bilder från strömstad

Tjena! Känns så jobbigt att skriva nu när jag är här, finns så mycket annat att göra, men ska väl passa på nu innan jag går och lägger mig ;)
Igår låg jag och amanda och stekte på klipporna, de va riktigt varmt och vi somna väl till lite lätt där uppe ;) Efter ett tag kom Tilde och Beja med bullar och dricka för att vi lura dom att de var proppfullt med folk där uppe så vi fick lov att vakta platsen, schyssta syrror! haha (förresten, hur stavas ?schysst?)
Jaja, mot kvällen så fiskade vi krabbor, vilket inte var sådär jätteroligt, men de var rätt kul o se när dom sprang i. Haha som mamma sa, ingen blir förvånad när jag inte tycker sånt alla andra tycker är kul är de.. Efter krabbfisket så gick jag hem till amanda och satt mig i hennes förtält med henne medans dom andra gick och la sig, databeroende som vi är satt vi väl dessa hela natten, precis som vi gör nu!
Imorse gick jag och amanda ner till affären dom har här och köpte varsin munk och fanta, sen satt vi oss och mumsa i oss det. Så gör gött. Lovar er att dom har världens godaste munkar här! Efter det har vi faktiskt inte hittat på så mycket. Åkte in till strömstad och gick runt hamnen, så himla fint! Köpte även räkor o grejer med oss hem. Så sjuuuukt gott! :D

Nej, asså va långt o tråkigt inlägg, nu kommer de bilder ist! :)


sjukt dålig kvalite, men är då bra utsikt från klipporna!


min väldiga bränna. Jag är inte kritvit på ryggen egentligen, jag lovar! haha
faktiskt mkt brunare...


freja hitta en kompis


krabbor

 


Kommentarer
Postat av: amanda

åååh så skönt de där såg ut!! vill också ligga o steka i solen!!!! :(((

2010-08-04 @ 10:44:36
URL: http://amaaaandan.blogg.se/
Postat av: amanda

finns ju ingen sol så jag kan ju inte steka :(( spöregn för tusan ;( får väl hälsa på solariet en vända kanske :)

2010-08-04 @ 14:03:59
URL: http://amaaaandan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0