sjukis!

Hejhopp kära läsare! Sitter hemma hos världens bästa farmor. Är hemma från "jobbet" idag också. Fast jag skrev väl aldrig det igår kanske? Hade sån kramp i magen att jag inte kunde resa mig, efter ett tag blev det bättre och trodde jag skulle kunna gå till skolan en vända, men de gick defenitift inte. Idag är jag hemma igen av ungefär samma anledning. Magen mår lite bättre, men jag har helt allvarligt inte sovit nånting inatt. Kunde verkligen inte somna igår och tror jag har tänkt igenom heeela mitt liv. Inte en blund alltså. I morse låg jag och väntade på att pappa skulle ropa att jag skulle upp, och när han väl gjorde det var jag påklädd på en minut, vilket annars kanske brukar ta 10. Så ja, ingen vidare natt, därför sitter jag alltså hemma :)

Mår lite bättre nu iallafall och ska senare iväg till mickis och hämta kameran som kalle nog vill ha tillbaka nu... eehe Sen tänkte jag städa och göra lite mysigt till julen i mitt rum också, ställa in nån ljusstake kanske vore idé, hoppas farmor är pigg på och hjälpa mig :D

Vi hörs när jag kommer hem :) pusshejs!

Harry potter var inte vidare bra..

Hemma från bion för länge sen.. Tyckte inte alls den var bra, men de kan ju bero på att jag inte klarade av att sitta stilla där på slutet. Jävlar va hårda stolar dom ska ha då... haha!

Imorgon är de skridskoåkning som gäller, tur jag är så himla bra på det, ska visa alla småungar hur man gör när man spelar hockey på riktigt vis! ;) haha Nejdå, hoppas jag lyckas ta mig ut på isen innan jag ramlar iallafall, har ju förmågan att ramla vid orimliga tillfällen... eehehe

Nu tänker då jag sova, Godnatt på er!

heheheeee

Hejsan! Jag är totalt slut i hela kroppen, känns som var ute på hemsktheter igår, men de vet jag då att jag inte var. Först gick jag hem till Mickis med hennes presenter. Hon blev så glad så :* Vi gick vidare hem till Idah och värmde oss lite, är ju så förbannat kallt ute! satt där och pratade skit ett bra tag, innan vi fick med oss sofie och natalie till söderåsen. Dock var det ju inte så himla roligt när alla där var aspackade utom vi, så efter ett tag beslöt vi oss för att gå hem :) Jag spenderde dock inte min natt hemma, och ja jag skriver bara såhär för o jävlas med alla som hatar mig så fruktansvärt mycket :D

Nu har jag precis kommit hem, och ska snart iväg på bio med mina småsyskon, skoj att vi faktiskt klarar av att umgås fortfarande.. haha :)

hör av mig lite senare jag då, Pusshejs ;*

En tripp till borlänge

Hejsan hoppsan! Kom precis hem från borlänge. Var dit med pappa, hugo och virus och köpte lite julklappar. Nu har jag ju inte alla kvar till sista dagen iallafall! :) Köpte ett par skor till mig själv också. Såna som Agnes sa att jag inte fick köpa för dom va så fula.. haha Ett par UGGS, fast inte riktiga då.. Ni ska få se sen, dom här var mycket bättre än dom förra jag köpte också! :)

Nu ska jag snart springa ner på byn och köpa en grej till mikaela, sen hem o fixa iordning paket och så, så jag kan ge dom till henne :)

Vi hörs väl sen kan jag tro. Pusshejjs!

snart är det jul..

Åhh, juste! Det är mindre än en månad kvar till jul. Jag längtar som en tok, för de är de absolut mysigaste som finns ju! Jag har inte köpt en enda julklapp än, men de blir väl om 3 veckor skulle jag gissa på, lyckas alltid bli klar tills dagen innan. haha Själv har jag ju varit jättesnäll så jag lär väl få en maaaaassa julklappar ;)
Det enda jobbiga är väl att man får åka runt så hemskt och vara på massa olika ställen, men de är sånt som alltid löser sig :))







som sagt är jag snäll och får ju alltid massa paket ;) haha


Grattis till lille gorm! :)

Okej, jag råkade vara hemma idag. Vaknade i morse och mådde inte som jag borde, utan sprang upp och letade efter en vetekudde så jag kunde få sova nån timme till. Men hittade ingen så kände att jag borde få ligga kvar i sängen om de skulle kännas sådär. Och de gjorde jag. Nu börjar jag må bättre. Dock är jag hungrig så ska ner och ta mig nått så kanske de blir ännu bättre :)

Knät gör fortfarande ont, så att gå till skolan i morse var ärligt talat inte heller så himla lockande.. hehe

Grattis till kusin och millis som blivit föräldrar till lille gorm! :) Det blir väl mitt kusinbarn? Mitt första kusinbarn :) skoj!

Hörs sen!

Gymnasiemässa i malung

Hejsan! Nyss kommit hem från en tripp till Malung med VUC. Inte alla, men några från några olika program var dit och pratade om sin linje. Jag och katta var riktigt duktiga på slutet och hoppas nån stackare får för sig att gå Barn o fritid ;) haha

Sitter hos min mami för tillfället, hade ingen lust att åka till pappa när de är så jävla kallt där. Ska ju ändå hit i morgon är de tänkt så åkte hit idag då :) Så lyssnar lite på britney spears och har myst ner mig i mjukisbyxor och raggisar, gryyymt mysigt ;)) I morgon är de fredag vilket innebär sista jobbdagen den här veckan innan helg! Tänker ta det coollugnt denna helg också. I morgon blir de mysa framför nån film, lördag ut en vända och kolla julskyltningen, och på söndag bio med världens bästa kusin! :)

Tror de blir sängen nu med mitt onda knä som jag lyckades göra nått med när jag kom upp på trappen hos farmor.. hmm, klump, jag vet!

Godnatt!


Vilken underbar människa

Tjenix, här sitter jag och fryser, till och med kallt hos farmor nu när de är så jävla kasst väder ute. Blåser så jag trodde träden runt huset igår skulle rasa..

Idag har vi iallafall haft gympa igen med barnen, var ju inte så roligt att va i en annan klass tyckte jag då, som vi fick vara igår. Efter att ha frusit nära på hela dagen gick jag och katta till simhallen och simmade några vändor, sen hoppade vi in i bastun och åt apelsin. Åhhh verkligen de skönaste som finns.

Nu tänkter jag inte skriva nå mer onödigt skit, utan tänkte bara att ni som inte lyssnat på denna underbara människa än, gör det nu. Och glöm inte bort att titta också, för finns det nån vackrare människa? Nej just de..


magsjuka??

Hej!
Jävlar vilken träningsverk jag har i mina armar idag. Till råga på träningsverken har jag även mått superdåligt och trodde nästan jag skulle drabbas utav magsjuka, men nu verkar det som jag klarade mig. Har sovit hela dagen men är fortfarande jättetrött. Simmar skulle jag också ha gjort vilket sket sig på grund av illamåendet... Men om det är bra i morgon så ska jag simma med katta en vända :) Älskar verkligen att sitta i bastun med en ansiktsmask efter!

Ursäkta mig för suuuuuperdålig uppdatering här, men har tappat lusten totalt eftersom jag ändå bara får en massa hatkommentarer.. haha nejdå så illa är de inte, men de är ju inte jätteroligt direkt..

Puss godnatt!


åhhh vad jag vill ha tillbaka den här sommaren....


Det flyter på alldeles utmärkt.

Det går superbra på APUn, vilket är hur skönt som helst. Massa goa ungar, och håller fortfarande fast vid att jag vill bli idrottslärare :D haha

idag gick jag och natalie ner till gymmet. Lite senare än vad de var meningen, men de blev iallafall. Sköönt, men känner att mina armar inte hänger med så bra nu ;) haha

Nu tänker jag gå och lägga mig, behövs lite sömn känner jag. I morgon får vi dock inte vara med på några gympalekioner, utan ska vara på parkskolan i en 1a med en annan lärare. Får se hur de känns då :)
natti! ♥

kaaaaallt..

Hem till lugnet sa jag ja... inte särskilt lugnt här heller. Pappa och grannen är här och borrar och grejar i hela huset, för i morgon kommer de folk hit och fixar värme! ÄNTLIGEN säger josefine då... Fyfan va skönt, slippa frysa ihjäl på morgonen..

Nu tänker jag ta mig något att äta, sen hoppa in i duschen och efter de sova. Trött så jag knappt kan ha ögonen öppna längre.

Hörs i morgon när jag slutar "jobbet" ;) pöss!

helt slut...

Åh jag är helt slutkörd, ärligt talat! Visst har de alltid varit jobbigt att vara barnvakt, men den här helgen har de tagit kol på mig totalt. Springer ner och upp till källarn och eldar, samtidigt som jag ska komma ihåg att hundarna lär ut, och att dom ska ha mat speciella tider. Freja ska se på 27 olika filmer så jag lär byta hela tiden och mat ska både hon, jag och Beja ha. Jag är inte ens bra på att laga mat så det blir lite jobbigt...

Men nånting jag är bra på, de är och koka kaffe, så nu ska jag taoch göra det, sen ska jag sätta mig i våran härliga massagefotölj en vända och kolla MTV. Beja tar hand om Freja nu, hon sover i och för sig nästan så.

Hejsvejs, vi hörs lite senare när jag kommer hem till lugnet! (pappa)

film och pepparkakor

Slår på en bra film, fortsätter äta pepparkakor och dricker upp julmusten innan pappa och hugo kommer hem. Sex & the city 2 blir de ikväll! Har dock inte kollat dear john än, men känner för en kul film nu faktiskt!

Förresten gick första dagen på APUn superbra! hur kul som helst, har skrattat nått otroligt. Så detta ska nog funka ((:

Men hörs i morgon, i helgen blir jag barnvakt så inge utgång då! pusshej!

Nu är de fixat! :))

Okii, jag vill inte ha ett lösenord på bloggen, men jag vill inte ha en massa f*ttor som bara är här och snokar heller, så draaa eller bara håll käften helt enkelt.

Idag har jag fixat APU plats. Fick vara hos Ajje som är gympalärare på park- och smedbergsskolan. var med på en av hennes lektioner idag, och tro mig, dom är helt crazy! Dock var de 4-5or, och hon sa innan att dom typ var vildast så kanske blir bättre med dom yngre..

Nu sitter jag hemma vid farmor och fryser. Pappa kommer inte och hämtar mig förs efter 8 nån gång.. Dock är jag inte så sugen på att åka till Duvnäs alls eftersom jag vet att det är ÄNNU kallare där... hmm, vi får se hur jag gör :)

08.00 börjar dagen i morgon iallafall, och håller på fram till 15, så de är väl alldeles utmärkt de. Känner att jag kan behöva lite sömn för inatt har jag då inte sovit nånting. Efter mitt fall i trappen igår kväll så hade jag världens huvudvärk. Inte så bra och dänga huvudet rakt in i väggen kanske, höhö!

nej, ska gå ner och sova nån timme då, så hörs vi när jag kommer hem till pappsen. Pusshej!

filmtajm!

Åhh, inte visste jag att vi kunde hyra filmer direkt på tvn eller vad man säger. Nu ska jag kolla dear john som visst ska vara så bra, sen sova. Natti!


slappdag..

Inte visste jag att glasen spricker om man häller i kokhet mjölk? Eller de kanske bara är våra glas som är otroligt ohållbara.. Iallafall var de gott med latte! Har mjölk lite här och var i köket skulle jag gissa, men det var så kallt nerre så jag hann inte tänka efter så noga om jag missade. hehheee

idag har jag legat hemma heeela dagen. Ringde hemtjänsten, men dom kunde inte ta emot både mig och katta så vi får vänta ännu en dag, och fråga en gympalärare i morgon istället. Åhh säger de igen, jag hatar det här!

hoppas pappa kommer hem snart så jag får mina smörgåsar. Tänkte gå till gymmet idag, men seriöst jag orkar inte -.-

pusshej!

det kommer aldrig sluta som man tänkt sig. ♥

Jag har kollat igenom den där jävla loggen på facebook en miljon gånger, jag blir alltid lika ledsen, men fortsätter läsa ändå. Jag blev sårad av det du gjorde, men ändå kan jag inte sluta tänka tillbaka. Du betydde så mycket för mig, och jag ville verkligen inte släppa dig. Då hade jag inget annat val, men nu vet jag att allt jag vill är att ha dig tillbaka, men jag är för rädd för och ens försöka. Jag saknar dig.

De går inte framåt..

Halloj, APUsökandet gick inte jättebra, vi ska till skolan i morgon igen och ringa till hemtjänsten i järna, få se om dom tar emot oss, börjar bli lite stressad, vill verkligen inte bli utplaserad bara...

idag var jag iväg och simmade med katta, hur skönt som helst, var ett tag sen nu så de behövdes väl också. De bästa är nog ändå bastun efter :D haha Efter simningen gick jag hem till farmor och åt lite efterlängtad mat. Allt var nämligen slut eller mögligt här hemma i morse så fick inte i mig nått innan jag åkte. Gjorde lite Latte också, mums! :))

Nu sitter jag hos pappsen med bara han, lugnt o skönt. Varma mackor får jag snart också, precis som vanligt ;)

Vi hörs i morgon :) godnatt!

godmorgon på er!

Sitter och väntar på katta och hennes mamma som kommer och hämtar mig snart, sen drar vi till skolan och fixar med APUn, har fortfarande inte hittat nån, och skulle hemskt gärna slippa den helt och hållet, fast de vet jag ju redan att de inte går. Åh typiskt. Vad sker idag?
kissiessssss

-

Säger då det, jag vet inte vad jag känner..
fuckfuckfuck´


jobbigt.

Helt seriöst, jag är totalslut i hela kroppen. Är ju sjukt allergisk mot katter och att sova med 3 stycken i sängen är väl inte världens smartaste drag då liksom.. Så jag orkar inte skriva nå vidare lång text, men ändå har jag rätt tråkigt så de blir en lista. 

 

DITT LIV


Vad heter du? - josefine svensson
I mellannamn då? - vilhelmina
Vart bor du? - duvnäs
Trivs du där? - njae
Brukar du läsa horoskop? - nej
Har du körkort? - nej
Äger du några converseskor? - nej
Favoritdjur? - hund
Vad spenderar du dina pengar på? - lite kläder och så, fast mest på skitgrejer.
Senaste konserten? - de minns jag inte
Festar du? - ja
Cider, vin eller öl? -öl
Brukar du bli för full? - nej
Antal kuddar i sängen? - 3
Kan du baka bullar? - jadå
Bläck eller blyerts? - så värdelös fråga
Mc donald's eller burger king - mcdonalds
Är du allergisk mot något? - jaop
Äger du ett busskort? - ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön
Vad åt du till frukost? - ingenting
Hur ser du ut idag? - åt helvete, lär in i duschen nu ja..
Har du haft sex idag? - haha..
Nästa mål i ditt liv? - så långt tänker inte jag.
Vad såg du senast på tv? - hockey nu.
Hur svarar du i mobilen? - ah, till alla jag känner, annars hallå.
Vem ringde du senast? - nån patrik tydligen? haha
Vad sa den du ringde? - de minns jag inte
Antal timmar sömn inatt? - kan inte ha varit många.
Sov du ensam? - nej
Vad innehåller din favoritnattmacka? - skinka ost och gurka kanske

SENASTE PERSONEN SOM

 Sov i din säng: minns inte.
Såg dig gråta: jadu, troligtvis nån jag inte känner.
Fick dig att gråta: passar den frågan-
Du delade en drink med: drink o drink, dela nog de mesta med alla igår.
Du gick på bio med: oj skitlängesen, mickis och dom antar jag.
Du gick på stan med: magnus och cattis.
Skällde på dig: mamma
Skickade ett e-mail till dig: facebook

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja
Bråkat med ditt husdjur? - antar de.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag?- ja
Tar du droger? - aldrig!
Dricker du? - ja
Vem är din bästa vän? - mickis
Vad är du mest rädd för? - vet inte
Vilka kläder sover du i? - trosor
Vart vill du gifta dig? - inte i en kyrka bara.
Vad hatar du verkligen? - långbenta spindlar
Har du varit kär? - de har jag varit.
Kör du? - nix
Har du ett jobb? - nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja
Är du ett hälsofreak? - nej

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - de kan man nog kanske säga ja.
Är du ensam nu? - nej
Några piercings/tatueringar? - smiley
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - gamla låtar
Vill du gifta dig? - nja, jag vet inte riktigt.
Vill du ha barn? - absolut

FAVORIT
Rum i huset? - mitt rum.
Typ av musik? - jätteblandat
Månad? - juli


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - ja
Köpt någonting? - ja
Varit sjuk? - vet inte vad jag ska kalla det jag är nu..
Sagt "jag älskar dig"? - nej
Velat säga till några att du älskar dem? - ja..
Träffat nån ny person? - ja
Saknat någon? - ja
Kramat någon? - ja
Kysst någon? - ja

SENASTE
Låt du hörde: anouk - lost
Film du såg: minns inte
Drink du köpte: nu är ju inte jag så gammal så jag får gå o köpa drinkar..
Sak du stal: jag stjäl inte grejer, daah
Mat du åt: ja vafan va de då.. nudlar
Människa du slog: en kompis..
Senaste stora bussresesan: borlänge antar jag, haha
Senaste långa telefonsamtal: vet inte
Senaste dusch: igår
Senaste irritation: sigge


taggataggatagga!

Snön är kvar vilket gör mig lite ledsen, men de skiter vi väl i ikväll och har lite kul istället :) Dock vet jag inte vart vi ska ta vägen, men sånt löser sig alltid :D

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag springa iväg till mickis och förbereda mig för kvällen!

Ha det så bra nu alla nykterister och fyllesvin, puss

APU kan vara tråkigast i världen..

Åh, alltså mina dagar går ut på o skratta nu för tiden. HAHA nu vet ni det.

idag ska jag göra ingenting, sen ingenting och ingenting. Har så fruktansvärt tråkigt så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Kul att simhallen har stängt då, nej inte direkt.
Sen tänkte jag upplysa er om att jag har APU nästa vecka, och jag har fortfarande ingen APU-plats.. det är ju fredag i morgon... Åhj, jag vill inte ens ut på nå APU, tråkigaste som finns seriöst! Men lär väl lösa det där i morgon hur lite jag än vill de.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen ner och umgås lite med resten. hejsvejs

ja tack

Felicia Leggings SEK 159, Jeane Blush - NELLY.COM

 

Har nån lust att ge mig skorna och leggingen så tar jag gärna emot. tack på förhand

 


Åh vad jag blir deprimerad.

varför snöar det för, jag blir ledsen och deprimerad rakt igenom ju. Kallt så in i skogen ute, ingen täckjacka har jag heller, skinnjackan värmer inte så bra.. Hmm

I morgon ska jag, sandra och Helena, vi på fritidsprogramet iväg och rida, kommer bli hur kul som helst, har inte ridigt på jättejätte länge, säkert flera år, haha. Vi får se hur de går :))

Hör av mig lite senare också, så ska ni få se vad vi pysslat med idag ;)

"god" morgon

hejsan, nyss vaknat upp av en dröm, nämligen att jag missade bussen. Kollade på klockan och tänkte att är den inte 8 snart? Joho då, 10 i 9 och bussen åker precis förbi hemma vid mig, great!

Nu är jag lite smågrinig, de är inte roligt o försova sig längre, förra terminen kunde jag försova mig på flit lite då och då om det var lektioner jag inte ville gå på eller om jag inte orkade bara, men de har jag faktiskt slutat med. Men iallafall ska jag se om mamma kan komma och hämta mig, annars får jag väl vänta på nästa buss vid halv 12..

ha en bra dag! puss

proffs på allt nu för tiden..

Har precis bidragit med 80 kronor till min systers jultidningar, nu kommer jag bli proffs på kortspel, så släng er i väggen ni som tror ni kan vinna över mig :))

De blev aldrig nån simning idag, för jag hittade inte min bikini, och mamma kunde inte kommer ner med någon. Tråkigt för det hade varit vääääldigt skönt kan jag säga. Tror kanske jag går dit i morgon istället, kan behövas, verkligen efter att ha klämt i mig en hel ben&jerry själv... Cookie dough eller hur de stavas är absolut godast ifall ni ska köpa :)) haha

Nu ska jag snabbt in i duschen, sen sova så jag tar mig upp i morgon, har sovmorgon till 10, men eftersom jag åker buss så blir de inte vidare lång sovmorgon ändå... hm, jaja.

Godnatt på er, hörs i morgon! :)

smiley

Wihoo, jag har precis fått tagit över en systemkamera. Dock är det skolans och jag får inte ha den särskilt länge, men fysatan va kul! Nu ska jag ta massa tjusiga kort :D

Min helg har varit lite sådär kan man säga, inte särskilt kul, och inte särskilt tråkig. Party på fredan, nyktert på lördan och pizza på söndan. Jag pierca mig i lördags också.. Gjorde inte så ont att ta själva hålet, men idah fick för sig och byta ring när hon redan fått i den första, och de gjorde förbannat ont, så nu vet ni det. Jag har gjort en smiley, och vet ni inte vad det är så syns en bild här nedan.



Idag ska jag iväg och simma med magnus om jag lyckas få tag på en bikini.


puss

Tjoho, sitter i skolan nu, ärligt talat jobbar jag inte särskilt bra idag heller. Har haft tre dagars inläsningsdagar i skolan, och jag har inte gjort nååånting, mer än o suttit på facebook. Känns ju bra.

Nu när jag slutar ska jag iväg och fika med natalie, antagligen på lokstallet, men jag vet inte riktigt. Sö sjuuukt gött :D hehehe Efter de ska jag iväg till Magnus och äta tacos med mina brudar, och smulpaj! :)

vi hörs straaaaax!

hejsan



Gullig tjej by Idah Johansson


fotografisk bild - lektion






Vi hade rätt mysigt igår :))


städning

Hej på er. De blev aldrig nån simning idag. Alla här är griniga och det enda som ska göras är målning och städning. Jag fick alltså lov att stanna hemma och städa. Mitt rum är superfint nu, så det kanske var bra. Simning blir i morgon med katta istället :)





fördriver tiden

102 frågor om mig;
1. vad heter du? - josefine
2. har du snusat? - nån gång
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej
4. har du legat i sängen bredvid en tjej? - ja
5. har du kysst någon den senaste månaden? - ja
6. har du blivit dumpad? - ja
7. har du blivit slagen allvarligt? - nej
8. tar du droger? - nej
9. har du pussat en kille? - ja
10. hatar du någon? - ja
11. älskar du någon? - ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. har du djur? - ja, två vovvar, en kanin och en misse
14. har du legat bredvid en kille i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - nej
16. gillar du orange? – nej
17. har du nån sjukdom? - nej
18. har du skämt ut dej för den du gillar? - ja
20. har du en plattång? - ja
21.har du en bror -  ja
22.har du sjukt bra humor ? - ja
24. gillar du att stå i duschen flera timmar? - nej, en räcker
25. tycker du om hästar? - ja
26. har du en hund? - ja
27. har du skilda föräldrar? –  ja
28. har du gått på simskola? - ja
29. har du sagt bög till en kille? - ja
30. har du sagt fitta till en tjej? - ja
31. har du fuskat på något ? - absolut
32. har du en teve på ditt rum? - ja
33.har du lunar? - nej
34.vadheterdu på msn? - [email protected] bla..
36. har du bruna ögon? – nej tyvärr inte!
37. gillar du att fotografera? – ja
38. har du sett dig själv brinna? - nej
39. hjälper du dina vänner? – ja
40. gillar du tacos? - ja
41. gillar du grisar ? – ja
42. har du dansat? – ja
43. har du spelat fotboll? - ja
44. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? nej
55. kan du stå framför spegeln i timmar? - nej
46. har du ätit sniglar? – nej!
47. äger du en locktång? - ja
48. gillar du att tugga tuggummi? - ja
49. borstar du tänderna varje morgon och kväll? - ja
51. hatar du falska vänner? – ja
52. gillar du att räkna matte? - nej
53. älskar du någon ? - ja
54. Har du gråtit inför en vän? - ja
55. kan du sjunga? - ja
56. Har du sett nån dö? – nej
57. säger du vad du vill? – ja
58. Är du smart ? - ja
59. vad är ditt hela namn? josefine vilhelmina svensson, precis som bloggen
61. älskar du sommaren? - ja
62. älskar du vintern? – nej
63. har du mer än 6 par skor? - ja
64. brukar du sjunga när du är i duschen? - ja
65 har du hoppat ut ifrån ett fönster? – ja
66. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja
67. gillar du att städa? - beror på
68. gillar du att sova länge? -  det älskar jag!
69. har du vart med om en olycka? - ja
70. är du förvirrad? - ja
71. har du mer än 6 par byxor? - ja
72. har du förlorat en vän? - ja
73. gillar du att shoppa? - ja
74. har du varit i england? - ja
75. gillar du ormar? - nej!
76. klarar du dej själv? - ja
77. har du lagat mat? - ja
78. är du klantig? - ja
79. har du mer än 20 låtar på din data? ja
81. sminkar du dej innan skolan? - ja
82. har du träffat en kändis? ja
83. har du mer än 7 par nagelack? - ja
84. har du busringt? - ja
5. har du skällt på din bror? - ja
86.haru en vän som skiter i dig? - nej
87. har du velat göra saker men vågar inte? - ja
88. sover du med nått gosedjur? – haha. ibland.
89. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
90. vill du bara bort ibland? - ja
91. har du tältat? - ja
92. har du bränt dig? – ja
93. har du lekt med levande ljus ? - ja
94. har du lekt anden i glaset? – nej
95. skäms du ibland? - ja
96. bor du i skåne? - nej
97. gillar du hip hop/rap musik? - beror på
98. är du på sista frågan nu? - ser inte så ut
99. var detta en meningslös fråga? - ja
100. har du flygt flygplan nån gång? - ja
101. har du kul just nu? - nej
102. är du blyg? - ja ibland.

tjoflöjt

hejsan, jävlar vilken värdelös dag det är idag. Men det är så de är ibland. Alla gör vi misstag..

Säger bara de, så förbannat skönt de är att jag är ledig i morgon, för jag är så slut i huvudet just nu så de ska bli förbannat skönt o sova. På eftermiddan ska jag simma med mickis och natalie också, blir nog jättebra.

Ska kolla lite tv, sen lägga mig och snarka en massa timmar. Puss på er.

RSS 2.0