen på att åka heller. I hunflen känner man ju typ alla så där blir man väl utskrattad om man skulle ställa sig på en snowboard också, så de är väl enda anledningen till att man åker till Lindesnäs.

Söndagen ska jag iallfall försöka ägna åt läxa, men jag drar även ner på Hugos sista match för sesongen. Jag har kanske vart på 3 av alla hans matcher i år så jag lär väl ta mig ner på den sista.

Förresten så är vi typ klara med skoltröjorna nu. Det enda som behövs är att skriva i namnet på baksida sen skickar vi in beställningarna på måndag tror jag dom sa. Hoppas vi hinner få allas namn på måndag också, de vore ju tråkigt att inte få vara med.

Nu ska jag nog ta och kolla efter lite kläder igen, de har jag typ gjort hela veckan, jag önskar verkligen jag hade lite pengar...

kram josefine

Slarvigt

goddag, goddag, nu sitter jag hemma vid mamma i den nya soffan med en värmekudde på magen. Ni fattar säkert varför. Pappa väckte mig vid 11 ungefär i morse tror jag. Jag fatta aldrig varför så jag struntade i det och somnade om. Men han gav ju inte direkt upp. halv 1 kom han igen och sa att jag var tvungen och gå upp för dom skulle på hockey och jag fick lov att pallra mig upp och äta frukost och packa.
Att komma till mamma var väl inte så positift, hon är hur sur som helst. Man får typ inte säga emot nånting. Men jag är så lättirirriterad just nu, så jag är väl inte mycket bättre själv.

Just nu känner jag mig inte alls duktig. Jag skulle skriva so hela dagen idag, och kanske lite fysik tänkte jag. men tror ni jag har gjort det eller? Nej såklart inte. Jag får väl skylla på mensverk, men nej, de går inte. Ursh på mig. Så här får man inte göra.

Ska se One tree hill nu, sen gossip girls, vi får se, hoppas de kommer ett inlägg till, eller kanske inte, borde använda tiden till läxa. Äsch.

kram josefine

RSS 2.0