7. vad jag skulle göra om jag fick en miljon.

Ja,  tappa inte hakan nu, men en skönhetsoperation skulle jag göra. En bröstoperation. Varför? Ja varför ska jag gå och må dåligt över nånting resten av livet för? Spelar faktiskt ingen roll vad andra tycker om den saken, det tycker jag att jag bestämmer själv. När jag sa det till min farmor blev hon lite förbannad, och då vill jag inte veta hur mamma skulle reagera. Men slutpratat om det, det finns bra mycket pengar kvar efter den operationen. Så ja, jag skulle shoppa järnet efter det och så skulle jag dra iväg till solen såklart. Skulle säkert inte vara särskilt snål heller, bra att veta liksom ;)

Så ja, vem ger mig en miljon nu då?


resultatet:


lite blondare, lite bättre. Enligt mig.


impulsfärgning!

Blir impulsfärgning av håret nu. Tror ni jag fixar det själv? Hoppas det...


nuvarande färg, gult o jävligt..


hemma från skolan

halloj! Eftersom jag tror att magsjukan sitter i så är jag hemma nu, även fast jag borde vara i skolan. Imorse var jag så yr i bollen när jag började göra mig i ordning så jag fick lov att lägga mig igen, eftersom jag inte visste om det kunde vara en början på skiten så stannade jag hemma. Mina knäppa kompisar vill inte att jag kommer i morgon heller eftersom dom inte vill bli smittade, men jag vill så gärna följa med klassen till borlänge i morgon! Vi ska dit och titta på nån särskola, vore ju jättekul! Vi får helt enkelt se hur det mås ikväll. Jag har bara haft magsjukan en gång i hela mitt liv även fast resten av familjen haft det fler gånger, så jag är inte så lättsmittad.

Iallafall så ska ja väl inte hem til martin ikväll då, utan får hålla mig inne. Kanske baka nånting, syrran gjorde mig lite sugen på och fixa ihop nånting. Men tänkte iallafall ta kort på sakerna jag köpte i borlänge nu när jag har en kamera :)

Vi hörs senare, ni vill väl veta vad jag skulle göra om jag fick en miljon? ;) puss


en alldeles normal dag

Hejsan hoppsan, sitter hemma vid pappsen nu och  bara väntar på att jag ska få magsjuka. Mamma, roger och freja har lyckats fått det, och jag har ju varit där ett litet tag iallafall. Enligt mor så skulle jag ha varit kvar där för att inte smitta dom som sitter här hemma, men känner att om jag inte har smittats så har jag ingen lust att bli smittad heller.

Har haft en mysig kväll/natt hemma vid martin, och en trevlig stund på selins med magnus. Fick min efterlängttade pizza, en åt upp 2 bitar innan jag var tvärmätt.. Imorgon blir de simning med katta om jag hittar min bikini, bränna bort några kalorrier... hehe

Ska hoppa in i dushen fort, sen blir det läggdags så jag hoppar upp pigg och glad till skolan i morgon! Ska dit tidigt och göra lite psykologi med magnus till hjälp.

Godnatt

6. typ av killar jag faller för

Tänkte att eftersom jag inte har nånting för mig så kör jag på med en punkt till, jag har ju missat nån dag så.

Hm ja, utseendet på killar är egentligen inte så noga, men jag drar mig absolut inte till killar som är överdrivet utseende fixerade. Eftersom jag själv inte är så modemedveten så vore de hemskt om jag hade en kille som klagade över att mina byxor inte är så snygga typ :D haha. Annars vet jag inte riktigt vad jag drar mig till för killar, typ, byers? haha. När jag tänker efter har jag väl typ bara varit med massa såna? hehe.

Men ja, utseendet är inte det viktigaste tycker jag, huvudsaken han vågar visa sina känslor för mig och kanske drar på sig nå snyggt när de är nå speciellt så är jag nöjd :) Eftersom jag redan har min dröm så behöver jag inte tänka så mycket!

M


5. Nånting jag vill ha mer än nånting annat just nu

hmm jaha, jag säger nog pengar. Det är så jobbigt att inte ha råd att göra nånting. Jag vill till exempel åka bort, långt bort dit det är varmt o festa och sola hela dagarna. Men det går inte, för jag är luspank. Kan ju knappt unna mig en pizza ju....

ändrade planer

Kvällen blev såklart inte så som den var planerad. Lite tråkigt för det var längesen vi gjorde nånting allihop. Men iallafall så ska jag gå hem till älskling och spendera kvällen där istället. Har ingen vidare lust att sitta hemma iallafall.
Väntar bara på mat, kött, potatis och brunsås, mums!

Vi hörs i morgon godingar. Pusshejs!

4. mina mål/ drömmar/ önskningar

jahapp, första riktigt svåra punkten.. Jag hatar att skriva om drömmar och liknande. Men jag kan iallafall börja med några mål jag har för tillfället.
Som jag har sagt förut så är jag inte sådär jätteduktig och aktiv i skolan. Har inget läshuvud och dåligt med motivation. Iallafall så har jag som mål att gå ut gymnasiet utan ett enda IG, och det vet jag att jag kan fixa. Sen har jag vissa ämnen som jag bestämt mig för att dom ska vara högre, typ idrott. Det är ett mål. Ett annat mål jag har är att ta körkort så fort som möjligt såfort jag fyller 18. Känns som det är så pass viktigt så att jag vill fixa det på en gång.

Drömmar och önskningar då.. Ja som ungerfär resten av hela världens tonåringar önskar så vill jag såklart ha massvis med pengar i framtiden, men samtidigt skulle jag inte vilja vara stenrik och lat. Jag vill ha ett bra jobb så jag lyckas tjäna lagom med pengar. Och en annan dröm är väl att få flytta ifrån sverige till ett varmt land, eftersom jag hatar att frysa. Men jag känner mig ganska säker på att det inte kommer hända, kommer aldrig klara av att bo så långt ifrån resten av familjen. Men man kan ju alltid hoppas på det blir många resor iallafall, för jag vill hinna se mycket också.

Annars då.. I dagsläget önskar jag bara att jag får ha det så pass bra som jag har det i fortsättningen också. Att jag och min familj blir frisk och att jag bara behöver umgås med människor jag tycker om.
Sådärdå.


portugal ska jag besöka en dag.

godmorgon

Magnus väckte mig runt 11 tror jag för att hans skjuts var påväg. Han fick sova över efter våra festligheter igår. Efter min resa till borlänge som jag faktiskt hittade en hel del billigt på så gick jag och magnus till selins och gjorde idah sällskap en vända. Men som vanligt blev vi utslängda vid 11, så vi gick hem till idah och spelade ölspel med henne, herre min skapare vad vi skrattade! Tänk att man kan ha så roligt på bara 3 stycken! Dock deckade älsklingsidah runt 2, så då gick jag och magnus hem istället. Väckte nog hela huset när jag skulle ha in en madrass i mitt rum till magnus, inte fick den plats heller och de är ju förståeligt med alla kläder som ligger där inne.

Iallafall så hade jag en jättebra dag. Idag ska jag äta tacos med några underbara människor tänkte jag, vi får se hur allting slutar :) Färga håret ska jag också göra, vilken färg det blir får ni nog se sen, törs inte säga :D

Pusshej!

SKOLDAGS

Godmorgon godmorgon! Sitter i ett litet grupprum med mickis och väntar på resten av gänget som är uppe och äter. Om en halvtimme är det dags för engelska och efter den drar jag iväg till borlänge med syrran. Tänkte faktiskt inte shoppa särskilt mycket för jag är väl inte särskilt rik just nu, men följer som sällskap iallafall.
Kvällen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera. Antingen ska jag hem till martin, om han vill det. Blir det inte så så ska jag med mina goda vänner ut på party. De va ett tag sen det hände nånting kul, så de är väl på tiden nu tycker jag.

Men som sagt så får vi se, börjar med borlänge iallafall, puss på er!

3. min favoritårstid och varför

Min favoritårstid är absolut sommar. Vilken årstid det än är så går jag alltid och längtar efter värme och ledighet. På sommaren händer det alltid mer, mer fest och roligheter liksom. Vi slipper dra på oss vinterjackor och lager på lager. Brunbrända kroppar, och åhhhh. Finns väl inget bättre än att ligga på en brygga och sola och bada eller? Kan jag aldrig tro. 30+ eller 30- ? Inte vidare svårt att svara på om ni frågar mig helt enkelt.


skolaaaaaa

Hejhopp! Sitter i skolan för mig själv medans dom andra har lektion. Jag har håltimme till kl 2 idag eftersom företagsekonomin var inställd, så vet inte vad jag ska pyssla med. Martin vägrar ju komma hit iallafall :s

Idag blir jag barnvakt hela dagen till lilltjejen, iallafall till kl 8, efter de tänker jag gå hem till martin varesig han vill eller inte :))

Ni får väl ha det så trevligt, så ska jag läsa lite bloggar som jag inte gjort på tusen år. Pusshej!

helt galet

.. att jag saknar min pojkvän, att det ska vara så jobbigt. Får vänta ända till fredag på han...

Har haft den segaste dagen den här veckan idag tror jag. När jag kom till skolan i morse så hade helena och sandra redan traskat iväg dit vi skulle hörde jag en liten fågel viska, och feg som jag är vågade jag inte gå efter eftersom jag inte riktigt visste vart jag skulle. Sen är de ju lite pinsamt o komma sent också när nån ska vara snäll och prata för oss liksom... Så jag stannade kvar i skolan, satt och spelade kort med mig själv, tills magnus skrev att jag skulle gå till OK för S och H var där. Så fick väl sitta en o en halv timme och lyssna på hur dom har de på SHRA.... skoj...
Resten av dagen har de bara varit flum. Idah blev lite grinig på mig när vi spelade kotten för att jag är så dålig förlorare, och älskar att jävlas när jag vinner, kan väl inte jag rå för?? :o haha

Nu har jag suttit på samma ställe ända sen jag kom hem ungefär, så är nog dags att lägga sig nu. Duschen orkar jag inte med så de får bli i morgon bitti, kan nog behövas så jag vaknar till.

ha en trevlig natt allihop, hoppas ni drömmer om mig :)) puss

2. en person du vill träffa nu

Tycker det var tråkigt att det stog en person jag vill träffa nu, för egentligen är de min hääääst jag vill träffa, som försvann för några år sen, evitis.. Jag har ingen person som jag saknar så där jättemycket, men eftersom jag inte sett min martin nu sen i måndags (haha sjukt längesen liksom), så säger jag nog att det är han jag vill träffa nu!

ingen bild har jag på han heller så de blir ingen..


en månad är väl inte så himla illa till att börja med.

Hm just ja, sånt här brukar vara viktigt att tala om. Jag och min pojk har varit tillsammans en hel månad idag faktiskt. Känns som jag har känt han myyyyyyycket längre faktiskt. Tror aldrig jag har mått så bra med nån tidigare. Jag brukar inte hålla så bra koll på datum och sånt, men ja, jag kan väl lika väl skriva det här så ni har nånting att läsa :)

jag älskar dig gubben ♥

mina skor!

Gaah va nöjd jag blev med skorna! Inte trånga, men kanske lite hårda, de är ju förståeligt, och en klack som de låter lite mycket om för min smak, men jag kan absolut leva med den! Supernöjd är jag :)) Ska bara gå in dom lite nu, medans mina rocky roads stelnar i kylskåpet, för är faktiskt klar med det också :D dutti tjej!

mandis, här får du en länk också eftersom du var gullig och länkade mig! :* pusss



Gick inge vidare och ta kort men..


Mums med rocky roads!

Hejhopp! Som en del verkade lägga märke till igår så la jag aldrig upp första punkten direkt. Jag hann inte med eftersom jag blev så frusterad när jag kollade igenom bilder på mig själv, hur i helvete har jag sett ut?? haha. Jag var ju tvungen o springa till skolan så Magnus skulle slippa vara ensam också. Sen blev de inge mer blogg på kvällen heller eftersom jag hamnade hemma vid Martin. Gjorde då inte mig nånting ;)

Idag har jag iallafall varit ute nästan hela dagen känns de som. Vi började dagen i ishallen men några från klassen, vissa ville väl helt enkelt inte åka. Vi som var med hade iallafall jätteroligt, och det var inte så kallt heller faktiskt, antar vi rörde oss lagom mycket! Skidor på eftermiddan var däremot ingen höjdare enligt mig. Jag kan verkligen inte åka. Flera meter efter dom andra kändes de som jag var hela tiden, och när dom sen sa att vi skulle köra tunnelkull och norsk fylla ville jag helst lägga mig på backen och dö faktiskt. Men var iallafall med och jag och Magnus lyckades med världens snyggaste vurpa, åh herre min skapare säger jag bara, skapligt med hjärnskakning jag fått.... hehe Men ja, norsk fylla var iallafall ganska kul, tog bara ungefär en kvart innan jag fick på mig skidorna efter 10 varv :)

Nu kommer pappsen snart och hämtar mig, för jag sitter hemma hos farmor och farfar och myser. Ska hem och göra rocky roads, men först ska jag och mammsen till OK och hämta ut MINA SKOR som äntligen har kommit!!

Vi hörs sen också, puss på er älsklingar :** ;)

bild av dig själv + 10 fakta


hah, söt tjej!

1. Jag skulle egentligen ha hetat Petronella, tur pappa fick vara med och bestämma..
2. Jag ogillar verkligen vintern så mycket så skulle göra vad som helst för att få bo i tex Australien..
3. Jag blir nästan aldrig kär på riktigt
4. Jag är kär på riktigt nu.
5. Ormar skrämmer liver ur mig.
6. Spindlar är inte heller något vidare, men andra insekter går ganska bra.
7. Jag älskar hästar, och ångrar sjukt mycket att jag slutade rida.
8. Jag har haft världens underbaraste häst som hette Evita.
9. Jag har grått fult nagellack på mig, men ska ta bort det snart.
10. Jag önska jag var bra på att åka skidor, eller iallafall kunde stå på ett par.

ny lista!

Godmorgon folks! Sitter och funderar lite på listan såhär på morgonkvisten. Tror jag bryter den nu, för dom punkterna som är kvar var inte så intressanta. Kanske dom vore intressanta om jag visste vad jag skulle skriva på dom, men jag har faktiskt ingen aning. Nästa till exempel är mitt favoritminne? Ja, inte vet jag, jag har nog inget sånt.

Istället tänker jag börja med en annan lista som jag snodde från paow! Börjar redan nu med första.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

-

Känslor lär vara det värsta som finns, jag tror jag blir tokig..

jävla p-stav!

Hejsan hoppsan. Jag gick upp vid 10 i morse och städade mitt rum. Nu är jag sugen på och möblera om lite också, så ska väl springa upp och göra det. Den här dagen är inte den bästa. Jag är så sjukt less på den där förbannade p-staven så snart river jag ut den helt själv. Ena dagen har jag mens, andra inte, dagen efter mens ingen, sen kan det ta slut i några dagar så kommer de igen. HUR KUL SOM HELST... nej.
Ska iallafall gå upp och möblera om lite nu då, ska visa lite bilder sen, så bloggen inte blir såååå tråkig :)
pusshej!

Går hem till älskling!

huuvudet mår liiiite lite bättre nu, så ska bege mig till martin nu och se på film antar jag :) Magen mår ju fortfarande kasst, men går bra så länge jag ligger still :) Listan får uppdateras i morgon istället!

ha en trevlig fredagkväll, så hörs vi i morgon :) natti!

Har beställt hem nya skor!

Hard Rock Boots SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Från nelly, 399:-


sjukling!

hejsanhoppsan. Sitter nere i köket och ska snart ta och laga lite mat. Idag får de bli tackos eftersom jag var så himla sugen på det när jag kom hem från skolan. Mår inge vidare, utan är snorig, ont i halsen, yr i huvudet och sen mensverk på det, har väl mått bättre liksom :p Så ikväll blir det en lugn kväll, ska ligga hemma och se på tv, möjligtvis tillsammans med martin, få se om jag orkar ta mig till han eller han till mig.

Men ja, nu ska jag ta mig lite glass, sen ska jag göra lite mat och så. Efter de ska jag försöka göra en punkt ur listan också! :) Puss så länge!

nattinatti

Hejsan. Jag kom alldeles nyss hem från gymnasiemässan på skolan. var där och pratade om vårat program. Sa väl inte så himla mycket, men verkade vara fler nu iallafall som var intresserade.
Hade bara en lektion idag som började klockan 2, så jag sov kvar vid martin inatt istället för att gå hem. Det är mycket mysigare hemma vid han också, mest för att han är där!  :* iallafall, hade som sagt en lektion så efter den så gick jag och magnus hem till lisa och åt lite och spelade kort, innan vi sen drog till skolan igen. Känns som en väldigt värdelös dag, men såna får  väl också vara ibland.

Nu ska jag iallafall äta upp min lilla röra som jag fixade nyss, sen skka jag ta tag i pluggandet ett tag. Har såklart provi morgon, skoj liksom. Godnatt!

16. min första kyss

Nr 15 var mina drömmar. Och jag känner att jag inte orkar skriva om det. jag vet inte riktig vad jag har för drömmar. Så jag hoppar över den och går direkt på punkt 16, min första kyss.

jag var 14 år, så gick väl i 8an. var ju som jag sa förut väldigt blyg när jag var mindre, så pojkvänner var jag väl livrädd för, haha. Blev iallafall tillsammans med A som var ett år yngre, men ända gångerna vi umgicks med varandra var i skolan. Min första kyss fick jag iallafall vid mitt skåp, och ja, jag vet inte riktigt vad jag tyckte om de.. haha. Va ju inte direkt sådär romantiskt, både hans och mina kompisar stog en halvmeter ifrån oss och glodde. Mja, jag minns inte så väl, var iallafall inget märkvärdigt. Jag och A var ihop i 4 månader ungefär.

japp så var det med den saken.

Dobbar skulle nog inte vara fel.

Hejsan hoppsan. Min kväll spenderades med mickis och idah. Mickis kom hit och åt fruktsallad med mig. Vi kollade lite gamla bilder och gick sen hem till idah och gjorde henne och hennes pilska katt sällskap. Var nog de värsta jag sett.... haha Bacardi var såklart hemma också sötnosen! Efter promenaden hem är jag inte de minsta trött. En fin vurpa lyckades jag också med såklart. Det där som kallas dobbar skulle nog inte vara helt fel, hehe.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt och jobba med matte, men hur de brukar bli med det vet jag väl, inte vidare bra brukar det gå. Men som sagt ska jag verkligen försöka! Efter skolan ska jag simma med mickis och katta, va längesen nu, så behövs verkligen. Och bastun och skitsnack är ju de bästa nästan!

Nej, nu ska jag inte stri mer. I morgon ska jag berätta en saga som jag berättade för mickis på vägen hem idag. Ha en trevlig natt!
puss

fruktsallad, mums!

Åhj, jag som tyckte jag hade en någorlunda bra dag idag. Men eftersom jag tänkte stanna hos mamma den här veckan så slutar den såklart lika som den gjort i alla jävla år jag varit här. Jag får skit för nånting jag egentligen inte rår för, istället för att gubbjäveln bara ber om hjälp. Men jag är så jävla trött på och hjälpa folk som ändå bara klagar. Tack för uppskattningen jubelidiot.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Ska väl strax ut och gå en vända och rensa tankarna. Kan inte finnas nånting skönare, synd att det är så slaskigt och äckligt bara. Tror jag börjar med att göra en fruktsallad! Mums

14. vad jag har på mig idag

Svarta jeans, vitt linne och oversize tshirt och sen en grön huvtröja. Mina fula uggs är på också eftersom de är så halt så man nästan inte kan gå ute. Sen har jag väl svarta jackan jag fick i julklapp. En sjal också eller hur de nu stavas. Ja nu vet jag väl inte om jag hade mycket mer synligt på mig. Vill ni veta hur underkläderna ser ut också? Synd för de blir inge..

Börjar bli lite trött på tråkiga punkter nu faktiskt. Tjarå!


13. den här veckan

Var ju passande att jag skulle skriva om veckan på en söndag, eller hur?
Mja, den här veckan var ju första skolveckan efter jullovet. har blivit alldeles för lite sömn och skippat lektioner alldeles för ofta, men de blir bättre, alldeles säkert redan till nästa vecka. Har haft många trevliga dagar med mina bästa vänner, fikat på lokstallet, varit hemma vid idah och pratat skit och ätit mat, träffat martin har jag också gjort nån dag, blir väl inte lika mycket när jag måste till skolan. Annars har jag inte gjort så mycket den här veckan. Tänkte gå på fotbollsträning, men körde på hemma istället. Helgen spenderades hemma vid Idah och på selins och sen hos norrlands-jonas. Martin har sovit hos mig hela helgen också, jag som inte trodde han vågade ;) haha
japp, de var denna vecka de, nästa kanske blir lite mer spännande, iallafall ska jag försöka göra lite mer.

tjarååå


massa minus ute

Precis kommit hem efter en kall timme runt jugranen i saltvik. Frejsa fick sjunga sin favoritsång prästens lilla kråka, och så fick hon en godispåse från tomten. De va lite dåligt plogat runt så jag tror närapå alla höll på att bryta fötterna av sig, jobbigt.

Eftersom det inte blev en alldeles för lugn kväll igår så ska jag sitta hemma ikväll och bara ta de lugnt, fast Martin kommer hit och gör mig sällskap. Vi får väl kolla tv eller nånting. Hatar att det är vinter. Finns ingenting att göra om du inte är ute och festar känns de som. Kanske om du är 10 år och tycker det är jätteroligt att leka i snön, men jag tycker inte det är någon höjdare. Åhh vad jag vill ha sommar, och va underbart med ett nio veckors långt lov från skolan. Jag behöver lite sömn tack!

Ska iallafall laga mig lite mat nu innan älskling kommer hit. hejsvejs!

12. min handväska

Då var det sags att visa er min handväska. Är inte så mycket att se skulle jag säga, men antar jag lär visa er ändå. Det är mycket som jag vanligtvis inte har i väskan just nu, men de beror på att jag var ut igår som sagt, är lite skillnad på grejer helger och vardag för mig iallafall.


*plånbok
*parfym
*hårspray
*massa papper från skolan
*försvarets hudsalva
*kamera
*laddare till telefon
*dove lip care
*repairing day lotion
*nagellack
*godis
*ramlösa
* tetracyklin
*plastmuggar
*USBminne
*tamponger
*ibumetin


dålig bloggdag, sorrrrry

Halloj, tar punkt 12 idag, har inte riktigt haft tid idag om man säger så. Sitter hemma vid Idah nu efter en kväll på selins. Jag och mehmet är tillsammans tydligen... heh
Snart ska vi dra vidare på fest, ska väl försöka ta mig hem någorlunda också, få se hur de slutar. I morgon ska jag dansa runt julgranen i saltvik med lillungen också, så lär väl hinna vakna tills dess.

Puss ha de bra allihop, vi hörs i morgon :))

Inge julgransdans

Hejsanhoppsan, dagen har jag sovit bort och nu är jag inte ett dugg trött när de faktiskt är dags för sängen, nejdå såklart inte! Idag har jag typ inte gjort nånting i skolan faktiskt, så fattar inte hur jag kan vara så trött. Försökt att planera en idrottslektion, men vet inte alls vad jag ska hitta på. Har nån förslag får ni gärna komma med dom, jag behöver hjälp! :)
Skulle egentligen ha dansat ut granen i medborgarhuset med Freja, men eftersom jag slocknade så blev det ju inte så. Istället gick jag hem till Martin när jag vaknade, men pappa hämtade mig kanske nån timme efter så hann knappt med och se han, så nu sitter jag och saknar han lika mycket som innan... Imorgon blir de ju som sagt en utgång, sen barnvakt hela helgen så får se om jag får tid till nått annat.

Nu ska jag strax kila in i duschen, sen ska jag försöka somna igen. Puss och godnatt på er!


11. mina syskon

Nu har dagen min syster väntat på kommit, jag ska skriva om mina syskon.
Mitt första syskon blev lilla Hugan, eller ja Hugo. han föddes på valborg 1995, jag var alltså ca 2 år då så jag minns ju inte riktigt hur det kändes att bli storasyster första gången. När Hugo blev 3 år och jag var 5, kom Elvira till världen, den 6 Januari hade hon turen och bli född, det kommer hon väl inte dock inte fatta att de var tur förs hon ska fylla 18 eller 20, haha. Både Hugo och Elvira har samma mamma och pappa som jag, dom skilde sig när jag var 8, så Elvira var bara 3 alltså.
Båda mina syskon är idrottsnördar, båda håller på med fotboll, Hugo håller även på med hockey. När han inte är på träning så är de fullt ös ute på gården eller på våran lilla fotbollsplan när grannarna kommer upp och spelar. Helt galna. Elvira är mer för friidrott, även fast hon inte håller på med det just nu. Elvira är den systern som kallas för Beja också, till er som inte vet det. Hon har ett 20-tal smeknamn och det är väl ingen som riktigt fattar hur hon har fått dom, vi har kallat henne beja hela hennes liv så, haha.
Efter att mamma och pappa skilt sig så bor mamma med Roger, som är pappa till mitt tredje syskon Freja. Freja föddes 2008 den 4 april, så hon är inte så gammal. Jag var ju 15 när hon föddes så jag minns faktiskt hur de kändes på ett ungefär när hon kom till, jag var helt överlycklig, samtidigt som jag tänkte att det nog skulle bli jobbigt när hon är så pass yngre. Men det blev inte jobbigt, det är helt underbart roligt faktiskt, och en väldigt bra förberedelse om jag själv ska skaffa barn sen liksom, jag har ju på sätt och vid varit med och uppfostrat henne.
Roger hade också 2 barn innan han träffade mamma, så Lucas och Linnéa som dom heter har jag ju också spenderat många år av min barndom med, dock pratar jag inte med nån av dom nu, mer än att jag kanske säger hej till Lucas nån gång ibland. Synd, men jag kan inte göra nånting åt det verkar det som..

Mina syskon kan vara världens plågor, och i många lägen har jag velat sälja dom, eller helt enkelt skänka bort dom. Men i många lägen tänker jag om och vet att dom betyder så otroligt mycket för mig, och jag älskar dom av hela mitt hjärta. Vad vore jag utan min som jag kan prata om allt med nu för tiden? Och utan min syster, skulle ju inte ha någon att reta gallfeber på. Det vore inte lika roligt utan er. ♥


duschen är världens bästa ställe

Hejsan. Hoppade precis ut ur duschen för andra gången den här kvällen, kände att jag behövde de. Duschen är världens bästa tankeställe, älskar att stå där och gå igenom hela mitt liv. Tur inte varmvattnet tar slut så himla fort... hehe

Idag skulle ju vi som sagt meka med bilar, men de blev inte så mycket mekande, utan vi fick se när dom bytte däck och hade i luft i de eller nått, så de var ingen vidare hård dag. Dock jobbade jag på som sjutton på svenskan, och är äntligen klar med svenska A. Var rätt kämpigt med den där jäkla svenskan på slutet, fattade verkligen ingenting, men gick ju bra iallafall. Nu är de dags o börja på B, vilket inte heller känns så kul men. Iallafall fick jag ledigt på onsdag förmiddag av Helena, men ska till skolan och prata med massa nior som ska välja gymnasium. Prata inför massa folk är inte min grej, men jag har väl inget större val.

På fredag tänkte jag mig en liten utgång, ska på hockey först, sen får vi se vart vi tar vägen. Är ju barnvakt lördag morgon, så får inte bli försent. Det ska jag väl se till att fixa, duktig som jag är. Tänkte hinna med att sola en sista vända nu också för nån månad. Ska börja äta mina jäkla tabletter igen och får ju inte vara i solljus. Inte för att dom hjälper, men värt ett försök till kanske, bara jag slipper de här och kan se mig själv i spegeln som normalt folk igen så. SUCK

Nu ska jag gå upp och fortsätta fundera lite få se om jag lyckas somna, är inte de minsta trött.
pusshej iallafall, hörs i morgon!


ångrar att håret rök gör jag också... fan


10. det här har jag på mig idag

Esprit tröja från kollektion
svarta jeans med skinndetaljer från gina tricot
klocka från ur&penn
raggsockor som älskade farmor stickat.

Världens tråkigaste outfit, men lev med det, vi är i deppiga perioder.


men åhh, tjusig bild.... haha


hos världens bästa idah!

Hellu! Jag sitter hemma vid Idah nu och ser på halv 8 hos mig med henne och mickis. Vi tänkte vi skulle ta och sätta igång lite med plugg o grejer, men de blidde ju inge. Istället lagade vi mat, världens goaste köttfärsås. Snart ska jag väl ta mig hem till pappsen, och då tänkte jag lägga upp inlägget till listan, så kika in igen sen! :) puss så länge!

fika är alltid mysigt

Tackar med hela mitt hjärta alla nya läsare som verkar ha fastnat här för att ni tittar in, och alla andra såklart, så gulliga så! :) ♥

Idag var en jobbig dag. Jag kom sent till skolan. Jag var deppig och trött hela dagen, och jag har inte ätit riktigt mat sen klockan 6 igår kväll.. Eller jo, jag åt väl när jag kom hem nyss såklart, det förklarar varför jag fick så jukt ont i magen! hehe

I skolan tog vi en massa kort till våran hemsida. Vet ärligt inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser dom som vi tog i gympasalen, jag ser helt ärligt hemsk ut, men jag antar att jag får leva med att hela världen får kolla på dom sen, jiho va kul.. Efter skolan så gick jag med mina underbara vänner till lokstallet och fikade. Ingen latte idag, utan fick bli varm choklad istället, nästan ännu godare ju! Och en äppelkaka, mumma. Gick hem till Idah en vända efter de och fortsatte prata skit om folk som förtjänar de och fick sen skjuts hem av pappsen. Har vräkt i mig massa mat som sagt nyss så jag tror jag lär gå o spy snart, fast förhoppningsvis klarar jag mig. Blir duschen och godnatt istället.

I morgon ska jag meka med bilar, jag sandra och helena. Wish me good luck, de är nog de tråkigaste som finns, och de kan bero på att jag nog är sämst i världen på sånt där.. hehe

Nattinatti, och puss på min underbara martin som är bästat i världen efter mig. KYSSS


9. min tro

Ehehe tro mig, drog av världens suck när jag såg vad det stog på listan idag. Tro? Jag har ingen tro, iallafall inte om vi pratar om de här med hur fan vi kom till. Gud tror jag inte på för 5 öre, big bang? no way. Faktiskt bryr jag mig inte så mycket heller. Varför måste man tänka så mycket för? tycker vi ska vara glada över att vad som än hände så blev vi som vi blev och dom flesta trivs väl bra med det. Jag vet att jag trodde nånting förut för nått år sen, som faktiskt lät ganska logiskt, men den teorin har ju såklart blåst bort med åren... Hm, ja inte vet jag. Och som sagt, inte bryr jag mig heller. I morgon blir de en liiite roligare punkt iallafall :)) hehe.

 

jani.


8. ett ögonblick

jahapp, jag har upplevt mååånga ögonblick i mitt liv såklart, så hade verkligen ingen aning om vad jag skulle välja, men kollade runt lite på youtube eftersom jag inte har några bilder på farmors dator och hittade styggaste videoklippet med mig och cattis som någonsin kommer att existera. va väl en dag för nått år sen när vi var lite rastlösa och bestämde oss för att toka lite. På med singstar och fram med utklädningskläder. Så kul som jag hade då är tveksamt om jag haft nån annan gång :p hahaVi avslutade kvällen med mys i husvagnen, massa flöööt och bra film, precis så som det ska vara :)
Saknar världens bästa cattis, känns som vi aldrig hittar på sånt här roligt längre. PUSS PÅ DIG BRUDEN


Cattis har de blonda svallet och jag har... grönt?  hm


äntligen

Sitter hemma vid farmor nu. Nyss varit och solat en halvtimme, men gymmet känns alldeles för jobbigt idag eftersom de va väldigt tröttsamt slutet av dagen, heh.
Ska hem till Martin sen tror jag, beror på om han lever, han är nämligen inte inne på facebook, och nörd som han är är han alltid det annars :) Så fånt vi se hur de blir, skulle väl egentligen ha varit hem till pappsen idag och så jag får med mig kameran till skolan i morgon, och kanske vore kul med andra kläder, märks väl hur de blir.
pusshej

Världens bästa klass, förutom mickis som förstör stämningen.




första dagen i skolan

Godmorgon gott folk, sitter i skolan med mina underbara vänner och pratar skit och dricker kaffe, precis som det ska vara en måndagmorgon ;) Första lektionen börjar klockan 10 så vi har nån timme på oss att prata färdigt. Efter skolan är de solning och gym som gäller, sen ska jag pallra mig hem till martin en vända. Tror jag blir kvar i vansbro inatt faktiskt.

Vi hörs sen med den där jäkla listan, puss på er! :)


tur vi är nyktra i alla lägen... :))


Petter, veronica maggio - längesen

En grym låt?? ja de kan ni väl få.
Petter – Längesen


mitt rum e nystädat!

Hejsanhoppsan, syrran städade nyss mitt rum snäll som hon är, utan att jag betalar ett skit. Men de är väl för att hon vill snoka antar jag, dock lär hon inte hitta särskilt mycket där inne ;) hehe

Jag sitter och snorar, nyser och hostar heeela tiden, superkul att bli sjuk nu bara för de är skola i morgon. Men jaja, går dit i morgon och pluggar gärnet. Har faktiskt saknat skolan till skillnad från alla andra verkar de som på facebook. Sovmorgon tror jag iallafall att jag har, så slipper gå upp sådär jättetidigt iallafall.

Nu ska jag snart sätta mig vid tvn och kolla lite, men är ju bara skidor hela tiden så antar jag blir kvar här ett bra tag till ;) puss

7. min bästa vän

Har ganska nyss tagit mig upp ur sängen, så jag tänkte ta och skriva om punkt 7, min bästa vän nu.

När jag började skolan var jag så otroligt blyg, det är nästan svårt att tänka sig att nån kan vara så blyg, jag började gråta när nån pratade med mig för att jag inte vågade svara.. tack och lov är det bättre idag och det är nog mycket på grund av min bästa vän, Mickis. Varenda dag i första klass frågade hon mig på rasten om jag ville leka. Jag sa alltid nej för att jag inte vågade. Hon gav inte upp utan fortsatte ända tills jag en dag sa ja. Sen den dagen tror jag nästan vi lekte varenda dag. Vi har lärt varandra hur mycket som helst, det var till och med jag som fick lära henne klockan, haha. Vi har tusentals minnen tillsammans och ja, ända sen den där dagen i ettan har vi varit bästa vänner. Även fast jag hela tiden skaffar mig nya vänner och hon också, så kommer hon alltid att vara den jag kallar för min bästa vän. Vi har haft riktigt stora bråk också, även då var mickis fortfarande den jag kallade för min bästa vän. Hon betyder så mycket för mig, för jag vet att med henne kan jag prata om allt och vara mig själv, säkert mycket på grund av att vi varit vänner så länge.
En sak som är lite rolig är att vi är otroligt lika också. Inte alls i utseendet såklart, men annars. Vi tar orden ur munnen på varandra heeela tiden, tänker alltid på samma saker, ja vi får till och med mens samtidigt fast båda har p-stav ;) haha...
Även fast det kanske inte är precis som förut, att vi umgås lika ofta menar jag, så betyder Michaela hur mycket som helst för mig.

Jag älskar dig bästis! ♥






Alla bilderna är oseriösa, allra mest fjortisbilden!


jonnas bajs

Å wow, jag har nästan fått i mig ett helt pringlesrör idag! Nånting lär då vara fel iallafall, för jag äter som en häst i vanliga fall och nu går de verkligen inte! Lite jobbigt faktiskt för jag är sjukt sugen på chokladkakan som ligger framför mig.. och massa annat. haha

Imorgon ska jag ha en göramassasaker-dag är de tänkt, ska städa mitt rum i första hand, vet att de brukar ta en massa tid, och sen tänkte jag även möblera om också så då lär de väl ta hela dagen. Tänkte jag skulle hinna med och göra klar mammas julklapp också som hon fortfarande inte har fått... hehe
Sen ska jag även skriva om min bästa vän från den där listan, så lär väl fundera under natten vem det är.... haha nejdå :)

Nu tänker jag sova, om jonna nångång kan sluta prata om hennes bajs, jag vill fan inte veta! Natti!

6. min dag

Haha ja nu är det såhär att jag har inte varit vaken mycket den här dagen, så finns inte så mycket att säga. Jag vaknade iallafall hemma vid Martin, så mysigt så, tror de va ungefär klockan 2 som vi verkligen vaknade, eller han kanske var vaken tidigare, noll koll. Pussade väl lite på han innan vi började spela mariokart, fast han hade de på datorn och inte nå tvspel, så jag får väl erkänna att jag sög, kom sista alla gånger utom en då jag kom 5a faktiskt.. illa! Sen vet jag faktiskt inte vad vi gjorde mer, somna väl nära på en vända till där, men lyckades hålla mig vaken tills han slog på en film, då tvärslockna jag och låg väl och sov tills pappsen kom och hämtade mig. Vi åkte till Malin och hämtade mina grejer som blev kvar där efter igår, sen till OK och köpte med oss lite chips o grejer, har fan inte ätit nånting på hela dagen, låter på maggggen som den är hungrig, men känner inte alls att jag vill ha nånting. Tror jag lyckats bli sjuk så antar det är därför.

SÅDÄR DÅ, nu orkar jag fan inte skriva mera, hoppas malin lägger upp lite bilder från igår, vore ju skoj, kanske kan sno nån också :)

förlåt för tråkigaste inlägget nånsing också. ;) haha

är de inte läggdags nu?

Halloj, sitter hemma vid Idah nu med massa söta tjejer och samuel och dunkar musik. Snart drar jag däremot till min pojkvän istället och sover hos han. Som sagt en lugnt kväll, men inge fotbollsträning i morgon ändå eftersom sandra inte skulle dit, inte törs jag då gå själv.. haha

Vi hörs i morgon, puss på er!

Ännu en kväll i vansbro

Halloj, sitter hemma hos pappa, har nyss klämt i mig lite kaffe o tårta. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag väl försöka ta mig till vansbro igen. Blir att umgås med mina brudar som ska supa ner sig totalt, själv ska jag faktiskt bara titta på eftersom jag ska på fotbollsträning i morgon. Vet att de inte brukar gå så bra att ta sig upp tidigt när de blir en sen natt, så blir lugnt och tidigt för mig.
Igår gick jag hem till Malin efter syrrans kalas, och umgicks lite med henne, mickis och natalie. Vi gick till idah och pratade lite skit också, trevlans! klockan 04 va vi på väg hem till Malin igen, så lär väl inte ha somnat förs halv6 kanske. Sov inte så jäkla bekvämt heller eftersom jag låg i en fotölj... haha Nackspärr jiho

Fast kom på nu att eftersom pappa precis dragit iväg på träning så hinner jag inte åka till vansbro förs om några timmar, vilket betyder att jag kan gå ner o spela mariokart med anna och beja, jag är grym på de där så ska försöka vara lite snäll o låta dom vinna en varsin gång kanske ;)

Pusshejs, vi syns i morgon!


Hmm, undra hur mitt hår ser ut nu då? Kommer en bild när de är fixat o klart efter duschen ;)


5. vad är kärlek?

ja, inte fan vet jag... hehe

Hahah, jag har väl redan sagt att jag inte tycker om att prata om kärlek va? Så äre iallafall så hur detta ska funka de vet jag faktiskt inte... haha

Jag har inte varit kär många gånger, så jag vet väl inte riktigt de där, haha. Kärlek är väl när man trivs att vara med varandra, och kan vara sig själv med varandra. Sen lär man ju även känna att det känns speciellt att träffa den personen man är kär i, att man går och längtar liksom. Jag känner mig så töntig när jag skriver just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till, pratar väl helt enkelt inte om känslor med vem som helst. ´

Byebye bitches, nu har ni nånting att skratta åt iallafall. Pusshejs



tjusiga tullipaner, eller va heter de?


4. det här åt jag idag

Jahapp, minns väl inte exakt men...
Frukost hann jag då inte med eftersom jag inte var hemma förs vid halv 2 nångång. År lite köttfärsås och makaronisar innan jag stack o klippte av mig håret. Och eftersom syrran fyller år så va de väl kalas när jag kom hem, så käka väl lite tårta och godis. Efter de har de fan inte blivit mer. Inte konstigt jag är hungrig.... haha

Skoj va? nu vet ni exaaakt vad jag ätit idag, vilket jag tror alla ville veta :)) ..

rosa hår

Sådär, ganska duktig är jag väl som bloggat tre dagar på raken nu, får se hur länge jag lyckas med den där listan. När jag klistra ihop den där bilden med mami och papi så hitta jag tusen gamla bilder på bland annat mig från när jag var yngre, tro mig, de var jobbigt att se! haha. Jag hade rosa hår liksom.. jesus. Tänkte visa nån enstaka nu.. haha.

Ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag gå hem till Martin, han lär väl få se mig i långt hår en sista gång innan jag klipper av de i morgon klockan 3 ;) Är lite nervös, men fan de ska bli så himla skönt.


På första bilden var väl färgen nästa ur, och på den andra bilden hade jag blå ögonskugga... BARA haha såg mest sjuk så fick bli lite svart där.
vad tycker ni? rosa igen va? ;) hahaha


3. mina föräldrar

Jahapp då var de dags för tredje punkten, där jag ska skriva lite om mina föräldrar.

Mina föräldrar träffades när dom var ungefär lika gamla som jag är nu, sen gifte dom sig i samma veva som min syster elvira föddes. Nu är dom skilda sen jag var ungefär 8, men har bra kontakt med varandra ändå, vilket är väldigt skönt. Mamma heter Susanna och är runt 40, vet faktiskt inte exakt hur gammal men, haha. De bästa hon vet är nog att träna, kom hem till mig så märks det, vi har träningscyklar o grejer överallt känns de som. Fotbollstränare är hon åt min systers lag också, så de är väl också ett stort intresse kan jag tro. Sen älskar hon djur också, allra mest hundar. Mamma och jag hade mycket bättre kontakt förut. Jag kunde prata om allt med henne, men nu är jag aldrig hemma längre vilket gör att de blir väl inte som då. Men hon är iallafall världens bästa, och jag vet att hon ställer upp efter lite tjat ;) haha
Pappa heter iallafall Peter och är 45 år, de vet jag faktiskt ;) Pappa är nörd rakt igenom, det är bara hockey och fotboll som existerar i hans huvud. Han är nämligen tränare åt min brors lag i båda delarna. När jag har nånting på hjärtat är de sällan jag får prata klart, för han kommer med kommentarer som "ja han tog i som fan idag på träningen", inte så skoj alltid kanske, känns inte som jag bryr mig så mycket om vilka som tar i och inte ;) haha. Nej men han är väl även hästintresserad så när jag började rida för några år sen så var de pågrund av han. Pappa är absolut världens bästa och snällaste människa, jag har aldrig bråkat med han i hela mitt liv, och han ställer upp, alltid!

Självklart tycker jag som alla andra att jag har världens bästa mamma och pappa, och jag älskar dom mest i hela världen. Jag har bara en mamma, och en pappa, utan dom vore allt så jävla värdelöst.


hemskt dåligt redigerad bild, men de får ni allt leva med, fanns ingen
med båda på så.



träningsnarkoman, ehhh

Pust, nu sätter jag mig o tar de lugnt ett tag. Idag blev jag som sagt hundvakt eftersom mamsen drog till falun. Sigge är så överenergisk så han är inte lugn en sekund, mer än när han äter då vill säga. Natalie kom hit vid 6 nån gång också, så drog vi igång och gymmade lite eftersom mamma har typ allt man kan behöva hemma. Tror vi häll på i lite mera än en timme faktiskt, och det var mycket effektivare att gymma hemma än att gå till de andra gymmet kan jag ju direkt påstå! Träningsverk!
Efter vårat lilla gympass blev de duschen, sen drog vi ut och promenerade en vända. Gick och pratade om att vi hade blivit så himla duktiga och så, sen helt plötsligt sitter vi inne på selins med varsin bananasplit. Joho, där rök den träningen på en gång.. haha

Nu är jag iallafall hemma och tänker ta mig nånting att äta eftersom jag snart svälter ihjäl, vilket inte är så bra. Imorgon kommer punkt 3, så bäst ni tittar in då också! ;)

Puss och godnatt på er!

2. Min första kärlek

Nu tänker jag ta andra punkten när jag ändå sitter här, annars glöms de väl bort!

Min första kärlek, jaha. Min första stora kärlek såra mig totalt, ändå var jag dum i huvudet och drog mig inte därifrån. Det är iallafall släppt för ett bra tag sen, och jag skulle vilja säga att Martin är min största kärlek, för jag har aldrig kommit så nära nån på så kort tid. Jag har alltid haft svårt för att säga jag älskar dig till någon, men med M blir de av sig själv.

Sådär då, de är så de ligger till, tycker de är svårt att prata om kärlek, därför blir de så kort.

Vi hörs senare!

new haircutt!

Halloj, sitter hemma hos mamma nu eftersom jag är hundvakt i morgon, griniga klubben kan man väl kalla gänget här hemma, inte fan vet jag varför dom säger åt mig att komma hit när jag ändå aldrig gör en sak rätt, idiotiiii!

Idag har jag varit ute med natalie, första gick vi till lokstallet och drack varsin latte, och världens godaste äppelkaka åt jag också! Efter de gick vi till medborgarhuset och pratade med katta och ida ett bra tag, sedan in i solariumet. Jag solar så ofta för jag tänker bli svart, bara så ni vet.. eehe

Har även bestämt mig för att klippa mig, kort ska de blir, för mitt hår ser ut som svinto eller nått liknande. De är inte så nice, har alltid världens största tova där bak, blää! Ni får en bild på frisyren jag ska fixa, sen får de va nog för idag. Godnatt på er!


1.presenatera dig själv

Nu börjar jag med listan tänkte jag, och den första punkten är att presentera sig själv. Jag tänker inte göra nån lång presentation eftersom jag gissar på att alla som läser redan känner mig rätt bra. haha
Jag heter Josefine, min pappa bor i duvnäs och mamma i vansbro, så år väl på båda ställena, mest hos pappa nu för tiden. Massa småsyskon känns de som jag har också, Hugo, elvira och freja är de väl egentligen bara, men tro mig, de räcker gott och väl, eftersom freja är i nån slags trotsålder som hon aldrig verkar komma ur, och elvira blir tonåring om nån dag, skojsigt.. haha. Jag är 17 år och går andra året på gymnasiet, barn&fritidsprogramet. Hade väl egentligen velat gå nånting annat, men har väl inget vidare läs- och skriv huvud så betygen är inte direkt på topp, hehe. Trivs bra iallafall eftersom jag har världens bästa kompisar som går i samma klass :) Världens bästa pojkvän har jag också skaffat mig, helt underbar, tycker om han otroligt mycket!
Mja, jag vet inte vad jag ska säga, på fritiden gör jag väl inte så himla mycket, festar på helgerna och umgås med kompisar på vardagarna, börjar spela fotboll igen nu i helgen också efter ett års uppehåll ungefär. Blir nog skojsigt.

Så, var de nånting av de där ni inte visste så vet ni det nu iallafall. Imorgon tar jag andra punkten.

söndagspizza, precis som vanligt..

Tjenare, sitter fortfarande hemma vid malin, dock har jag hunnit hem till mickis en vända och sen gått ner till selins för en god pizza. Servitriserna där är väl inte dom trevligaste skulle jag säga, eller ja, dom är ju roliga, men vettefan om dom vill att vi ska komma dit så som dom pratar.. hahah Ska stanna här ett tag till, sen ska jag ta med mig alla mina grejer härifrån och gå hem till min pojkvän, för jag saknar han!..

Listan tror jag att jag tar och börjar med i morgon istället, orkar inte med de nu :)

Pusshej, vi ses i morgon! Love you alllll!

bloggrape !

haha, bloggrape! ;D

du är bäst josse! :* <333




/ Malin ;)

here we go

Eftersom jag inte har så mycket att komma med nu för tiden så tänkte jag köra på den här listan som många andra verkar göra. Börjar ikväll och skriver om den första..

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

here we go

Eftersom jag inte har så mycket att komma med nu för tiden så tänkte jag köra på den här listan som många andra verkar göra. Börjar ikväll och skriver om den första..

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

RSS 2.0