I´m off!

Nu börjar vi göra oss klara, men det låter på beja som vi ska stanna vid karlstad inatt? Hmm, jaja hur som helst åker vi nu. Jag har dator med mig och bloggar när jag kommer fram! :) Puss o kram!

vart ska jag sova?

Tjenare! Nu sitter jag hemma vid mami. Har flyttat hem. Skönt och ha mat hela tiden o så kanske, men annars vill jag tillbaka till söderåsen. Har ju inte ens ett rum hemma vid mamma längre, utan sover oftast ute i husvagnen. När de blir kallt är de väl meningen jag ska dela rum med Hugo och Lucas som knappt är här iofs, men ändå, jag är tjej och vill väl ha ett eget rum liksom. Vet inte riktigt varför Beja fick ta mitt rum, men lät som var för att jag inte var hemma så ofta, men de är för tusan inte hon heller?? jaja
iallafall så har jag nu bestämt att jag ska fixa i ordning i garderoben/skrubben kalla det vad ni vill som finns uppe. Den är pytteliten, men kan nog bli ganska mysigt. men då lär vi fixa värme där inne på något vis. Tänk va roligt o tapetsera o greja haha!

Nej, dags o lägga sig kanske, lär upp i morn och packa, sen drar vi vidare till västkusten ;)  Sov gott allihop!

shopping!

Har ju lovat lägga upp bilder på det jag köpte sist i borlänge. Har inte alla grejer här, utan visar lite då och då ist då ;)


Bikini från hm! överdel 129:- underdel 99:-


skor från scorett 200 :-

 


så duktig så!

Sådär ja! Nu har jag nära på fått undan alla mina grejer, så nu ska jag bara dammsuga och allt sånt där skit. Snabb jag är ;) Och jag blir bara mer och mer sugen på att dra iväg till strömstad! Fick sms från mickiz som undrade om de blev av nå och om vi skulle ses, blir skitkul ju! :) Men hoppas för guds skull att vädret är bättre där än här... hm jajja!

haha, inte lite irriterande att pappa är inne på min spotify heller, låten avbryts hela tiden! Suck! Lär skaffa ett eget jävla konto till han på nå vis..

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag

Jag saknar jocke nu, och ska vara utan han en vecka till...

godmorgon, lika sent som vanligt!

Åh nej, nu vakna jag sådär jäkla sent igen! illa.
Snart ska jag skynda mig hem till kim, och få mina pengar. Sen lär jag väl hem hit igen och plocka ihop alla grejer, för i morgon åker jag ju till strömstad och på måndag kommer maria hem igen vilket betyder att jag lär flytta hem.. Tråkigt men sant.

jaja, ska skynda mig klä på mig och sen ta cykeln ner till city ;) puss o hej!

regnet står i backen!

De blev aldrig ner och handla, regnet slog sig till ro i vanå och inte var de lite heller. Synd man inte har körkort.. Men efter ett tag blev det uppehåll så åkte till mami som hade lagat köttbullar och åt där istället. De var riktigt gott, huuur länge sen som helst som vi åt egengjorda köttbullar! haha som om nån bryr dig liksom? höhö

Nu ska jag snart åka till kim, för där befinner sig nu mikaela, få se vad vi hittar på. vi får höras och synas senare! :)

bestulen på 120 och en cigarett...

Nej vet ni vad, nu tror jag de är dags att börja göra nånting åt den här dagen, har ju legat här på soffan sen 8 i morse! Lär ta mig upp och få på mig kläder, sen laga lite mat. Har ju ingenting hemma, så lär väl åka och köpa köttfärsås eller nått... Lite senare kommer mickis hit och spenderar dagen med mig, de blir bra tycker jag :)

Just det, vill ni veta en sak? För några dagar sen, närmare bestämt i söndags blev jag bestulen på 120 kr här hemifrån, och en cigg tog dom också som mickis hade på bänken. Asså, antingen är vi dumma i huvudet och inbillar oss, eller så har någon alltså varit in i lägenheten på morgonen när mickis och jocke låg och sov och jag var i hulån och spelade fotboll. Kan någon verkligen vara så dum? Tro mig, jag kommer alltid låsa dörren i framtiden....

hatar åskan!

Åhj jag är redan vaken! Jocke åkte precis iväg, han ska till Norrland eller vatusan han sa, och då vakna jag och hör åskan, så nu är de inte möjligt att somna om. Kunde inte finvädret ha fortsatt några dagar till? Nejdå, ska bli skit såklart.

Ska iallafall försöka somna på soffan nu, för än ska jag då inte upp! hoppas ni sover gott iallafall! ;)

I´m going to London!

Vill ni veta en hemskt rolig sak? Klart ni vill, jag ska till LONDON i oktober!
tro mig, jag har inte varit längre än till norge/finland så detta blir kul! Jag och lillasyrran åker med faster
och Pärla dit i fyra dagar. Sweet, ska äntligen få komma iväg på något :D


LONDON - de blir! haha

I´m going to London!

Vill ni veta en hemskt rolig sak? Klart ni vill, jag ska till LONDON i oktober!
tro mig, jag har inte varit längre än till norge/finland så detta blir kul! Jag och lillasyrran åker med faster
och Pärla dit i fyra dagar. Sweet, ska äntligen få komma iväg på något :D


LONDON - de blir! haha

Jag är tillbaka på blogg.se

halloj, nu är jag här igen! Det är bara sån jag är, gillar att byta från olika bloggplatser liksom ;) haha
Tänker välkomna er med lite bilder!






Efter två riktigt trevliga dagar i Malung under dansbandsveckan!

RSS 2.0